Publikováno Březen 24, 200718 r Ahoj všichni Ti kteří mají dětičky, maté nějaký vyzkoušený způsob jak chránit sedačky proti tomu, aby od našich dětiček nebyly okopané a špinavé. myslím nějaký návlek(jen na zdní stranu sedačky) nebo něco podobného. Myslím si, že to bude zajímat i ty kteří se na rodinu teprve chystají.
Březen 24, 200718 r klasika. Já posouvám sedačku co nejvíc dopředu, ale stejně to moc nepomáhá. Jinak toto je dobře řešený v A4, tam je zadní strana přeních sedaček udělaná z plastu, takže no problem. Prostě se nedá nic dělat, člověk to musí přetrpět. Já mám teda celkem šikovný potahy, který jsou hodně odolný proti ušpinění ačkoliv jsou stříbrné. Obyčejně stačí setřít(sašuchlat) rukou a je to pryč.
Březen 24, 200718 r Autor klasika. Já posouvám sedačku co nejvíc dopředu, ale stejně to moc nepomáhá. Jinak toto je dobře řešený v A4, tam je zadní strana přeních sedaček udělaná z plastu, takže no problem.Prostě se nedá nic dělat, člověk to musí přetrpět. Já mám teda celkem šikovný potahy, který jsou hodně odolný proti ušpinění ačkoliv jsou stříbrné. Obyčejně stačí setřít(sašuchlat) rukou a je to pryč. potahy nechci
Březen 24, 200718 r mi sedačky děti nešpinili,já je vozil v kufru mně také ne, já děti nemám a cizí parchanty nevozím Idealni reseni, taky se tim ridim Napriklad tatik ma v aute poblity sedacky od vnucky tak, ze to nejde absolutne dolu Okopavani bych asi resil prezuvkama
Březen 24, 200718 r mi sedačky děti nešpinili,já je vozil v kufru mně také ne, já děti nemám a cizí parchanty nevozím Idealni reseni, taky se tim ridim Napriklad tatik ma v aute poblity sedacky od vnucky tak, ze to nejde absolutne dolu Okopavani bych asi resil prezuvkama ono by tě to přešlo se s tím furt prcat. Ono už to že tam prcka musíš naložit a ukurtovat je opruz.
Březen 24, 200718 r Ja bych to resil suchym zipem a na ten chytit nejakou latku...Jednoduche a rychle nandani... Upraveno Březen 24, 200718 r od Georg
Březen 24, 200718 r Tady asi radu nedostanes, Honzo... Ja necham maly asi usit navleky na botky a vzdy ji je nasadim, moc ji v aute nevozim, cestujeme radeji busem... Ale meli v hobbycaru navlek na predni sedacku delany presne pro tento ucel.l jeste byl nejaky vyztuzeny, ale at hledam jak hledam, nemuzu najit, ale existuje to...
Březen 25, 200718 r Autor Tady asi radu nedostanes, Honzo... Ja necham maly asi usit navleky na botky a vzdy ji je nasadim, moc ji v aute nevozim, cestujeme radeji busem... Ale meli v hobbycaru navlek na predni sedacku delany presne pro tento ucel.l jeste byl nejaky vyztuzeny, ale at hledam jak hledam, nemuzu najit, ale existuje to... no mám doma koženku tak mi máti říkala, že něco vymyslíme..nechci mít na sedačce pytel..stačí jen jdyž to bude krýt zadní část
Březen 27, 200718 r no mám doma koženku tak mi máti říkala, že něco vymyslíme..nechci mít na sedačce pytel..stačí jen jdyž to bude krýt zadní část no ja jsem tam dal potah, ale nedalo se na to koukat ,tak jsem to sundal po týdnu a řeším to kartáčem a přípravkem na čištění koberců .Dítko mi občas pomůže, tak se alespoň trochu zabaví -
Březen 27, 200718 r Tady asi radu nedostanes, Honzo... Ja necham maly asi usit navleky na botky a vzdy ji je nasadim, moc ji v aute nevozim, cestujeme radeji busem... Ale meli v hobbycaru navlek na predni sedacku delany presne pro tento ucel.l jeste byl nejaky vyztuzeny, ale at hledam jak hledam, nemuzu najit, ale existuje to... no mám doma koženku tak mi máti říkala, že něco vymyslíme..nechci mít na sedačce pytel..stačí jen jdyž to bude krýt zadní část Posilal jsem ti odkaz na í cé qé, nevim zda jsi to zaregistroval. Mam to jiz objednane, vyjde to cca 150,- i s postou, lepsi nez to sit. Zakryva to jen zadni cast kresla... http://www.caryfuk.cz/category/Autosedacky...vzor-tranparent
Březen 27, 200718 r Autor Dane registroval a asik to taky objednám , ale předtím bych to u tebe zhlídnul ...už jsem volal na folie zítra cinknu a domluím to přesně..takže asi na pondělí to majještě volno kluci Upraveno Březen 27, 200718 r od Hensel
Březen 27, 200718 r honzi to o posilal dan je presne to co mam ja ;ú akorat na tom mame nejakou kocku.
Březen 27, 200718 r Autor honzi to o posilal dan je presne to co mam ja ;ú akorat na tom mame nejakou kocku. jooo tak to objednám také díky
Březen 29, 200718 r Neřeším to nedá se nic dělat jednoduše se to uklidi atd.....horší je to u rs sedaček no ale jdeto......
Březen 29, 200718 r honzi to o posilal dan je presne to co mam ja ;ú akorat na tom mame nejakou kocku. Na co to mas Vitto? Uniklo mi neco?
Březen 30, 200718 r honzi to o posilal dan je presne to co mam ja ;ú akorat na tom mame nejakou kocku. Na co to mas Vitto? Uniklo mi neco? hihi ja sem si rikal jestli se nekdo chyti kvuli segre a bratrankovi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.