vittorio Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Zdravim vsechny cleny i cleny cekatele tak po necelem pul roce je to opet tradicne netradicni setkani clenu clubu. Lokalita: vyzkouseny Talsky Mlyn u Zdaru n.Sazavou Cas: 14.4.2007 (sobota do nedele) Pocet volnych mist pro OC - circa 40 ale to pokud by bylo na kazdem pokoji 3-4 clenovcu Volnych pokoju je tedy pro OC 14 - 15 Rezervace pokoju a pocet luzek pro rezrvaci zasilejte od PATKU 16.3.2007 od 19.00 Oznamuji tento termin predem aby si kazdy mohl udelat cas byti na netu a rezervaci provest. Upozornuji ale, ze mist je pomalu, priste asi budeme muset sehnat nejaky grandhotel. Ale hodne lidi rusi rezervace tesne pred takze uvidime. Emaily dosle pred 19.00 nebudu akceptovati. zaroven pocitejte s tim, ze pokud bude pozde a mista obsazena, budete zarazeni na seznam nahradniku. Pokud se ovsem nevejdete ani tam, nic s tim bohuzel neudelam. Jedina vec je pak poradat besidky casteji, nebo pak sehnat jine misto. Vice info o hotelu na www.cerum.cz vceten infu o okoli Program: mozne nejake pohary, tentokrate asi nebude soutez o nejlepsi auto ale o neco zajimavejsiho, uvidime; dale zdravotni prochazka s prohlidkou chycenych ryb rybari z okoli jako posledne ); nejaky ten obed vecere a piti (alko ci nealko samozrejmosti ) Pro stastlivce, kteri budou mezi temi, kso pojedou, mohou dorazit uz v patek podle vlastniho prani. Tyto rezervace vsak musime vyresit individualne ihned po rezervaci klubove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 to abych si v patek posunul odchod na pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 jinak nevim jak to udelati tohle me napadlo ako nejschudnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 jinak nevim jak to udelati tohle me napadlo ako nejschudnejsi v klidu vito, hlavně že se cosik děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Pomůže mi, když tu budu vykřikovat JEDE JEDU JEDU JEDU??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Pomůže mi, když tu budu vykřikovat JEDE JEDU JEDU JEDU??? JO, vykřičíš si hlasivky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sydney Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Ahoj, je nějaký rozvrh co a jak bude probíhat? Volno budu mít jen na sobotu v neděli už musím byt zas jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 14. Březen 2007 Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 Pomůže mi, když tu budu vykřikovat JEDE JEDU JEDU JEDU??? JO, vykřičíš si hlasivky tak to mi ale moc nepomůže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2007 no program je vzdy takovy jaka je situace, obvykle se sjedem tak v poledne dame obidek vychazky pokec u aut, nejaky ty technicky kecy a tak, pak se pije a pije a veceri a pije a tak... mezitim byl minule dort a rozdavani poharu ale ted to bude slabsi neni co slavit to za o vanocich je to sraz nesraz jen pokec jidlo a piti, program jako na sraze necekejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 jinak nevim jak to udelati tohle me napadlo ako nejschudnejsi ty tvoje nápady vždy stojí za prd, slabota chlapče, slabota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 no program je vzdy takovy jaka je situace, obvykle se sjedem tak v poledne dame obidek vychazky pokec u aut, nejaky ty technicky kecy a tak, pak se pije a pije a veceri a pije a tak... mezitim byl minule dort a rozdavani poharu ale ted to bude slabsi neni co slavit to za o vanocich je to sraz nesraz jen pokec jidlo a piti, program jako na sraze necekejte nepřipraven, jen z nás taháš velké prachy a kde nic tu nic, slabota chlapče, slabota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Těším se moc moc a možná nás bude domácích víc v sobotu máme takovej malej pokec ta uvidíme kdo přibude!!! @Palo ty seš masér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 tak to kua mam co delat abych se taky zucastnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chjetjov Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ja chci jet taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 ja chci jet taky No ty jedeš se mnou, to je jasné, konečně mladé maso Ale spát budeš s dosluhijícím předsedou, jelikož já se na noc vracím do Práglu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Já chci taky, ale budu na úplně jiné besídce, bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Já chci taky, ale budu na úplně jiné besídce, bohužel Sakra práce chlape!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Sakra práce chlape!!! Pracovně bohužel, takže s tím nic neudělám Jinak bych přijel moc rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 18. Březen 2007 Sdílet Vloženo 18. Březen 2007 Sakra práce chlape!!! Pracovně bohužel, takže s tím nic neudělám Jinak bych přijel moc rád... Pokecáme v sobotu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 20. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 behem tydne dam seznam rezervaci, tentokrate neni plno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 behem tydne dam seznam rezervaci, tentokrate neni plno... Hm, abysme se tam nakonec nebáli v pár lidech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Březen 2007 Sdílet Vloženo 20. Březen 2007 behem tydne dam seznam rezervaci, tentokrate neni plno... tak to chce jeste jeden mejlik rozeslat a nalakat lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 behem tydne dam seznam rezervaci, tentokrate neni plno... tak to chce jeste jeden mejlik rozeslat a nalakat lidi Bych se nechal nalákat hned, ale ten termín mi nevyhovuje, takže až v létě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 behem tydne dam seznam rezervaci, tentokrate neni plno... tak to chce jeste jeden mejlik rozeslat a nalakat lidi Bych se nechal nalákat hned, ale ten termín mi nevyhovuje, takže až v létě.. no tak zalezi co mas jinyho...me se to taky nehodi ale hold jsem musel neco odreknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Březen 2007 Sdílet Vloženo 21. Březen 2007 no tak zalezi co mas jinyho...me se to taky nehodi ale hold jsem musel neco odreknout Tohle je pracovní, takže to odříct vážně nemůžu, zvlášť ne v mé práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.