OrOrO Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Tak jo, je čas dovolených, tak by mně zajímalo co jste kdy a kde jedli nejpodivuhodnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 já osobně jsem to nejedl, ale těhotnou kamošku jsem viděl jíst kysaný okurky se šlehačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 já osobně jsem to nejedl, ale těhotnou kamošku jsem viděl jíst kysaný okurky se šlehačkou Tak ja si klidne dam cokoli, mam kachni zaludek. Pro mnohe mozna nepochopitelne, ale jedl jsem polevku, treba vyvar a ktomu lzickou tatarku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 no myslím, že jako zvláštnost tu nemusí nikdo psát, že jedl kočku nebo psa , protože kdo chodí na jídlo k číňanům tak to jedl už určo taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Znám kamarádku co k polívce (třeba gulášové) přikusuje buchty s tvarohem nebo povidlama. A těhotná určitě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Znám kamarádku co k polívce (třeba gulášové) přikusuje buchty s tvarohem nebo povidlama.A těhotná určitě není Tak v tom nevidim nic spatneho, delam to taky kdyz ,e to chytne a je to moooc dobre, kdo nezkusil neuveri!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 to je pravda, kolikrát jsem už k vysočině přikusoval margotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 ale chleba namazenej sádlem a posypanej cukrem, že prý je to lahůdka, ale nevím, nemám zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 ale chleba namazenej sádlem a posypanej cukrem, že prý je to lahůdka, ale nevím, nemám zkušenosti OrOrO se ptá kdo co jedl,néé kdo co slyšel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 když jsem byl ted na Djerbě říkám si kurva kde je máslo no ty chachaři ho k snídani nedali tak jsem si říkal dám si to co měl rád taťulda džem a na to plátkovej sýr a moje máma říkal jéé to měl přeci rád a jak jsem si pochutnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 No vidím,že zatím nejste žádní velcí fajnšmekři,asi budu muset začít sám, když jsem byl mladší tak semně podařilo ochutnat nakládanou medvědí tlapu - chutnalo to báječně , ato se nebudu zmiňovat otakových věcech jako jsou domácí klobásky z dančího,srnčího apod. Ale ta tlapa ta psala. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mě zaskočila na jídelníčku v obci Konecchlumí "Smažený vepř. řízek se zelím a hous. knedlíkem". Tomu předcházelo to že jsem to viděl jíst u vedlejšího stolu a říkal jsem si že mají divné chutě, takže jsem si to objednal a bylo to gut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Nějakou podivuhodnost jsem měl dnes v jídelně. Měl to bejt teda guláš,ale neblížilo se mu to ani vzhledem ani chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Ale nakonec jsi to stejně snědl. Máš bod za odvahu-jíš něco a nevíš co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Ale nakonec jsi to stejně snědl. Máš bod za odvahu-jíš něco a nevíš co. Jenom půl bodu,polovinu porce jsem vrátil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mě zaskočila na jídelníčku v obci Konecchlumí "Smažený vepř. řízek se zelím a hous. knedlíkem". Tomu předcházelo to že jsem to viděl jíst u vedlejšího stolu a říkal jsem si že mají divné chutě, takže jsem si to objednal a bylo to gut Lepší je to s bramborovýma knedlema, zelím a houbovou omáčkou Jednou, když nám v prosinci před Vánocema došel doma chleba a pro vánici se nikomu nechtělo do údolí pro chleba, tak jsme si mazali taveňák na šunkáč a k tomu se přikusoval sýr. Přišlo mi to jako vrchol obžerství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) Ja zdlabu,cokoli kdekoli,,,ale musi to mit nejaky normalni nazev,zadne chobotnicky na kaviaru nebo pecena slimaky s rybi nadivkou...Klasika pekne rizecek,smazacek ,hranolky. Uz si nepamatuju co jsem kdy snedl,ale pred 3 tydny mel znamy narozeninouvou party,na ktere byly mimo jine i boruvkove kolace.bylyopravdu supa ..k veceru kdyz uz byli vsichni v te spravne nelade,vcetne me ,sem si jeste pro jeden zasel...zdalo se mi ze jsou nejake nahorkle az slane ci co...ale nejak mi to v tom stavu neprislo a vesele jsem dlabal dal... Rano se me kamos ptal.jak mi chutnaly kolace,ja ze byly trosku slane proc... zacal se smat jak nikdy a prozradil mi recept... Boruvkovy kolac,lehce polit calvadosem a posypan hrstkou soli.. ale nebylo mi z toho nic takze vpoho Editováno: 11. Červenec 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mě zaskočila na jídelníčku v obci Konecchlumí "Smažený vepř. řízek se zelím a hous. knedlíkem". Tomu předcházelo to že jsem to viděl jíst u vedlejšího stolu a říkal jsem si že mají divné chutě, takže jsem si to objednal a bylo to gut Kdysi v Madarsku, smazeny veprovy rizek s ryzi a bramborem. Z pocatku uzas, ale potom uplne normalka. Doma to ale nedelam. A lahudka, pecena "schweine haksen" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Když jsem byl na dovolené na Krétě,byla tam mladá rodinka z Finska a dovezli uzeného lososa, kterého jsme jedli s ovčím sýrem s marmeládou a bylo to vynikající,ty různé chutě se úplně doplňovaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mě zaskočila na jídelníčku v obci Konecchlumí "Smažený vepř. řízek se zelím a hous. knedlíkem". Tomu předcházelo to že jsem to viděl jíst u vedlejšího stolu a říkal jsem si že mají divné chutě, takže jsem si to objednal a bylo to gut Kdysi v Madarsku, smazeny veprovy rizek s ryzi a bramborem. Z pocatku uzas, ale potom uplne normalka. Doma to ale nedelam. A lahudka, pecena "schweine haksen" jj taky jsem měl letos tu čest a dalo se to ještě k tomu bylo uzený, kus krkovičky a hranolky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 (editace) No tak Kréta pro mne znamená, uzená chobotnice /lahůdka vážení/, zeleninový salát s chobotnicí /také super/, sépie ve vlastním inkoustu, zajímavé když jsem byl v Thajsku, tak jsem ujížděl na smažených sršních /je to bomba/, i když na poprvé jsem moc nebyl ochoten to sníst, ale opravdu lahůdka Editováno: 11. Červenec 2007, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 mikl - lol :palec2: palo - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 na vojně v Opavě, když z minulýho dne zbyla rýže, tak - vepřo, zelo, rýžo, ale celkem v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 no co jsem jezdil po reckych ostrovech tak hodne chobotnice a vsechny mozny morsky mrchy...a musim rict ze me vse chutnalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 ty voe Palo tak tebe už líbat :smich: nebudu sršně jo no to mi to k něčemu přirovnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.