Fugenbunt Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 Tak já taky přispěju jedním Taxikářskym žluťákem od Tamiya. Máš na tom Fordu vícestupňovou převodovku ? jj to je klasika F-350 od Tamiye ze 3stupnovou prevodovkou, ale neptej se jak to jezdi, zatim jen pěkně bliká regulátorek čekám na vysílačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 si snad taky pořídím RCmodel kurna to je krása a budu si mít s mladým s čím hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 si snad taky pořídím RCmodel kurna to je krása a budu si mít s mladým s čím hrát No jistě, pořid si kamion ten vyjde s návěsem se zvukem a světlama a vysílačkou na krásných 50 000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 12. Únor 2007 Sdílet Vloženo 12. Únor 2007 tak too jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ještě jedno foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ještě jedno foto vsechno moc pekny modely, jen ja bych na to nemel moc tu trpelivost, ja sem spis na ten sport a co se tyce domacich mazlicku, tak nekdo ma rybicky, nekdo pavoucky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 (editace) ještě jedno foto vsechno moc pekny modely, jen ja bych na to nemel moc tu trpelivost, ja sem spis na ten sport a co se tyce domacich mazlicku, tak nekdo ma rybicky, nekdo pavoucky.... já taky nemám trpělivost tohle už byl komplet hotový profi model Editováno: 13. Únor 2007, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ještě jedno foto vsechno moc pekny modely, jen ja bych na to nemel moc tu trpelivost, ja sem spis na ten sport a co se tyce domacich mazlicku, tak nekdo ma rybicky, nekdo pavoucky.... já taky nemám trpělivost tohle už byl komplet hotový profi model no tak to jo, moc pekna prace ale!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ještě jedno foto vsechno moc pekny modely, jen ja bych na to nemel moc tu trpelivost, ja sem spis na ten sport a co se tyce domacich mazlicku, tak nekdo ma rybicky, nekdo pavoucky.... já taky nemám trpělivost tohle už byl komplet hotový profi model no tak to jo, moc pekna prace ale!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ještě jedno foto vsechno moc pekny modely, jen ja bych na to nemel moc tu trpelivost, ja sem spis na ten sport a co se tyce domacich mazlicku, tak nekdo ma rybicky, nekdo pavoucky.... já taky nemám trpělivost tohle už byl komplet hotový profi model no tak to jo, moc pekna prace ale!! mas to zavodeni proste v krvi... btw, kde to je??nejakej šopink park v pze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 ještě jedno foto vsechno moc pekny modely, jen ja bych na to nemel moc tu trpelivost, ja sem spis na ten sport a co se tyce domacich mazlicku, tak nekdo ma rybicky, nekdo pavoucky.... já taky nemám trpělivost tohle už byl komplet hotový profi model no tak to jo, moc pekna prace ale!! mas to zavodeni proste v krvi... btw, kde to je??nejakej šopink park v pze? Letnany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... jezdí se pravidelně závody ale já tam byl náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... jezdí se pravidelně závody ale já tam byl náhodou nahodou podivat a rovnou sis odnesl i suvenyr!!!to znam!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... jezdí se pravidelně závody ale já tam byl náhodou nahodou podivat a rovnou sis odnesl i suvenyr!!!to znam!!! :D fááákt ,nekecááám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... jezdí se pravidelně závody ale já tam byl náhodou nahodou podivat a rovnou sis odnesl i suvenyr!!!to znam!!! :D fááákt ,nekecááám jasny, nam je to úúúúúplne jasny!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi 108 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... jezdí se pravidelně závody ale já tam byl náhodou nahodou podivat a rovnou sis odnesl i suvenyr!!!to znam!!! :D fááákt ,nekecááám kecá byl 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... jezdí se pravidelně závody ale já tam byl náhodou nahodou podivat a rovnou sis odnesl i suvenyr!!!to znam!!! :D fááákt ,nekecááám kecá byl 3. pšššt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... jezdí se pravidelně závody ale já tam byl náhodou nahodou podivat a rovnou sis odnesl i suvenyr!!!to znam!!! :D fááákt ,nekecááám jasny, nam je to úúúúúplne jasny!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 13. Únor 2007 Sdílet Vloženo 13. Únor 2007 jj diky, vim, ze sem tam nekdy byl, ale v dnesni zaplave se mi ty nakupni centra pletou...jen Zlicin poznam, tam sem furt...neplanujete nejakou GRAD PRIX SHOPPING CENTER, ze bych se prijel mrknout... jezdí se pravidelně závody ale já tam byl náhodou nahodou podivat a rovnou sis odnesl i suvenyr!!!to znam!!! :D fááákt ,nekecááám kecá byl 3. a pravda je venku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 14. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Sakra, tohle se mi líbí Samsung GX-10: http://www.digineff.cz/art/jakejeto/070212sams_gx10.html Zrcadlovka s optickou stabilizací obrazu, 2x shift kolečko, snímač 10.75 Mpx CCD APS-C velký 23.5 x 15.7 mm .... Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání Ferari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Sakra, tohle se mi líbí Samsung GX-10: http://www.digineff.cz/art/jakejeto/070212sams_gx10.htmlZrcadlovka s optickou stabilizací obrazu, 2x shift kolečko, snímač 10.75 Mpx CCD APS-C velký 23.5 x 15.7 mm .... Nebo máte jiný tip na digi zrcadlovku? Velmi dobra volba Nikon D80 bych mozna volil, ale nema tusim stabilizaci ani filtr. Coz je dost podivny, kdyz to ma i moje rok a pul stara Minolta. Tu bych doporucil, ale tu uz novou nekoupis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 já má zase tohle,ale je to nevyužitý .....kdyby to někdo chtěl,je to k mání Ferari takhle napsaný určitě je ,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.