Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

zakoupil jsem novou octavku a nejsou nataženy vodiče na zadní repro, kudy nejlépe natáhnout a vyhnout se možného poškození auta, je v záruce. Díky za radu, ve staré jsem to tahal prostředkem, ale tam jsem demontovat plast pod ručkou atd.

Vloženo
pod praha stačí jen trošku zabrat trošku to jakoby křupne a bude sundanej nesmíš se bát ;)

Ahoj,

díky za radu. Zítra jdu do toho, pak dám vědět.

Pepa :palec2:

Vloženo

Ahoj,

kabely nataženy, ale odnesl to jeden držák, prostě povolil víc než je zdrávo, ale práh drží, zítra, tj. v sobotu, připájím konektory, přišroubuji do podložek repro a bude to.

Už se těším jak to bude hrát. :)

Pepa

Vloženo
Ahoj,

kabely nataženy, ale odnesl to jeden držák, prostě povolil víc než je zdrávo, ale práh drží, zítra, tj. v sobotu, připájím konektory, přišroubuji do podložek repro a bude to.

Pepa

Ja som to robil tiež, ide to v pohode...... potom si ešte kúp jeden euro-iso-konektor na repro do rádia, lebo budeš ho musieť nahradiť 8-vodičovým....

Vloženo
Ahoj,

Pepa

Ja som to robil tiež, ide to v pohode...... potom si ešte kúp jeden euro-iso-konektor na repro do rádia, lebo budeš ho musieť nahradiť 8-vodičovým....

Konektor upraven, rozpáral jsem koupený a doplnil piny na zadní repro. Namontována napájecí člen na anténu a po malé laboraci, rádio Panasonic a jeho kabeláž není dělaná pro celkem malý prostor v palubce, vše pozapojováno, zadní repro namístě a zvuk oki. Ale určitě se dá ještě něco vylepšit, jiná repro do předních dveří, ale zatím príma. Díky všem za rady.

Pepa

post-6939-1176588265_thumb.jpg

Vloženo
Ahoj,

Pepa

Konektor upraven, rozpáral jsem koupený a doplnil piny na zadní repro. Namontována napájecí člen na anténu a po malé laboraci, rádio Panasonic a jeho kabeláž není dělaná pro celkem malý prostor v palubce, vše pozapojováno, zadní repro namístě a zvuk oki. Ale určitě se dá ještě něco vylepšit, jiná repro do předních dveří, ale zatím príma. Díky všem za rady.

Pepa

To som rád, aj ja som daval panasonic a ledva som to tam napratal.....(tie kable) ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...