Duben 10, 200718 r tuto akci nějak nemohu vydejchat, tahle mi prostě nesedí, ale nic proti těm, kdo tam jedou
Duben 11, 200718 r to taky nikdo nerika ja se tam mozna ukazu na cumendu mam to kousek, ale neslibuji kazdopadne plasy rulezzz tak to doufam ze si vsichni udelaj cas
Duben 21, 200718 r Sraz celkem vydařený, sluníčko svítilo, spanilá jízda byla celkem křeč, hned v první zatáčce jeden frajer naboural druhýho a ten ho vytáh z auta a rozbil mu držku.. Jinak celkem fajn o
Duben 21, 200718 r fotky nemám, nefotil sem tolik, ale na internetu se toho určitě za chvilku najde plno
Duben 21, 200718 r to si sem moc fotek teda nedal Neudivuje mne to Jene, on se tam jel chvástat a né fotit
Duben 21, 200718 r Bohužel včera jsem měl takovou neofiko lehce neplánovanou firemní akci, která se kapku protáhla,tak jsem se neúčastnil,škoda chtěl jsem se mrknout.
Duben 22, 200718 r Kolik tam bylo lidu??? těžko říct, lidí na kukakčku dost, ale aut tam bylo málo, výstavní plocha byla zaplněná bajvočko tak asi z tří / 5tin ..
Duben 22, 200718 r hmm tak ta bouracka to musi byt mnam, ja dneska u opery jak dela honzik videl pekne rozstreleny clio, nejaky udelany taky husty
Duben 22, 200718 r http://www.autohificlub.cz/preview.php?pho...amp;imgId=10218 ... hlavně že při řazení tam dělal masírku, tůroval toho rapida jak porše. A vůbec, divím se že takový plečky pouštěly do spanilky..
Duben 22, 200718 r hmm tak ta bouracka to musi byt mnam, ja dneska u opery jak dela honzik videl pekne rozstreleny clio, nejaky udelanytaky husty Sli to bylo to roztreleny na boku jak ho vytlacil VW transporter, tak jsem tez videl...
Duben 22, 200718 r to clio nekdo vytlacil jo? no huste rozstreleny, z clia asi nekoho odvezli jelikoz tam kolem nikdo uz nebyl kdyz sem jel
Duben 23, 200718 r to clio nekdo vytlacil jo? no huste rozstreleny, z clia asi nekoho odvezli jelikoz tam kolem nikdo uz nebyl kdyz sem jel to jsem videl taky...hezka rana
Duben 23, 200718 r hmm tak ta bouracka to musi byt mnam, ja dneska u opery jak dela honzik videl pekne rozstreleny clio, nejaky udelanytaky husty a foto nemáš asik? se zkusím zeptat kluků jestli bymi neudělali foto z kamer
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.