Sejis Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 další příležitost k setkání registrace je na www.tuningsraz.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 ja bohuzel jsem pryc tak ze nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 tuto akci nějak nemohu vydejchat, tahle mi prostě nesedí, ale nic proti těm, kdo tam jedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 loni sem byl a sam nevim...mozna budu mit auto na stanku autoelso takze leda tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 já nikoho nenutím ,ani nepřemlouvám,aby jezdil,je mi to u prd..e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 to taky nikdo nerika ja se tam mozna ukazu na cumendu mam to kousek, ale neslibuji kazdopadne plasy rulezzz tak to doufam ze si vsichni udelaj cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Sraz celkem vydařený, sluníčko svítilo, spanilá jízda byla celkem křeč, hned v první zatáčce jeden frajer naboural druhýho a ten ho vytáh z auta a rozbil mu držku.. Jinak celkem fajn o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 to si sem moc fotek teda nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 fotky nemám, nefotil sem tolik, ale na internetu se toho určitě za chvilku najde plno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 to si sem moc fotek teda nedal Neudivuje mne to Jene, on se tam jel chvástat a né fotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Kolik tam bylo lidu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 21. Duben 2007 Sdílet Vloženo 21. Duben 2007 Bohužel včera jsem měl takovou neofiko lehce neplánovanou firemní akci, která se kapku protáhla,tak jsem se neúčastnil,škoda chtěl jsem se mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 Kolik tam bylo lidu??? těžko říct, lidí na kukakčku dost, ale aut tam bylo málo, výstavní plocha byla zaplněná bajvočko tak asi z tří / 5tin .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 hmm tak ta bouracka to musi byt mnam, ja dneska u opery jak dela honzik videl pekne rozstreleny clio, nejaky udelany taky husty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 http://www.autohificlub.cz/preview.php?pho...amp;imgId=10218 ... hlavně že při řazení tam dělal masírku, tůroval toho rapida jak porše. A vůbec, divím se že takový plečky pouštěly do spanilky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 hmm tak ta bouracka to musi byt mnam, ja dneska u opery jak dela honzik videl pekne rozstreleny clio, nejaky udelanytaky husty Sli to bylo to roztreleny na boku jak ho vytlacil VW transporter, tak jsem tez videl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Duben 2007 Sdílet Vloženo 22. Duben 2007 to clio nekdo vytlacil jo? no huste rozstreleny, z clia asi nekoho odvezli jelikoz tam kolem nikdo uz nebyl kdyz sem jel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 to clio nekdo vytlacil jo? no huste rozstreleny, z clia asi nekoho odvezli jelikoz tam kolem nikdo uz nebyl kdyz sem jel to jsem videl taky...hezka rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Duben 2007 Sdílet Vloženo 23. Duben 2007 hmm tak ta bouracka to musi byt mnam, ja dneska u opery jak dela honzik videl pekne rozstreleny clio, nejaky udelanytaky husty a foto nemáš asik? se zkusím zeptat kluků jestli bymi neudělali foto z kamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 jinak Letňany prej slabota :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 nevím jaké to tam bylo,já tam nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 nevím jaké to tam bylo,já tam nebyl jj ja jsem to slysel nezavisle asi od 3 lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 nevím a je mi to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 nevím a je mi to jedno no jedno me je to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 hansi nevim, ale bylo to mezi treti a ctvrtou v nedeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.