Gerrik Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Co myslíte, olejový filtr co prodávají ve Škoda je lepší než ty levnější repliky? Nebo je to stejný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S0T0 Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 no u nas prodavaji 3druhy, noname,mann a origo....volim stredni cestu mann a no problem...a rozdil bude v tom,ze origo veci sou vzdy strasne predrazene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Březen 2007 Sdílet Vloženo 12. Březen 2007 Používáme v práci Mann nebo Fleetguard a v pohodě. Oproti orig. filtrům je cena i víc než poloviční... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Tak jsem koupil v prodejně Mann filtr OTO za 80,- Je to výrobek český firmy pro Mann. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttommirs Vloženo 13. Březen 2007 Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Doporučuji filtry Mann, ale ne řadu OTO. Katalogové číslo W 712/43. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 A proč ne řadu Otto? To mně prodal ten chlápek, prý je to běžně prodávaný typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 13. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2007 Teda Oto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 24. Březen 2007 Sdílet Vloženo 24. Březen 2007 Tak já včera na svou 1,3 MPi koupil origo ve Škodovce za 103 Kč. Teď jsem se díval do ceníku MANN a olejový filtr stojí 107 Kč. A hlavně filtr ve Škodovce je levnější než např v Autokelly. Tam jsem jednou koupil filtr a po měsíci tekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.