Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Kdy byste ji chteli radsi? 59 členové hlasovali

1. 1. Tak hlasujte

• Hned v rijnu
      8
    • Pulka listopadu
      9
    • Zacatek prosince at mame snih (treba)
      7
    • Chci jednu v rijnu a jednu v prosinci :)
      7
    • Dete s besidkou do pr*ele (pro Pala)
      11

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

kol5lol

no s takovou to do vanoc nestihnem ani naplanovat,natoz uskutecnit....to sou lidi :rolleyes:

tak ... tak to naplánuj :p

tobe to naplanuju kol5:prc: :prc: :prc: :prc:

kol5lol
no s takovou to do vanoc nestihnem ani naplanovat,natoz uskutecnit....to sou lidi :rolleyes:

tak ... tak to naplánuj :p

tobe to naplanuju kol5:prc: :prc: :prc: :prc:

Myslím, že :prc: je lepší neplánované :smich:

Tak chlapi, buď si to zařídíme sami, nebo pojedeme do prd*, to nemůžete někdo toho chudáka Viktora prozvonit, nebo mu rovnou zazvonit?? lol

Tak chlapi, buď si to zařídíme sami, nebo pojedeme do prd*, to nemůžete někdo toho chudáka Viktora prozvonit, nebo mu rovnou odzvonit?? lol

:smich::kol-98::smich::kol-98:

Upraveno od pentadius

Tak chlapi, buď si to zařídíme sami, nebo pojedeme do prd*, to nemůžete někdo toho chudáka Viktora prozvonit, nebo mu rovnou odzvonit?? lol

hééj, to je padělání veřejné listiny :p

hééj, to je padělání veřejné listiny :p

Excuzes - moi lol

Delsi dobu jsem tu nebyl a vidim, ze se nic nezmenilo, tudiz zase asi delsi dobu nebudu :(

Delsi dobu jsem tu nebyl a vidim, ze se nic nezmenilo, tudiz zase asi delsi dobu nebudu :(

asi zadna nebude to tak vypada ;)

Aspon nebude ostuda :p

Aspon nebude ostuda :p

Jenže na pěkné ostudy se zase pěkně dlouho pamatuje ;)

vsak ono to nejak dopadne

Už se těším....vánoční besídka v červenci lol

Bych nebyl takovej skeptik, víte někdo něco o Vittoriovi? ;)

jojo jsme v kontaktu, na dnešní dotaz co beseda reagoval "newotravuj lol " :smich:

jojo jsme v kontaktu, na dnešní dotaz co beseda reagoval "newotravuj lol " :smich:

Hurá, ono to žije :kol-98::smich:

Popravdě nikomu se to pořádat nechce a on se toho ujal, takže bych ve vlastním zájmu do něj moc neryl lol

Popravdě nikomu se to pořádat nechce a on se toho ujal, takže bych ve vlastním zájmu do něj moc neryl lol

ja ryju do vittouška furt, čeká na vyjádření hotelu, kdy že se to mužem "nastěhovat" ;)

ja ryju do vittouška furt, čeká na vyjádření hotelu, kdy že se to mužem "nastěhovat" ;)

Tak jestli je od tebe zvyklej, tak to potom jo :)

Myslím, že v hotelu hledají v loňskou knihu ubytovaných :) Tak doufám, že ji nenajdou :kol-48:

Novacky stale pribirate???

Tohle není ofiko stanovisko pořadatelů, jen info - je to besídka Octavia Clubu, takže primárně určená pro členy, ale jinak na jaře tam vítali třeba i Fabijatiky...

Tohle není ofiko stanovisko pořadatelů, jen info - je to besídka Octavia Clubu, takže primárně určená pro členy, ale jinak na jaře tam vítali třeba i Fabijatiky...

Uff, to jsem si oddychl :kol-48:

no jak tak koukam, tak nic noveho....asi se ozerem separatne a pak si o tom napisem :laugh.gif

vidím město..... vidím akci.... prostě to vidím na 17.11. ;)

vitto ? :D

a je to tady, s mocí mě svěřenou Vitttoriovičnou veřejně oznamuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Termín podzimní BESÍDKY 24.11.2007

no fuj, to jsem se leknul lol

Výborně, píši do diáře a Badymu děkuji za info

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.