Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

kdo jede do lhoty e nema tam asistenci bude oficialne prohlasen za zradce :)

Příbram si nenechám ujít lol

Angel vyser sa na sprinty, víš jak to bylo posledně babo jedna!

Upraveno od Palo

Příbram si nenechám ujít lol

Agel vyser sa na sprinty, víš jak to bylo posledně babo jedna!

lollol

kdo jede do lhoty e nema tam asistenci bude oficialne prohlasen za zradce :)

Hlásím se rovnou dobrovolně za zrádce,na besídku nemůžu a pokud práce dá , tak snad na otočku pojedu Lhotu.

No a sám uznej že na otočku na besídku to fakt nejde -_--_--_--_- :-)

v sobotu <span style='font-size:14pt;line-height:100%'>14.4.07 </span>se koná tuning sraz na letišti u Příbrami

Snad se tam objevím......

spousta lidi je na besidku jen na cumendu pokec a zas home

Ja az oblibenou Mimon :)

Tam bych možná ještě mohl, ale co mne neskutečně sere je, že 16/06/07 VI. Tuning, Styling a Hi-fi sraz Plasy 2007 nebudu na 99% :wallbash::help::rip::angry2:

ty jo palo to je skoda tam musime zabojovat za tebe, musime vyhrat

co je na mimoni tak super?vsude lidi, bordel hnus...nevim no...zlaty besidky, chabry a plasy

co je na mimoni tak super?vsude lidi, bordel hnus...nevim no...zlaty besidky, chabry a plasy

Zadnej sraz bych uz neoznacoval jako super, vsechno je to bud o rejzovani penez nebo o chlastu, ale Mimon snasim asi nejlip :)

• Autor
fuck:prc::ble Mimon

2 Palo: vím, vím a sprinty s my car už nejezdím, mám tam sice novou spojku lol ale nechci si zničit mou krásnou čtyřkolku :p

Upraveno od Andílek

Zadnej sraz bych uz neoznacoval jako super, vsechno je to bud o rejzovani penez nebo o chlastu, ale Mimon snasim asi nejlip :)

To jako že jsi voškubanej jak slepice a vožralej jak kráva ? to jsi tím chtěll říct? :smich: :smich: :smich:lol lol lol lol

Járo, kdy jsi byl v Plasích? Já tedy nevím ,ale rozhodně tam z nás není nikdo ožralý, protože jedeme večer-na noc domů. Franta je super, kecá mu to do mirofonu, umí udělat srandu, soutěže jsou pěkné, ceny taky, lidi tam jsou v pohodě, je to "takové to domácí žvýkání", prostě pro mne sraz No.1

A nevím jak ty, ale já se tady v Chabrech bavil super, taky jsem se snažil svojí hubou něco úsměvného i vážného prohodit a to jak to má Olin s partou (nevím nakolik je tam zainteresován Viktor?) organizováno je prostě nádhera.

Nevím, ale myslím, že s tou Mimoní si opravdu přestřelil. Tam je jak psali kluci výše, bordel, mrda lidu, hnus a jen aby se člověk bál, který 18-ti letý ožralý "mistr volantu" mu minimálně odře auto. Prostě já Mimoň vypouštím a nebo max. pojedu na otočku, tzv. na kukačku

chabry jsou spolecne ale vzheledem k tomu ze olin to dela dele tak ja jen pomaham jak muzu zajistit treba sponzory a tak podobne, samozrejme vydaje pujdou napul, treba za pohary a tak..spolecne se radime a dohadujeme apod.

samozrejme na tom aby vse slapalo se snazime podilet vsichni, jako olinova velka family tak my :)

tak to jen tak na vysvetlenou.

a kdo tvrdi ze mimon je good tak nevim...je to stejnej megabordel jako hradec a temhle podobny...asi uz sem z tech letist vyrostl..

• Autor
:palec2: oba pánové mají 100% pravdu........dtto

jj Palo ma pravdicku ;)

palo ma pravdu vzdycky protoze se ho bojite :D

• Autor
jj Palo ma pravdicku ;)

:spam::smich::smich::smich:

tak to ja mam radši ty "megabordely" vic aut, vic lidi :) preci jen nejsme vsichni stejni a kdyz si nekdo umi uzit na velkych srazech zabavu, tak je to jeho vec a kdyz nekomu staci jen klidnejsi sraziky tak taky je to kazdeho vec :) sry za OT

tak to ja mam radši ty "megabordely" vic aut, vic lidi :) preci jen nejsme vsichni stejni a kdyz si nekdo umi uzit na velkych srazech zabavu, tak je to jeho vec a kdyz nekomu staci jen klidnejsi sraziky tak taky je to kazdeho vec :) sry za OT

Angel - ty máš jediné štěstí, že jsi žena, protože to mne brzdí v tom, jak bych ti odpověděl. Prostě mám k ženám úctu a nehaním ani je, ani jejich názory.

palo ma pravdu vzdycky protoze se ho bojite :D

Asi přespím ve Ždáru s tebou, to aby tě neopustil strach a předsudky. Máš dosti Indulony či Nivei??? kol5

Upraveno od Palo

Járo, kdy jsi byl v Plasích? Já tedy nevím ,ale rozhodně tam z nás není nikdo ožralý, protože jedeme večer-na noc domů. Franta je super, kecá mu to do mirofonu, umí udělat srandu, soutěže jsou pěkné, ceny taky, lidi tam jsou v pohodě, je to "takové to domácí žvýkání", prostě pro mne sraz No.1

A nevím jak ty, ale já se tady v Chabrech bavil super, taky jsem se snažil svojí hubou něco úsměvného i vážného prohodit a to jak to má Olin s partou (nevím nakolik je tam zainteresován Viktor?) organizováno je prostě nádhera.

Nevím, ale myslím, že s tou Mimoní si opravdu přestřelil. Tam je jak psali kluci výše, bordel, mrda lidu, hnus a jen aby se člověk bál, který 18-ti letý ožralý "mistr volantu" mu minimálně odře auto. Prostě já Mimoň vypouštím a nebo max. pojedu na otočku, tzv. na kukačku

Na ja, to je pravda, v Plasich sem nikdy nebyl, vzdycky se mi to s necim kreje, Chabry loni taky nix, takze to bohuzel neposoudim, ale slysim na to jen chvalu, tak snad letos...

S Mimoni si za tim ale stojim, holt co clovek to nazor, pokud bych chtel videt jenom Octy, maximalne par Fobii a dalsich par aut, samozrejme neni co resit, ale pokud se chci podivat i na neco jinyho, i na supersporty, nema Mimon konkurenci. Octy muzu videt i jindy, beztak ma 90% RS naraznik, 80% z nas facelift, atd :) Jezdim tam tak, abych se nemusel bat, ze mi v noci nekdo zkurvi autak, a posledne sem ho nechal hned u vjezdu, zvladnul kukacku, pri odjezdu nebyl problem s odjezdem a byl klid. A jeste sem si sprintem pred setmenim dobeh na Ralsko :) MEGAbordel typu HK uz nikdy vice, to je trochu moc :)

no tak mimon je na tu kukacku dobra to jo, ale ten pokec a ta atmosfera to je zase lepsi ty mensi

jinak jardo tys nikam nejel ani nepamatuju snad ten hradec predloni, taxe koukej snazit kuaaaaaa :)

jestli neprijedes do plas dostanes po papuli tam musi vsichni at vyhrajeme

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.