Publikováno Květen 20, 200718 r Mám v autě na zkoušku subwoofer Sony XS-AW81P5 http://www.xplod.cz/katalog/subwoofery/xs-...cka-specifikace Je to jetej kousek a nehraje špatně, ale vážně nevím jestli do toho mám jít - stál by mě 4000 i s kabelama. Moc se v hifi nevyznám, takže mě nekamenujte. Díky moc.
Květen 21, 200718 r Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost...
Květen 21, 200718 r Autor Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... no aktivní SW 4000 kč, co jsem se díval na různý stránky s carhifi, tak se mi ta cena zdá docela dobrá. Máš nějakej tip? Upraveno Květen 21, 200718 r od gaza01
Květen 22, 200718 r Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... no aktivní SW 4000 kč, co jsem se díval na různý stránky s carhifi, tak se mi ta cena zdá docela dobrá. Máš nějakej tip? Ale jo, vzhledem k porizovaci cene noveho je ta cena slusna, zalezi jak je hrany, ale nikdy nedostanes z aktivniho to, co z pasivniho se zesikem ve stejne, ci podobne hladine.... pral jsem se s myslenkou pri porizovani, zda aktivni bez umistovani "nekam" zesilovace, ci pasivni a proste ho nekam umistit. Vyhral to pasivni se zesikem... Ale samozrejme te nijak neodrazuju...
Květen 29, 200718 r ja bych radeji poridil zesik a pasivniho proc?protoze zvukove me osobne to prijde super proti aktivu, ale to je vec nazoru
Květen 31, 200718 r Autor ja bych radeji poridil zesik a pasivniho proc?protoze zvukove me osobne to prijde super proti aktivu, ale to je vec nazoru právě! Mám ten samej pocit, mám ho v autě jen na zkoušku. Pořád se mi to nezdá, protože jsem už pár aut s pasivem + zesík slyšel hrát . . . je to opravdu hodně velkej rozdíl
Červen 1, 200718 r Souhlkasím s Vittoriem...ale do této ceny se ztěží vejdeš.Za tu cenu je jen dobrý zesilovač a ještě plus SW v boxu popřípadě jiný způsob umístnění. Pokud by jsi chtěl dobré basy tak ti teď můžu nabídnout set od JBL....
Červen 3, 200718 r Autor Souhlkasím s Vittoriem...ale do této ceny se ztěží vejdeš.Za tu cenu je jen dobrý zesilovač a ještě plus SW v boxu popřípadě jiný způsob umístnění.Pokud by jsi chtěl dobré basy tak ti teď můžu nabídnout set od JBL.... jj. tohle je pěknej setík, už jsem na něj koukal, ale bohužel mám omezenej rozpočet. Ten sonáč nebasuje špatně, ale na JBL to určitě nemá
Červen 11, 200718 r ja bych radsi setril a koupil neco poradnyho nez se mrcasit pak s necim co neni ono.. ja cekal a popucoval si a ma vse od RF a sem spokojen co naplat ze mam dluh jeste 8 tisic, hlavni je ze sem spokojen a kdybych dal neco polovicatyho taxem akorat nasranej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.