baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Jedete tam zitra nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Nejspíš ne, ale kdo pojedete tak bacha dle infa od policie budou mít x-radarů na příjezdových /odjezdových cestách. Tak ať zbytečně neplatíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Nejspíš ne, ale kdo pojedete tak bacha dle infa od policie budou mít x-radarů na příjezdových /odjezdových cestách. Tak ať zbytečně neplatíte dobra tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 jsem v práci kurna škoda, ale snad na jaře by to chtělo zpunktovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2007 Jedu, na otocku, letos to bude asi muj jedinej sraz, taxe tam aspon zajedu podivat na Smoulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 JA TAM JEDU ZA PUL HODINY cislo na me mate kdyztak mi brnknete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 JA TAM JEDU ZA PUL HODINY cislo na me mate kdyztak mi brnknete Tak právě jsem slyšel v TV, že tam někdo ožralej někoho zabil. Dav mu za to na místě zdemoloval auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 JA TAM JEDU ZA PUL HODINY cislo na me mate kdyztak mi brnknete Tak právě jsem slyšel v TV, že tam někdo ožralej někoho zabil. Dav mu za to na místě zdemoloval auto. tady o tom neco je http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunig...1419_9m60e.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 JA TAM JEDU ZA PUL HODINY cislo na me mate kdyztak mi brnknete Tak právě jsem slyšel v TV, že tam někdo ožralej někoho zabil. Dav mu za to na místě zdemoloval auto. tady o tom neco je http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunig...1419_9m60e.html byl jsi rychlejší, chtěl jsem to sem zrovna dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 JA TAM JEDU ZA PUL HODINY cislo na me mate kdyztak mi brnknete Tak právě jsem slyšel v TV, že tam někdo ožralej někoho zabil. Dav mu za to na místě zdemoloval auto. tady o tom neco je http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunig...1419_9m60e.html byl jsi rychlejší, chtěl jsem to sem zrovna dát Nemate nekdo nekde fotky....aspon jak vypada to auto..??urcite to nekdo fotil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 JJ na Mimoň se asi nikdy nedostanu nejen že workuju,ale když se tam dějí tyhle věci, tak jako sorry to je jen a jen vo držku a případnejch škodách na autě, stačí když mi to nějakej hňup vomlátí na prakecu než aby mi ještě někdo nalitej do auta najel ...... jako klidně bych byl pro kdyby na takových srazech byla konumace alko uplně zakázaná ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 JJ na Mimoň se asi nikdy nedostanu nejen že workuju,ale když se tam dějí tyhle věci, tak jako sorry to je jen a jen vo držku a případnejch škodách na autě, stačí když mi to nějakej hňup vomlátí na prakecu než aby mi ještě někdo nalitej do auta najel ...... jako klidně bych byl pro kdyby na takových srazech byla konumace alko uplně zakázaná ....... Jj prense...a na mimoni to neni poprve.... jinak taky vic info http://zpravy.idnes.cz/opily-mladik-prejel...90348_krimi_jan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 To je hnus : http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunig...1419_9m60e.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 ...v současné době čeká v policejní cele na obvinění z ublížení na zdraví s následkem smrti a z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až dva roky vězení. Proste mlady, vylizany strevo v plecce pro vrakace! Ja bych mu dal 2 roky vezeni za smrt nekoho taty treba! ZMRD ZASRANEJ!!! Uff :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 ...v současné době čeká v policejní cele na obvinění z ublížení na zdraví s následkem smrti a z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až dva roky vězení.Proste mlady, vylizany strevo v plecce pro vrakace! Ja bych mu dal 2 roky vezeni za smrt nekoho taty treba! ZMRD ZASRANEJ!!! Uff :aggressive: Toz mlady vylizany strevo...to su mozna aj ja...ale jen to mlady..:-P...... a kdyz se to tak veme..tak kdybych tam byl..mohl zajet me.. nebo vas.... je to sulin...2 roky za "vrazdu" je malo ...a este kdyz byl ozrali..... dal bych mu nejmin 10 let natvrdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 ...v současné době čeká v policejní cele na obvinění z ublížení na zdraví s následkem smrti a z ohrožení pod vlivem návykové látky, za což mu hrozí až dva roky vězení.Proste mlady, vylizany strevo v plecce pro vrakace! Ja bych mu dal 2 roky vezeni za smrt nekoho taty treba! ZMRD ZASRANEJ!!! Uff :aggressive: Toz mlady vylizany strevo...to su mozna aj ja...ale jen to mlady..:-P...... a kdyz se to tak veme..tak kdybych tam byl..mohl zajet me.. nebo vas.... je to sulin...2 roky za "vrazdu" je malo ...a este kdyz byl ozrali..... dal bych mu nejmin 10 let natvrdo... Taky bych mu dal flastr jak svine !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Dneska sme sli kolem toho oznaceni, co bylo videt v tv a z prdele rikam, tady nekdo lezel, a vecer ve zpravach tohle, skoda, ze ho dav nestih zlyncovat, tomu autu uz to moc neuskodilo. Ale ten zakaz jizdy funguje, jen se vzdycky musi najit nakej kokot, aby Nova mela o cem zvanit. Reportaz z Hiphop kempu ovsem stala za to vic, zlatej tuning. Jinak valky dobry, libovek jako nikdy, aut a lidi taky, ferarek malo, korvet hodne, celkem klid az na tu jedinou udalost, odjezd vyresenej konecne bravurne, prijezd taky, pohoda, spokojenost. Co se klubu tyka, videl jsem Octu myslim ze ve stejny barve jako ma Baui a Davon, za zadnim oknem velky logo klubu a zlaty kola, nevim, ci to je. Pak tam byl mozna Speedy20V (nejaka stribrna s napisem Speedy a brnenskou SPZ), jinaxem nevidel nikoho, bida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Zpravy sem nevidel co rikali o kempu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Zpravy sem nevidel co rikali o kempu ? Mrkni tady http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=25.08.20...amp;238v=113754 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 25. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2007 Mna zrazila ucastnicka Miss Tunning pred tusim tromi rokmi v Trencine na tunningovom zraze. Nic prijemne. A babe tiez nezobrali vodicak lebo to nebola nehoda na ceste ale na letisku a to tam zrazila tusim osem ludi... A je z toho video aj fotky aj vypovede aj poskodene auto aj vsetko. A vysetrovanie zastalo na tom, ze vysetrovatel prizval znalca z oboru dopravy a pseudo "znalec" z oboru dopravy vyhlasil ze ma malo materialov na vztvorenie sudnoznaleckeho posudku.... Usporiadatelia ako prve aby prisli s hasicskym autom a vsetky stopy vykefovali a vystriirkali. A chalan co dopadol najhorsie bol aj v kome a je invalid. Odvtedy na zrazy nechodim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Mna zrazila ucastnicka Miss Tunning pred tusim tromi rokmi v Trencine na tunningovom zraze. Nic prijemne. A babe tiez nezobrali vodicak lebo to nebola nehoda na ceste ale na letisku a to tam zrazila tusim osem ludi... A je z toho video aj fotky aj vypovede aj poskodene auto aj vsetko. A vysetrovanie zastalo na tom, ze vysetrovatel prizval znalca z oboru dopravy a pseudo "znalec" z oboru dopravy vyhlasil ze ma malo materialov na vztvorenie sudnoznaleckeho posudku.... Usporiadatelia ako prve aby prisli s hasicskym autom a vsetky stopy vykefovali a vystriirkali. A chalan co dopadol najhorsie bol aj v kome a je invalid. Odvtedy na zrazy nechodim. No ja proto jezdim jen na male akcicky kde nejsou tisice lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Mna zrazila ucastnicka Miss Tunning pred tusim tromi rokmi v Trencine na tunningovom zraze. Nic prijemne. A babe tiez nezobrali vodicak lebo to nebola nehoda na ceste ale na letisku a to tam zrazila tusim osem ludi... A je z toho video aj fotky aj vypovede aj poskodene auto aj vsetko. A vysetrovanie zastalo na tom, ze vysetrovatel prizval znalca z oboru dopravy a pseudo "znalec" z oboru dopravy vyhlasil ze ma malo materialov na vztvorenie sudnoznaleckeho posudku.... Usporiadatelia ako prve aby prisli s hasicskym autom a vsetky stopy vykefovali a vystriirkali. A chalan co dopadol najhorsie bol aj v kome a je invalid. Odvtedy na zrazy nechodim. No ja proto jezdim jen na male akcicky kde nejsou tisice lidi No a já raději sedim doma na prdeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 (editace) JA TAM JEDU ZA PUL HODINY cislo na me mate kdyztak mi brnknete Tak právě jsem slyšel v TV, že tam někdo ožralej někoho zabil. Dav mu za to na místě zdemoloval auto. tady o tom neco je http://www.novinky.cz/krimi/ridic-na-tunig...1419_9m60e.html byl jsi rychlejší, chtěl jsem to sem zrovna dát Nemate nekdo nekde fotky....aspon jak vypada to auto..??urcite to nekdo fotil... Hej na tý třetí fotce ten co mává jsem já s kámošema. Jinak sraz byl dobrej a i organizačně dobře zvládnutej, ale tomuhle se zabránit nedá. Editováno: 26. Srpen 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Jinak tady nějaké zajímavé Octy. Ostatní fotky naleznete časem na mejch stránkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2007 Docela pěkná. Všimněte si předních světlometů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.