macxtech Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 caute vsetci , zaujalo ma toto forum ,aj ked niesom majitelom oktavie,mam tu problem z originalnim cd menicom z oktavie. zhanam oznacenie kablov z cd menica ked ze sa mi dostal do ruk menic ale nemam ziadny konektor len vyvody kablikov.{farebne kabliky z menica}a pripadne jeho zapojenie na ine autoradio ,ked ze nema konektor tak je problem zapojenia na autoradio,nasiel by sa tu niekto kto by mi pomohol z tym to problemom,za radu dakujem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 je to napojení na navi ale radio je stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macxtech Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 dakujem o nejake informaci myslim ze to je z elektrickej prirucky oktavie {ked ze ju nemam }ale aspon dalej som sa dostal ,aj ked len zacinam do auto elektriky ,ale moje skusenosti elektrikara by mi mohli pomoct.dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 zapojení CD mini ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.