vittorio Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Hoj vsem zajimalo by me jestli nekdo s combikem by byl ochotnej mi ho pujcit do chorvatska, samo bych mu nechal tu svoji nafta podminkou asi sem zhulenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jednoho naftovýho combajna bych pro Tebe měl vitto, i s kárkou na další materiál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Jednoho naftovýho combajna bych pro Tebe měl vitto, i s kárkou na další materiál tak leda tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já jsem sice dobrotivec, ale tohle u mne Vitto neklapne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já jsem sice dobrotivec, ale tohle u mne Vitto neklapne. Leda byste jeli s Vittem spolu, to by nešlo ? Kdybys každejch 100 km řekl pi*o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Já jsem sice dobrotivec, ale tohle u mne Vitto neklapne. Leda byste jeli s Vittem spolu, to by nešlo ? Kdybys každejch 100 km řekl pi*o co tu čtu, tak by to řekl každej 1km a krom pi*o i jiná velmi sprostá slova a hlavně by Vittovi rozmluvil besídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 po špatné zkušenosti ,už půjčím jenom proti fin. záloze ,která se vtátí pouze v případě že se auto nenabourá . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 po špatné zkušenosti ,už půjčím jenom proti fin. záloze ,která se vtátí pouze v případě že se auto nenabourá . Možná je ale dobrá šance vyjednat ten váš výměnný obchod, by třeba nevadilo, že to je jen 66kW místo 81kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 culdo tak to je jasny to bych samo akceptoval...sanmozrejme bych to nechtel uplne zadarmo je to od 10/8 do 19/8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 culdo tak to je jasny to bych samo akceptoval...sanmozrejme bych to nechtel uplne zadarmo je to od 10/8 do 19/8 Já snad někde nějakého combajna seženu když vidím jak jsi zoufalý předsedo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 na kombajny ti seru ale na dovcu combika v nafte potrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 pokud mozno produkce VW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 pokud mozno produkce VW A proc nechces poradny auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Já jsem sice dobrotivec, ale tohle u mne Vitto neklapne. Leda byste jeli s Vittem spolu, to by nešlo ? Kdybys každejch 100 km řekl pi*o co tu čtu, tak by to řekl každej 1km a krom pi*o i jiná velmi sprostá slova a hlavně by Vittovi rozmluvil besídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 pokud mozno produkce VW Já když jel letos na dovču do Chorvatska, tak mi kamarád nabídnul zapůjčení S8 To by ti nestačilo? Sice to neni combik a neni na naftu ale je z koncernu VW :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 nejak nechapu nektery poznamky na pala a pak taky tu krysovu poradny auto chci tak proto by melo byt od vw,skoda audi. nepojedu renckem z prace abych nezustal videt nekde v prdeli S8 good, ale nevim jak by to rozdychal pes vzadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 nejak nechapu nektery poznamky na pala a pak taky tu krysovu poradny auto chci tak proto by melo byt od vw,skoda audi. nepojedu renckem z prace abych nezustal videt nekde v prdeli S8 good, ale nevim jak by to rozdychal pes vzadu Jsem rád, že tady nejsem sám za blbouna, také jsem to nepochopil. No jo, třeba mi někdo napoví a nebo do mne kopne (dle jednoho starého přísloví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Možná mi bylo nastaveno zrcadlo, abych pochopil, že jsem největší ultra sprosťák v OC. Jinak to fakt nepobírám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.