Červen 22, 200718 r A jedna soutěžní hádanka:Kolik nárazníků se pohodlně vejde do velkoprostorové Octávie ????? No ale ten druhej nárazník je nějakej wožralej Nebo že by to byl mantinel ? Já už nevím...
Červen 22, 200718 r diky kuci Nezlob se Baui, já to tak nemyslel, můžeme to vyřešit mimosoudní cestou...?
Červen 22, 200718 r diky kuci Nezlob se Baui, já to tak nemyslel, můžeme to vyřešit mimosoudní cestou...? trvam na osobním setkani a pak se o tom muzeme nejak rozume bavit
Červen 22, 200718 r v Praze zacalo lehce prset a navic musim byt asi to 16hod v praci a nemam auto pripraveny, nemam zadny veci pripraveny a nemam ani nic nakoupeno tak uvidim az dorazim domu jak budu stihat
Červen 22, 200718 r v Praze zacalo lehce prset a navic musim byt asi to 16hod v praci a nemam auto pripraveny, nemam zadny veci pripraveny a nemam ani nic nakoupeno tak uvidim az dorazim domu jak budu stihat taky mám auto jak prase, připravovat nic nemusíš a o maso se s tebou kdyžtak rozdělíme tak nezlob a pojeď
Červen 22, 200718 r Autor Jiřino auto si uměješ tam a nakoupíš po cestě, myslíš že já vezu pifko z ostravy nebo co? bych to měl jak šlehačku
Červen 22, 200718 r Já teď přijela z mělníka - auto jak sfina, je tu hnusne, nemam nic nachystano nic nakoupeno takže kolem 17 ja razím z praglu cca...
Červen 22, 200718 r Já teď přijela z mělníka - auto jak sfina, je tu hnusne, nemam nic nachystano nic nakoupeno takže kolem 17 ja razím z praglu cca... jj v praze chcije a chcije tak za hodku jedu domu tak uvidim jak se me bude chtit ale zatim spis neee
Červen 22, 200718 r do piče... prší jako svině... tak to nevím nevím... asi se na to vy... to mně sere.. stejně jako minulej rok.. to snad není možný...
Červen 22, 200718 r v Holesovicich je k tomu jeste pekne hnusnej vitr...tak taky nevim nevim...uvidim az dorazim domu
Červen 22, 200718 r minule bylo v patek taky hnusne a pak se to zorehnalo - jsem optimista no taaaak snad to nevzdate kvuli pocasi
Červen 22, 200718 r do piče... prší jako svině... tak to nevím nevím... asi se na to vy... to mně sere.. stejně jako minulej rok.. to snad není možný...
Červen 22, 200718 r Autor jako minule taky všude pršelo bylo hnusně a pak se to vybralo uplně do pohody, mě nic nezastaví
Červen 22, 200718 r jako minule taky všude pršelo bylo hnusně a pak se to vybralo uplně do pohody, mě nic nezastaví
Červen 24, 200718 r Autor Tak něco málo z hradce, fotečky omluvte, jsou z mobilu. Počasí bylo střídavé, docela to šlo, čumák mám spálenej takže i oskar zasvítil, sem tam silny vítr, parkrát trošku sprchlo,ale uplně pohoda. K organizaci, dostatečný počet pořadatelů nebojíc se usměrňovat lidi, jednou jsem viděl i zastavení auta pořadatelem kdy tam polák blbnul na kruháči a auto nechali odtáhnout. Po 23h. byl zákaz ježdění = obě noci absolutní klid. Až na polámanej altán a zlomený stan kdy nám na něj lehl jeden ožralec tak se vše obešlo bez újmy. Tuning cup byl fajn, sprinty jsem neviděl, guming plac absolutní mazec v podání nové M5 a M6 kdy se tam točili současně. K domluvě a příjezdu členů OC raději mluvit nebudu, Díky Katce, Markovi, Pétovi81 a Kokynovi za pokec, rád jsem Vás viděl.
Červen 24, 200718 r Velké díky všem zúčastněným za príma akci a pokec. I přes tu trochu větru a těch pár kapek deště bylo moc fajn. Posílám pár fotek...
Červen 28, 200718 r Tak něco ode mě. Srázek byl povedej i když účast ještě silnější než loni . Ale i tak myslím, že můžu říct za všechny zůčastněné, že to byla pohodová akcička.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.