Přejít na obsah

Subwoofer Sony

Doporučené příspěvky

Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... ;)

no aktivní SW 4000 kč, co jsem se díval na různý stránky s carhifi, tak se mi ta cena zdá docela dobrá. Máš nějakej tip?

Editováno: , autor: gaza01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... ;)

no aktivní SW 4000 kč, co jsem se díval na různý stránky s carhifi, tak se mi ta cena zdá docela dobrá. Máš nějakej tip?

Ale jo, vzhledem k porizovaci cene noveho je ta cena slusna, zalezi jak je hrany, ale nikdy nedostanes z aktivniho to, co z pasivniho se zesikem ve stejne, ci podobne hladine.... pral jsem se s myslenkou pri porizovani, zda aktivni bez umistovani "nekam" zesilovace, ci pasivni a proste ho nekam umistit. Vyhral to pasivni se zesikem... Ale samozrejme te nijak neodrazuju... ;)

Odkaz ke komentáři

ja bych radeji poridil zesik a pasivniho ;)

proc?protoze zvukove me osobne to prijde super proti aktivu, ale to je vec nazoru

právě! Mám ten samej pocit, mám ho v autě jen na zkoušku. Pořád se mi to nezdá, protože jsem už pár aut s pasivem + zesík slyšel hrát . . . je to opravdu hodně velkej rozdíl

Odkaz ke komentáři

Souhlkasím s Vittoriem...ale do této ceny se ztěží vejdeš.Za tu cenu je jen dobrý zesilovač a ještě plus SW v boxu popřípadě jiný způsob umístnění.

Pokud by jsi chtěl dobré basy tak ti teď můžu nabídnout set od JBL....

jj. tohle je pěknej setík, už jsem na něj koukal, ale bohužel mám omezenej rozpočet. Ten sonáč nebasuje špatně, ale na JBL to určitě nemá

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...