Petr81 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tak co bando? jede někdo????? no jistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 A jedna soutěžní hádanka:Kolik nárazníků se pohodlně vejde do velkoprostorové Octávie ????? No ale ten druhej nárazník je nějakej wožralej Nebo že by to byl mantinel ? Já už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 diky kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 diky kuci Promiň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 diky kuci Nezlob se Baui, já to tak nemyslel, můžeme to vyřešit mimosoudní cestou...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 diky kuci Nezlob se Baui, já to tak nemyslel, můžeme to vyřešit mimosoudní cestou...? trvam na osobním setkani a pak se o tom muzeme nejak rozume bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tak já už pomalu balím, v OV je krásně tak snad to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 v Praze zacalo lehce prset a navic musim byt asi to 16hod v praci a nemam auto pripraveny, nemam zadny veci pripraveny a nemam ani nic nakoupeno tak uvidim az dorazim domu jak budu stihat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 v Praze zacalo lehce prset a navic musim byt asi to 16hod v praci a nemam auto pripraveny, nemam zadny veci pripraveny a nemam ani nic nakoupeno tak uvidim az dorazim domu jak budu stihat taky mám auto jak prase, připravovat nic nemusíš a o maso se s tebou kdyžtak rozdělíme tak nezlob a pojeď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Jinak mi kolem 16. z Bolky takže po 17. tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Jiřino auto si uměješ tam a nakoupíš po cestě, myslíš že já vezu pifko z ostravy nebo co? bych to měl jak šlehačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Já teď přijela z mělníka - auto jak sfina, je tu hnusne, nemam nic nachystano nic nakoupeno takže kolem 17 ja razím z praglu cca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Já teď přijela z mělníka - auto jak sfina, je tu hnusne, nemam nic nachystano nic nakoupeno takže kolem 17 ja razím z praglu cca... jj v praze chcije a chcije tak za hodku jedu domu tak uvidim jak se me bude chtit ale zatim spis neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 do piče... prší jako svině... tak to nevím nevím... asi se na to vy... to mně sere.. stejně jako minulej rok.. to snad není možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 v Holesovicich je k tomu jeste pekne hnusnej vitr...tak taky nevim nevim...uvidim az dorazim domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 minule bylo v patek taky hnusne a pak se to zorehnalo - jsem optimista no taaaak snad to nevzdate kvuli pocasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 do piče... prší jako svině... tak to nevím nevím... asi se na to vy... to mně sere.. stejně jako minulej rok.. to snad není možný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 22. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 jako minule taky všude pršelo bylo hnusně a pak se to vybralo uplně do pohody, mě nic nezastaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 jako minule taky všude pršelo bylo hnusně a pak se to vybralo uplně do pohody, mě nic nezastaví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Jedu zítra brzo ráno ale jestli bude lejt tak na to se** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tak něco málo z hradce, fotečky omluvte, jsou z mobilu. Počasí bylo střídavé, docela to šlo, čumák mám spálenej takže i oskar zasvítil, sem tam silny vítr, parkrát trošku sprchlo,ale uplně pohoda. K organizaci, dostatečný počet pořadatelů nebojíc se usměrňovat lidi, jednou jsem viděl i zastavení auta pořadatelem kdy tam polák blbnul na kruháči a auto nechali odtáhnout. Po 23h. byl zákaz ježdění = obě noci absolutní klid. Až na polámanej altán a zlomený stan kdy nám na něj lehl jeden ožralec tak se vše obešlo bez újmy. Tuning cup byl fajn, sprinty jsem neviděl, guming plac absolutní mazec v podání nové M5 a M6 kdy se tam točili současně. K domluvě a příjezdu členů OC raději mluvit nebudu, Díky Katce, Markovi, Pétovi81 a Kokynovi za pokec, rád jsem Vás viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Stáhnu fotky a večer taky něco pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Velké díky všem zúčastněným za príma akci a pokec. I přes tu trochu větru a těch pár kapek deště bylo moc fajn. Posílám pár fotek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Tak něco ode mě. Srázek byl povedej i když účast ještě silnější než loni . Ale i tak myslím, že můžu říct za všechny zůčastněné, že to byla pohodová akcička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.