Červen 8, 200619 r Vydrzte ted se vzdalim, kontaktoval me nakej borec z Maxi Tunigu ze jestli bych nemel naky fotky auta. Zmin se tam o me... A Bobik do casopisu nic? se podivej jakou sem mel megamrda samolepku na haupne.......
Červen 8, 200619 r Autor tu holku snad nikdy nikdo nevidel, a pry v aute lezi bo co? No lezi... myslim ze ven kouka zadnim okinkem nbo co a dopredu vubec...
Červen 8, 200619 r posez v aute - ja jezdim se sedackou uplne kolmo k volantu jak ty stary babicky a nalepena na celnim skle
Červen 8, 200619 r tu holku snad nikdy nikdo nevidel, a pry v aute lezi bo co? No lezi... myslim ze ven kouka zadnim okinkem nbo co a dopredu vubec... presne tak, kdyz me ta jeji cerna octa predjizdela na dalnici, tak to bylo auti bez ridice.........
Červen 8, 200619 r Autor hm Chaby teda... ja se vykricim do celyho sveta ze jses jedina zena mýho zivota a ze miluju jenom tebe a ty na to hm???
Červen 8, 200619 r posez v aute - ja jezdim se sedackou uplne kolmo k volantu jak ty stary babicky a nalepena na celnim skle a na hlave mas klobouk vid
Červen 8, 200619 r Autor posez v aute - ja jezdim se sedackou uplne kolmo k volantu jak ty stary babicky a nalepena na celnim skle Hele a ty tu Katku znáš nebo ne???
Červen 8, 200619 r laky a na me taky nezapomen hle kolik ted mas kamaradu nerypejte do ni - hlavne ze ridi bez nehody
Červen 8, 200619 r posez v aute - ja jezdim se sedackou uplne kolmo k volantu jak ty stary babicky a nalepena na celnim skle Hele a ty tu Katku znáš nebo ne??? jen tak letmo.....
Červen 8, 200619 r Autor tu holku snad nikdy nikdo nevidel, a pry v aute lezi bo co? No lezi... myslim ze ven kouka zadnim okinkem nbo co a dopredu vubec... presne tak, kdyz me ta jeji cerna octa predjizdela na dalnici, tak to bylo auti bez ridice......... Divná to holka...
Červen 8, 200619 r Autor posez v aute - ja jezdim se sedackou uplne kolmo k volantu jak ty stary babicky a nalepena na celnim skle Hele a ty tu Katku znáš nebo ne??? jen tak letmo..... Ja jsem ji taky videl jen nekde na srazu a tak... A minule s Natalkou jsme se s ni potkali u mecace... Dali si hama...
Červen 8, 200619 r ne kloboucky nenosim, tedy jen jeden a ten je takovy ten novinovy od vecernicka - me ho kazdej vecer vypujci a ja mu ho pak na 15 minut po sedme vecer pujcim a pak zas hlidam
Červen 8, 200619 r Autor jirko nemáš se nahodou učit jinak tě maminka seřve Ty se na mě zlobíš??? Mám se učit... a co???
Červen 8, 200619 r Ja jsem ji taky videl jen nekde na srazu a tak... A minule s Natalkou jsme se s ni potkali u mecace... Dali si hama... hama si dala natalka 3krat, lewis 2krat a ta divna holcina zeleninovej salat s jogurtovou zalivkou vi proc to udelala
Červen 8, 200619 r Autor ne kloboucky nenosim, tedy jen jeden a ten je takovy ten novinovy od vecernicka - me ho kazdej vecer vypujci a ja mu ho pak na 15 minut po sedme vecer pujcim a pak zas hlidam
Červen 8, 200619 r ja se mam taky ucit a prd........nebavi me to......... jj pristi zkouska az ve stredu tak si musim taky trochu vorazit, ze.......
Červen 8, 200619 r tů bobik: ne ne ja zasadne nenarazim - to niet moje parket a panove bezte se ucit, a nechte prostor zenam at si pokecaji
Červen 8, 200619 r Autor Ja jsem ji taky videl jen nekde na srazu a tak... A minule s Natalkou jsme se s ni potkali u mecace... Dali si hama... hama si dala natalka 3krat, lewis 2krat a ta divna holcina zeleninovej salat s jogurtovou zalivkou vi proc to udelalal Ach jo... Hele tak me napada... Ty jsi tam byla s nama vid???
Červen 8, 200619 r Ja jsem ji taky videl jen nekde na srazu a tak... A minule s Natalkou jsme se s ni potkali u mecace... Dali si hama... hama si dala natalka 3krat, lewis 2krat a ta divna holcina zeleninovej salat s jogurtovou zalivkou vi proc to udelalal vsak ty taky nic jinyho nejis...........rikam ti to porad..jes vic.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.