MichalF Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Slysel sem od jednoho zucastneneho, ze z pohledu octavisty to stalo pekne za hovno a priste se Vam na to ...... ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Slysel sem od jednoho zucastneneho, ze z pohledu octavisty to stalo pekne za hovno a priste se Vam na to ...... ! tak to si udelal i ted Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 19. Září 2007 Sdílet Vloženo 19. Září 2007 Slysel sem od jednoho zucastneneho, ze z pohledu octavisty to stalo pekne za hovno a priste se Vam na to ...... ! tak to si udelal i ted Ne ja, ale on se na to priste ... ! Ja byl v Mimoni a nelituju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Těšim se co sem napíše Mustafa a Jakub Škodík ...skoro ste ten pohár měli, fakt Jo OC mělo fakt silné zastoupení... Fabia club na tom byl asi stejně Já, Mustafa (s Jakubem), Thomas, a ještě jeden kousek, ale nevím jméno mám dojem, že Miloš nej klub měli Seati JJ přesně tak byl jsem tam . Jinak fotky pomalu, ale jistě kompletně právě dávám na klubový FTPko. Ochutnávka v příloze A koukám kdosi už byl rychlejší a dokonce už šíří i videa, až já ho najdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.