Publikováno Září 24, 200717 r je to z E-bay cena 14€ s poštou z německa + dobírka v CZ nevím jak opravit v hlavičce chybu z obědnávat na objednávat, pokud někdo ví poradte ať to mám gramaticky v pořádku. Upraveno Září 25, 200717 r od P2M P2M: máš to opravený ;)
Září 25, 200717 r nemusis to objednavat cez ebay, ak chces usetrit, tu je priamo mail na chlapika: tarik.tezal@arcor.de pozri si napr. toto: http://www.octavia-forum.de/forum/viewtopi...l+rings#p374013 cena za sadu je dost zaujimava, aj ja by som ju chcel, ak by si to objednaval, mozes aj mne, ak by bolo treba, poslem aj zalohu. Daj mi info. Stowasser
Září 26, 200717 r Autor OK tak to vezmu přímo od něj, pak ta cena padá na 7€ + pošta a dobírka. Poštu ( německou ) rozúčtuji mezi všechny kupující stejným dílem. Myslím že mu zašlu objednávku nejpozději 1.10.2007 tak pište pokud něco budete chtít. Odkaz na to co má i s cenami je o pár příspěvků nahoru. Richard
Září 26, 200717 r závazně si objednávám kolečko kolem vypínače světel a kolečko kolem štelování zrcátek, takže je to 14 Eu plus poštovné?
Září 26, 200717 r Bral bych krouzek kolem svetel. Harley, si z Plzne, vid? Tak bych si to vyzvedl primo u Tebe.
Září 27, 200717 r Ahoj, ak to budes objednavat, tak ja by som bral celu sadu: - 1x kruzok ovl. zrkadiel - 1x kruzok ovl. svetiel - 3x kruzok ovl. Climatronic Spolu 32€+postovne, ak treba poslem peniaze vopred. Ak bude celkova objednavka za vyse 100€, opytaj sa ho, ci by ti to neposlal zadarmo. BTW viem ze skusal robit aj kruzok okolo spinacej skrinky, mozno uz ponuka aj to /len pre tvoju informaciu.
Září 27, 200717 r Autor Doli - není problém Stowasser - kouknu jestli to uz nema a na tu postu se urcite zeptam
Říjen 4, 200717 r Objednano, bohužel až dnes. Dam vedet az to dorazi. Ahoj. Prosím tě, budeš ještě někdy objednávat? Měl bych zájem o: 1x ovl. zrcáte 1x ovl. světel 3x ovl. Climaticu Jde to na Climatic? Na kolik by to vše vyšlo? Díky za odpověď
Říjen 13, 200717 r Autor super už mi chybějí jen ty dvě kolečka:)Platit se bude převodem? Jak budes chtit, nebo poštou na dobirku, zaleží na tobě..
Říjen 21, 200717 r Autor spiš na dobirku,jen už aby to bylo!Jak to s tim vypada? Cekam na balicek.... Snad uz dorazi...
Říjen 22, 200717 r Autor Objednano, bohužel až dnes. Dam vedet az to dorazi. Ahoj. Prosím tě, budeš ještě někdy objednávat? Měl bych zájem o: 1x ovl. zrcáte 1x ovl. světel 3x ovl. Climaticu Jde to na Climatic? Na kolik by to vše vyšlo? Díky za odpověď Na Climatic má taky, ale teď jsem je už objednal a příští objednávka bude záležet na poptávce, pokud vás bude víc tak klidně objednám další. Jinak můžeš i ty sám si objednat přímo na jeho stránkách nebo na E-bay,
Říjen 25, 200717 r Autor 13€ kolem klimy 7€ kolem ovladace svetel 7€ kolem ovladace zrcatek 7€ posta rozpocitavam mezi vsechny co obednaji stejnym dilem + ceska posta s dobirkou. Dalsi objednavku bych videl tak do pulky pristiho mesice. Piste pozadovane zbozi na mail risa.svoboda@seznam.cz nezapomente na adresu kam vam to poslu, lze osobne odebrat po domluve v Plzni.
Říjen 25, 200717 r Autor Co se montaze tyce, vse je bez lepeni a jde lehce nasunout do danych mezer, krom toho krouzku kolem ovladani zrcatek, tam doporucuji vydloubnout kryci mrizku od repracku na ktere je ovladani zrcatek, odpoit konektor, vycvaknout ovladac zrcatek, nacvaknout krouzek a pak vse dat zpět. jinak se mi to tam nandat nepovedlo, ale vysledek je super. Upraveno Říjen 31, 200717 r od Harley1006
Říjen 26, 200717 r Objednano, bohužel až dnes. Dam vedet az to dorazi. Ahoj. Prosím tě, budeš ještě někdy objednávat? Měl bych zájem o: 1x ovl. zrcáte 1x ovl. světel 3x ovl. Climaticu Jde to na Climatic? Na kolik by to vše vyšlo? Díky za odpověď Na Climatic má taky, ale teď jsem je už objednal a příští objednávka bude záležet na poptávce, pokud vás bude víc tak klidně objednám další. Jinak můžeš i ty sám si objednat přímo na jeho stránkách nebo na E-bay, OK, počkám, až budeš objednávat hromadně. Jinak objednávku ti napíši ještě do mailu, který jsi uvedl níže. Snad to k tomu ovladači zrcátek dám:) Díky, měj se
Listopad 4, 200717 r Take se dovoluji pripojit, chtel bych: Ovladani zrcatek Ovladani spinace svetel DIKY
Listopad 5, 200717 r Az budes vede kdyz presne budes objednavat napis sem a ja bych si asi vzal Ovladani zrcatek Ovladani spinace svetel Dikas
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.