Davon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Dokonce ma i Good Year F1 gumaky... JE hezky udelanej ten Roman, ale cena je vazne peklo! S tim Legem - ne to nemusis myslel jsem, ze to mas nejak udelany, ze mas vice baracku Lego, silnice a tam mas nasazeny ty modylky, takto jsem si to predstavoval! Presto diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 S tím Legem to nebylo připravený - synátor to akorát dostavil, tak se to nějak spojilo ........ . Klidně ti udělám další foto , ale jsem amatér ..... Jinak něco nového - Roomster 1:18 ( cena vysoká, ale propracování od koberečků po bezpežnostní pásy atd. je good) Vypadá našláple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Včerejší přírůstek, aneb tombola na Hasičském plese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Ma to nekdo stigro, ze na nej vyjde zrovna to, co sbira a ne nejaka jaternice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Co to máš Dane za měřítko tu Fabku? Jinak já dnes dělal nákres nové police se zasklením a skleněnejma dveřma se zámkem přímo na modely. Fabku mam wrc 1:18. pěkná :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Tahle co je na ceste je z Aukra, 1:43 a pak mam kit z bontonu 1:18 a ta je LIBOVA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Jo tak to máš recht, libovka libová :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ma to nekdo stigro, ze na nej vyjde zrovna to, co sbira a ne nejaka jaternice Jitrnice nebyly, ale hromádka dalších blbostí jako plážové žabky velikost 2, diář, šílenej krígl ano Ale ten modýlek mi spravil náladu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak nám Abrex "uvolnil" další model FAVORIT http://shop.foxtoys.cz/zbozi/abrex-skoda-f...-143ABS708.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Madcore Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak se taky pochlubím přírůstky do sbírky 1. 110R na kabel od ITESu, každý nejspíš zná. Já ho zničil asi v 10 letech a teď ho kupuju za těžký prachy. 2. 120 na setrvák 3. Rapid 1/43 připraven na očistu 4. nakonec již zmiňovana a krásná Fabia WRC 1/18 Solido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak nám Abrex "uvolnil" další model FAVORIT http://shop.foxtoys.cz/zbozi/abrex-skoda-f...-143ABS708.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Prave jsem zakoupil predelavku, to mi dnes udelalo velkou radost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Pěkná Taky mám rád podobné předělávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Muzete mi nekdo vysvetlit, ci sdelit, jakym zpusobem se z normalni 1203 napr. udela toto? Kde vezme zebrik, majak, jak dovnitr dostane pneu a naradicko, vyfuk na autobus a podobne veci? Chtel bych taky neco zkusit, ale nevim jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Je to klasická modelařina. Vezmeš 1203 (co nejpodobnější tý co chceš udělat), rozebereš, některý díly upravíš (ořízneš, obrousíš, nastavíš, vykituješ) pak nástřik, obtisky (lze udělat i doma). Doplňky z toho co najdeš doma (každej modelář má velký "šrotiště"), případně uděláš z polotovarů (např. žebříky uděláš z hranolků, drátů...., maják vybrousíš, vysoustružíš z průhledný tyčky)............... Právě včera jsem si udělal taky jednu předělávku (původně obyč kokta, teď policie 2008): A jedno Volvo ve vývoji: Editováno: 29. leden 2009, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ty woe me by to asi bavilo, ale nevim, jak zacit delat to srotiste... Ukazat modylek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 To se da normalne koupit ty polepy nove POLICIE? A majacek sezenes kde? Toto se na Aukru drazi za celkem pekelny ceny!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Výroba šrotiště je jednoduchá: asi 10-20 let modelaření, z každýho modelu něco zbyde (většinou je ve stavebnicích pár dílů navíc), občas se něco nepovede..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 (editace) Ne, to je kompletně samovýroba, uděláno dle fotek. Majáček = starý pravítko + 10 minut broušení + modrý lak + obtisk. Editováno: 29. leden 2009, autor: MichalJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak to tedy :skoda: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Šrotiště bych doma měl, ale tak na vojesnkou techniku, neb jsem jí mnoho let lepil. Ale třeba obtisky jsem nikdy nezkouel, i když návod jsem četl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Já zase dělám jen modely vrtulníků (1/72). Původně jsem si koupil jen pár škodovek, ale rychle mě to chytlo. Aspoň jsem zůstal věrnej měřítku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Tahle malá měřítka mě nikdy nebrala...sice jsem s nima začínal, ale rychle přešel na 1/48 u letadel, 1/35 u techniky a 1/24(25) u tahačů :-) A i škodovky mám 1:43, aspoň je to vidět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Na větší měřítka přecházej spíš důchodci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ake vrtulníky uz más zlepené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.