Publikováno Červenec 29, 200718 r Hoj vsem zajimalo by me jestli nekdo s combikem by byl ochotnej mi ho pujcit do chorvatska, samo bych mu nechal tu svoji nafta podminkou asi sem zhulenej :D
Červenec 29, 200718 r Jednoho naftovýho combajna bych pro Tebe měl vitto, i s kárkou na další materiál
Červenec 29, 200718 r Jednoho naftovýho combajna bych pro Tebe měl vitto, i s kárkou na další materiál tak leda tak nějak
Červenec 29, 200718 r Já jsem sice dobrotivec, ale tohle u mne Vitto neklapne. Leda byste jeli s Vittem spolu, to by nešlo ? Kdybys každejch 100 km řekl pi*o
Červenec 29, 200718 r Já jsem sice dobrotivec, ale tohle u mne Vitto neklapne. Leda byste jeli s Vittem spolu, to by nešlo ? Kdybys každejch 100 km řekl pi*o co tu čtu, tak by to řekl každej 1km a krom pi*o i jiná velmi sprostá slova a hlavně by Vittovi rozmluvil besídku
Červenec 29, 200718 r po špatné zkušenosti ,už půjčím jenom proti fin. záloze ,která se vtátí pouze v případě že se auto nenabourá .
Červenec 30, 200718 r po špatné zkušenosti ,už půjčím jenom proti fin. záloze ,která se vtátí pouze v případě že se auto nenabourá . Možná je ale dobrá šance vyjednat ten váš výměnný obchod, by třeba nevadilo, že to je jen 66kW místo 81kW
Červenec 30, 200718 r Autor culdo tak to je jasny to bych samo akceptoval...sanmozrejme bych to nechtel uplne zadarmo je to od 10/8 do 19/8
Červenec 30, 200718 r culdo tak to je jasny to bych samo akceptoval...sanmozrejme bych to nechtel uplne zadarmo je to od 10/8 do 19/8 Já snad někde nějakého combajna seženu když vidím jak jsi zoufalý předsedo
Červenec 30, 200718 r Já jsem sice dobrotivec, ale tohle u mne Vitto neklapne. Leda byste jeli s Vittem spolu, to by nešlo ? Kdybys každejch 100 km řekl pi*o co tu čtu, tak by to řekl každej 1km a krom pi*o i jiná velmi sprostá slova a hlavně by Vittovi rozmluvil besídku
Červenec 31, 200718 r pokud mozno produkce VW Já když jel letos na dovču do Chorvatska, tak mi kamarád nabídnul zapůjčení S8 To by ti nestačilo? Sice to neni combik a neni na naftu ale je z koncernu VW :palec2:
Červenec 31, 200718 r Autor nejak nechapu nektery poznamky na pala a pak taky tu krysovu poradny auto chci tak proto by melo byt od vw,skoda audi. nepojedu renckem z prace abych nezustal videt nekde v prdeli S8 good, ale nevim jak by to rozdychal pes vzadu
Červenec 31, 200718 r nejak nechapu nektery poznamky na pala a pak taky tu krysovu poradny auto chci tak proto by melo byt od vw,skoda audi. nepojedu renckem z prace abych nezustal videt nekde v prdeli S8 good, ale nevim jak by to rozdychal pes vzadu Jsem rád, že tady nejsem sám za blbouna, také jsem to nepochopil. No jo, třeba mi někdo napoví a nebo do mne kopne (dle jednoho starého přísloví)
Červenec 31, 200718 r Možná mi bylo nastaveno zrcadlo, abych pochopil, že jsem největší ultra sprosťák v OC. Jinak to fakt nepobírám.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.