Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám v autě na zkoušku subwoofer Sony XS-AW81P5

http://www.xplod.cz/katalog/subwoofery/xs-...cka-specifikace

Je to jetej kousek a nehraje špatně, ale vážně nevím jestli do toho mám jít - stál by mě 4000 i s kabelama.

Moc se v hifi nevyznám, takže mě nekamenujte. Díky moc.

Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... ;)

• Autor
Ja osobne bych za 4000 koupil neco jineho pokud bych si mohl vybrat. Nerikam to proto, ze je to SONY, mam tez tubu X-PLOD, ale zda se mi to dost... ;)

no aktivní SW 4000 kč, co jsem se díval na různý stránky s carhifi, tak se mi ta cena zdá docela dobrá. Máš nějakej tip?

Upraveno od gaza01

no aktivní SW 4000 kč, co jsem se díval na různý stránky s carhifi, tak se mi ta cena zdá docela dobrá. Máš nějakej tip?

Ale jo, vzhledem k porizovaci cene noveho je ta cena slusna, zalezi jak je hrany, ale nikdy nedostanes z aktivniho to, co z pasivniho se zesikem ve stejne, ci podobne hladine.... pral jsem se s myslenkou pri porizovani, zda aktivni bez umistovani "nekam" zesilovace, ci pasivni a proste ho nekam umistit. Vyhral to pasivni se zesikem... Ale samozrejme te nijak neodrazuju... ;)

ja bych radeji poridil zesik a pasivniho ;)

proc?protoze zvukove me osobne to prijde super proti aktivu, ale to je vec nazoru

• Autor
ja bych radeji poridil zesik a pasivniho ;)

proc?protoze zvukove me osobne to prijde super proti aktivu, ale to je vec nazoru

právě! Mám ten samej pocit, mám ho v autě jen na zkoušku. Pořád se mi to nezdá, protože jsem už pár aut s pasivem + zesík slyšel hrát . . . je to opravdu hodně velkej rozdíl

Souhlkasím s Vittoriem...ale do této ceny se ztěží vejdeš.Za tu cenu je jen dobrý zesilovač a ještě plus SW v boxu popřípadě jiný způsob umístnění.

Pokud by jsi chtěl dobré basy tak ti teď můžu nabídnout set od JBL....

post-845-1180717995_thumb.jpg

• Autor
Souhlkasím s Vittoriem...ale do této ceny se ztěží vejdeš.Za tu cenu je jen dobrý zesilovač a ještě plus SW v boxu popřípadě jiný způsob umístnění.

Pokud by jsi chtěl dobré basy tak ti teď můžu nabídnout set od JBL....

jj. tohle je pěknej setík, už jsem na něj koukal, ale bohužel mám omezenej rozpočet. Ten sonáč nebasuje špatně, ale na JBL to určitě nemá

• 2 týdny později...

ja bych radsi setril a koupil neco poradnyho nez se mrcasit pak s necim co neni ono..

ja cekal a popucoval si a ma vse od RF a sem spokojen co naplat ze mam dluh jeste 8 tisic, hlavni je ze sem spokojen a kdybych dal neco polovicatyho taxem akorat nasranej ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.