Andílek Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Katko a jak jsi oblečená ty, když vaříš něco tomu chlapovi. Ahoj Honza záleží na situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 to je nějaká úchylka néé neřekla bych, spíš mě zkouší čemu všemu odolám, ale má nádherný snědý tělo (njn, asi začnu chodit do solarka, bo to vypada fakt hezky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 to je nějaká úchylka néé neřekla bych, spíš mě zkouší čemu všemu odolám, ale má nádherný snědý tělo (njn, asi začnu chodit do solarka, bo to vypada fakt hezky) Jj, segra taky chodi, vcera ji rezali 3 pihy, doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Jj, segra taky chodi, vcera ji rezali 3 pihy, doporucuju ja sem zatim jeste v solarku nebyla - rizika tam jsou, to fiiiim, nicmene asi zustanu bila jak stena asi je lepsi jist betakaroten - po tom uspech zarucen a nejake rizika tam snad ani nejsou krom toho ze muzes zcervenat jak rak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Jj, segra taky chodi, vcera ji rezali 3 pihy, doporucuju ja sem zatim jeste v solarku nebyla - rizika tam jsou, to fiiiim, nicmene asi zustanu bila jak stena asi je lepsi jist betakaroten - po tom uspech zarucen a nejake rizika tam snad ani nejsou krom toho ze muzes zcervenat jak rak Spis zezloutnout !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Jj, segra taky chodi, vcera ji rezali 3 pihy, doporucuju ja sem zatim jeste v solarku nebyla - rizika tam jsou, to fiiiim, nicmene asi zustanu bila jak stena asi je lepsi jist betakaroten - po tom uspech zarucen a nejake rizika tam snad ani nejsou krom toho ze muzes zcervenat jak rak Presne, byla z toho dost nestastna, takovy dost viditelny mista. Ja bych do toho nevlez to radsi zustan bila jak stena, taky to ma svy kouzlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 no jo, ale kdyz pak vidis to krasne snede telicko a jdes k nemu tak si pripadas jak black & white Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 9. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Spis zezloutnout !!! asijský nádech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 no jo, ale kdyz pak vidis to krasne snede telicko a jdes k nemu tak si pripadas jak black & white jo taky mně stačí pár sunečních paprsků a hned hnědnu.není nad to mít jižanský předky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 počkejte až vyhrabu v práci fotku jak vaří Carlos ranní kávičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 jo taky mně stačí pár sunečních paprsků a hned hnědnu.není nad to mít jižanský předky. mě taky stačí pár paprsků a jsem rudej jak rak. no, moji předci byli asi indiáni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 počkejte až vyhrabu v práci fotku jak vaří Carlos ranní kávičku Hansi nic nehrab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 počkejte až vyhrabu v práci fotku jak vaří Carlos ranní kávičku Hansi nic nehrab já to dohledám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte to je nějaká úchylka néé proč, já větčinou doma poletuju jen v trenclích. Takže tak třeba i vařím, přece se na to nebudu oblékat. jenze ty uz tome nejsi nejmladsi pohled na tebe uz asi pro zenu nebude ono...tey pro zenu v mem ci katcine veku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 hehe, teď když mi tu vaří chlap, tak je bez trička - zajímalo by mě pánové, tedy respektive jen vy co vaříte, jestli se taky svlékáte to je nějaká úchylka néé proč, já větčinou doma poletuju jen v trenclích. Takže tak třeba i vařím, přece se na to nebudu oblékat. jenze ty uz tome nejsi nejmladsi pohled na tebe uz asi pro zenu nebude ono...tey pro zenu v mem ci katcine veku no právě že se dostávám do let, kdy se chlap stává pro tyhle holky atraktivní To víš, ženský taky koukaj, jak je chlap zajištěnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Únor 2007 Sdílet Vloženo 10. Únor 2007 no to je taky pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maggie Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 no kato, a uz jsi premejslela, cim to je, ze vari svleceny?? a jinak chodi obleceny? jestli ty situace ma s tebou srovnane vis? aby nespal v kulichu a v oteplovackach a nevaril svleceny....to bych pak nad tim zacala trochu premyslet, jestli je vse jak ma byt...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 (editace) : ty ses hustá , fakt sem se pobavil Kluci víte co sem nedávno zjistil, že sem Katku hrozně moc chtěl, a zjistil sem x jmen, který ji chtěli taky. Priznejte se, že vy tu katku tady všichni chcete do postele ? Když ona je tak neodolatelně užasná, že to jinač nejde Editováno: 12. Březen 2007, autor: laky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maggie Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 nooooo tak to teda katerino klobouk dolu, tak to se mi teda v zivote nestalo, aby o mne verejne projevilo zajem tolik chlapu! to mi teda prosimte prozrad co si s nima delala, ze te vsichni chteji? a hele, to te vsichni milujou, nebo to je jen takovy ten povrchni chtic? tak jako ze kdyz neni do ceho pichnout................ no ale nevim nevim, jestli by se mi tohle zrovna nejak libilo.........v tom moc chodit neumim...............ty jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 A jeje, na nekoho tu leze jaro a frustrace z namakanyho bicaku na pravy ruce, a dokonce je jich vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 neodolatelně užasná... To se Povedlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.