Přejít na obsah

FORD GT

Rocky

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi. Jel jsem v sobotu po dálnici a kolem mě projel nějaký blázen asi tak 250km/h. Řvalo to jako prase. Pak jsem jel dál a viděl jsem jak zpomalil na 130km/h tak jsem si ho vyfotil. Zrovna volal. Když dovolal tak jeho akcelerace byla neuvěřitelná. Zmizel jako Copperfield.

post-31-1175020419.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekouka na tebe zrovna moc privetive... :t

jj taky sem si vsimnul.... :D jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA lol!!!! :smich::smich::smich:-_-

No jestli už tě náhodou nepředjel a pak sis ho všiml ve zpětným zrcátku jak jede další kolo :smich::smich::smich:-_-

Odkaz ke komentáři

jj taky sem si vsimnul.... :D jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA lol!!!! :smich::smich::smich:-_-

No jestli už tě náhodou nepředjel a pak sis ho všiml ve zpětným zrcátku jak jede další kolo :smich::smich::smich:-_-

hahaha :D:t-_-

Odkaz ke komentáři

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: to se ti povedlo :palec2::palec2::palec2::palec2:

Odkaz ke komentáři

:smich::smich::smich::smich::smich::smich::smich: to se ti povedlo :palec2::palec2::palec2::palec2:

je tady snad neco k smichu??? :t

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...