Publikováno Duben 10, 200718 r Ahoj, zakoupil jsem novou octavku a nejsou nataženy vodiče na zadní repro, kudy nejlépe natáhnout a vyhnout se možného poškození auta, je v záruce. Díky za radu, ve staré jsem to tahal prostředkem, ale tam jsem demontovat plast pod ručkou atd.
Duben 11, 200718 r pod praha stačí jen trošku zabrat trošku to jakoby křupne a bude sundanej nesmíš se bát
Duben 13, 200718 r Autor pod praha stačí jen trošku zabrat trošku to jakoby křupne a bude sundanej nesmíš se bát Ahoj, díky za radu. Zítra jdu do toho, pak dám vědět. Pepa
Duben 13, 200718 r Autor Ahoj, kabely nataženy, ale odnesl to jeden držák, prostě povolil víc než je zdrávo, ale práh drží, zítra, tj. v sobotu, připájím konektory, přišroubuji do podložek repro a bude to. Už se těším jak to bude hrát. Pepa
Duben 14, 200718 r Ahoj,kabely nataženy, ale odnesl to jeden držák, prostě povolil víc než je zdrávo, ale práh drží, zítra, tj. v sobotu, připájím konektory, přišroubuji do podložek repro a bude to. Už se těším jak to bude hrát. Pepa Ja som to robil tiež, ide to v pohode...... potom si ešte kúp jeden euro-iso-konektor na repro do rádia, lebo budeš ho musieť nahradiť 8-vodičovým....
Duben 14, 200718 r Autor Ahoj,kabely nataženy, ale odnesl to jeden držák, prostě povolil víc než je zdrávo, ale práh drží, zítra, tj. v sobotu, připájím konektory, přišroubuji do podložek repro a bude to. Už se těším jak to bude hrát. Pepa Ja som to robil tiež, ide to v pohode...... potom si ešte kúp jeden euro-iso-konektor na repro do rádia, lebo budeš ho musieť nahradiť 8-vodičovým.... Konektor upraven, rozpáral jsem koupený a doplnil piny na zadní repro. Namontována napájecí člen na anténu a po malé laboraci, rádio Panasonic a jeho kabeláž není dělaná pro celkem malý prostor v palubce, vše pozapojováno, zadní repro namístě a zvuk oki. Ale určitě se dá ještě něco vylepšit, jiná repro do předních dveří, ale zatím príma. Díky všem za rady. Pepa
Duben 15, 200718 r Ahoj,kabely nataženy, ale odnesl to jeden držák, prostě povolil víc než je zdrávo, ale práh drží, zítra, tj. v sobotu, připájím konektory, přišroubuji do podložek repro a bude to. Už se těším jak to bude hrát. Pepa Ja som to robil tiež, ide to v pohode...... potom si ešte kúp jeden euro-iso-konektor na repro do rádia, lebo budeš ho musieť nahradiť 8-vodičovým.... Konektor upraven, rozpáral jsem koupený a doplnil piny na zadní repro. Namontována napájecí člen na anténu a po malé laboraci, rádio Panasonic a jeho kabeláž není dělaná pro celkem malý prostor v palubce, vše pozapojováno, zadní repro namístě a zvuk oki. Ale určitě se dá ještě něco vylepšit, jiná repro do předních dveří, ale zatím príma. Díky všem za rady. Pepa To som rád, aj ja som daval panasonic a ledva som to tam napratal.....(tie kable)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.