Rocky Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Zdar chlapi. Jel jsem v sobotu po dálnici a kolem mě projel nějaký blázen asi tak 250km/h. Řvalo to jako prase. Pak jsem jel dál a viděl jsem jak zpomalil na 130km/h tak jsem si ho vyfotil. Zrovna volal. Když dovolal tak jeho akcelerace byla neuvěřitelná. Zmizel jako Copperfield. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 27. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Jěště jedna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 mooooooooooc pěkný brrrm,ještě tak mít jeho zrychlení že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Sakra sem nedoufal ze me nekdo uvidi :-( ... no jo no ;-) .. mazlik auto !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Nekouka na tebe zrovna moc privetive... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Nekouka na tebe zrovna moc privetive... jj taky sem si vsimnul.... jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Pěkný to byl nějakej fajnšmekr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 ten kroutak je neskutecnej!!!!!!! http://www.novinky.cz/auto/tuning/hennesse...8705_tt8os.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Nekouka na tebe zrovna moc privetive... jj taky sem si vsimnul.... jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA !!!! TY se taky rad ctes, vid??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Nekouka na tebe zrovna moc privetive... jj taky sem si vsimnul.... jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA !!!! TY se taky rad ctes, vid??? no to je jasny, ty snad neee??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky Vloženo 28. Březen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Nekouka na tebe zrovna moc privetive... jj taky sem si vsimnul.... jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA !!!! No jestli už tě náhodou nepředjel a pak sis ho všiml ve zpětným zrcátku jak jede další kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Nekouka na tebe zrovna moc privetive... jj taky sem si vsimnul.... jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA !!!! No jestli už tě náhodou nepředjel a pak sis ho všiml ve zpětným zrcátku jak jede další kolo hahaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Nekouka na tebe zrovna moc privetive... jj taky sem si vsimnul.... jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA !!!! No jestli už tě náhodou nepředjel a pak sis ho všiml ve zpětným zrcátku jak jede další kolo to se ti povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Nekouka na tebe zrovna moc privetive... jj taky sem si vsimnul.... jinak sem todle auto videl, nebo resp. zahledl dneska na D1.....drzel se mne obstojne, ale ke konci bylo videt, ze uz nema silu..... MEGA !!!! No jestli už tě náhodou nepředjel a pak sis ho všiml ve zpětným zrcátku jak jede další kolo to se ti povedlo je tady snad neco k smichu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.