Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ano ci ne? 37 členové hlasovali

1. 1. Ano ci ne?

• ANO
      25
    • NE
      4

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Asi me budete bit, ale presto se zeptam... Datum byl dan, ale misto konani je kde ???

no je to clubova besidka pane ;) takze....

Vim...vim...prave jsem posilal reg.prispevek... c.565...

Loni jsem pozde zjistil, ze nejaka besidka byla prave na Talaku u Pilske nadrze...ja jsem primo ze Zdaru nad Sazavou, takze kdyby to opet bylo tady, bylo by to pro me super :-)

No tak ja si tohle nemohu nechat ujit ... teda pokud nebudu v Reichu jako ted  :angry:

No tak z Reichu přijedeš na víkend. V naftě to zvládneš ;) . Přeci bys mě nenechal dělat ostudu Boleslavi samotnýho :D. Zas se pořádně unavíme -_-

O je ... to zase dopadnu :smich:

O je ... to zase dopadnu :smich:

Dobře jako vždycky :D

O je ... to zase dopadnu  :smich:

Dobře jako vždycky :D

no, tak to prave nevim. Kdo mel videl rano na podzimni besidce, tak vi, ze mi nebylo dvakrat fajnove :smich:

toto si nelze nechat ujit takze ja jedu :D

pokud nebude palo mít k mé maličkosti nějakou připomínku tak se rád připojím a na besídku dorazím.mám mít směnu,ale udělám vše pro to,abych si to vyměnil :p ty co zatím jedou rád uvidím.samozřejmě i další :palec2:

pokud nebude palo mít k mé maličkosti nějakou připomínku tak se rád připojím a na besídku dorazím.mám mít směnu,ale udělám vše pro to,abych si to vyměnil :p ty co zatím jedou rád uvidím.samozřejmě i další :palec2:

Není ani v mých ani v silách serveru vyčíst vše, co mám proti tobě ty neřáde :p:smich:

Není ani v mých ani v silách serveru vyčíst vše, co mám proti tobě ty neřáde :p:smich:

TAKY TĚ MILUJU :smich::D

Uz se na Vas vsecky tesim !!!! -_-

tentokrát nebude chybět vodnice ;) minule někteří skoro plakali, že nebyla ;)

Uz se na Vas vsecky tesim !!!! -_-

No ani mi nemluv

Uz se na Vas vsecky tesim !!!!  -_-

No ani mi nemluv

:palec2:-_-:palec2:

No ani mi nemluv

uz aby to bylo -_-kol110-_-

No ani mi nemluv

Jojo uz aby nam Vitto napsal definitivni termin a uz abysme si mohli zamluvit mista ;-)

No ani mi nemluv

Jojo uz aby nam Vitto napsal definitivni termin a uz abysme si mohli zamluvit mista ;-)

Me je jedno kde budu spat ... mozna pojedu bez pritule, takze mi to bude fuck ... vyspim se i na hrazi

Me je jedno kde budu spat ... mozna pojedu bez pritule, takze mi to bude fuck ... vyspim se i na hrazi

No ja teda na hrazi nic moc ale v nejhorsim na zemi v nejakym pokoji klidne ;-) -_-

No ja teda na hrazi nic moc ale v nejhorsim na zemi v nejakym pokoji klidne ;-) -_-

taky moznost ... ty take neberes slecnu?

taky moznost ... ty take neberes slecnu?

Asi neee ;-) Ale jeste sem se ji neptal ;-)

• Autor

jeste to neni definitivni, jsou nejaky problemy...mozna to bude 21.4...

resim to resim...vydrzte

čááááás,alespoň bude teplejší voda a budeme moct v kempu stanovat :smich::smich:

jeste to neni definitivni, jsou nejaky problemy...mozna to bude 21.4...

resim to resim...vydrzte

Drzime drzime ale uz se tesime ;-)

hlavně jak se to stihne ještě letos lol;)

hmm tak 21 budu v práci a jelikož tu dlouhodobě marodí kolega tak mám smolíka s dovolenkou

hmm tak 21 budu v práci a jelikož tu dlouhodobě marodí kolega tak mám smolíka s dovolenkou

Tak to necháme pravděpodobně na toho 14. 4. 07.

vydrž prťka vydrž :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.