Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

zakoupil jsem novou octavku a nejsou nataženy vodiče na zadní repro, kudy nejlépe natáhnout a vyhnout se možného poškození auta, je v záruce. Díky za radu, ve staré jsem to tahal prostředkem, ale tam jsem demontovat plast pod ručkou atd.

pod praha stačí jen trošku zabrat trošku to jakoby křupne a bude sundanej nesmíš se bát ;)

• Autor
pod praha stačí jen trošku zabrat trošku to jakoby křupne a bude sundanej nesmíš se bát ;)

Ahoj,

díky za radu. Zítra jdu do toho, pak dám vědět.

Pepa :palec2:

• Autor

Ahoj,

kabely nataženy, ale odnesl to jeden držák, prostě povolil víc než je zdrávo, ale práh drží, zítra, tj. v sobotu, připájím konektory, přišroubuji do podložek repro a bude to.

Už se těším jak to bude hrát. :)

Pepa

Ahoj,

kabely nataženy, ale odnesl to jeden držák, prostě povolil víc než je zdrávo, ale práh drží, zítra, tj. v sobotu, připájím konektory, přišroubuji do podložek repro a bude to.

Pepa

Ja som to robil tiež, ide to v pohode...... potom si ešte kúp jeden euro-iso-konektor na repro do rádia, lebo budeš ho musieť nahradiť 8-vodičovým....

• Autor
Ahoj,

Pepa

Ja som to robil tiež, ide to v pohode...... potom si ešte kúp jeden euro-iso-konektor na repro do rádia, lebo budeš ho musieť nahradiť 8-vodičovým....

Konektor upraven, rozpáral jsem koupený a doplnil piny na zadní repro. Namontována napájecí člen na anténu a po malé laboraci, rádio Panasonic a jeho kabeláž není dělaná pro celkem malý prostor v palubce, vše pozapojováno, zadní repro namístě a zvuk oki. Ale určitě se dá ještě něco vylepšit, jiná repro do předních dveří, ale zatím príma. Díky všem za rady.

Pepa

post-6939-1176588265_thumb.jpg

Ahoj,

Pepa

Konektor upraven, rozpáral jsem koupený a doplnil piny na zadní repro. Namontována napájecí člen na anténu a po malé laboraci, rádio Panasonic a jeho kabeláž není dělaná pro celkem malý prostor v palubce, vše pozapojováno, zadní repro namístě a zvuk oki. Ale určitě se dá ještě něco vylepšit, jiná repro do předních dveří, ale zatím príma. Díky všem za rady.

Pepa

To som rád, aj ja som daval panasonic a ledva som to tam napratal.....(tie kable) ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.