Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zuitra jedu do bolky a v sobotu smer melnik?? parada jsem nadsena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Myslel jsem KFC na cernaku... tam jde zastavit v pohode... vidi se na auto... do letnan je to blby parkovat na parkovisti to by tam asi laky nenechal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tak jako fakt Melnik??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 takze natalko se uvidime tam nekde u vas - dejte me kontakt na tatku, at nejedu sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zuitra jedu do bolky a v sobotu smer melnik?? parada jsem nadsena Stejne hledas sponzora na benzin ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 fuj na činu už me nikdo nedastane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tak jako fakt Melnik??? mno ale priste prijedete vy na D8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Laky ani ja nebudeme proti... Naty taky ne-e a Bobikovi by to taky sedelo lip nez v Praglu... Jen aby mamka a tatka dorazili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 fuj na činu už me nikdo nedastane Cina je dobra ne? nebo tam je hnus....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 fuj na činu už me nikdo nedastane si dame zeleninu a bude nam dobre natalko maso nemusime porad papkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Tak jako fakt Melnik??? mno ale priste prijedete vy na D8 OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 hm a sraz bude kde na mělniku na letišti nebo u lídla nebo u shelky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zuitra jedu do bolky a v sobotu smer melnik?? parada jsem nadsena Stejne hledas sponzora na benzin ne? hledam, ale zadnej nechce sponzorovat zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 V melniku vim kde je Lidl, tak tam...... nic jinyho nenajdu, jeste leda tak namesti....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 fuj na činu už me nikdo nedastane Cina je dobra ne? nebo tam je hnus....... Mi mame dobrou ale aby jste to pochopili... Kamos nas pozval na fakt luxusni cinu... ale bylo to bystro a ja a nat jsme se male poblinkali jak nam potom bylo spatne tak to v nas evokuje tydle vzpominky ale mi mame fakt dobrou... teda me chutna... ale mame tady i dobry cukrarny... treba v pasazi v patre a auta rovnou na namesti u kasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 zuitra jedu do bolky a v sobotu smer melnik?? parada jsem nadsena Stejne hledas sponzora na benzin ne? hledam, ale zadnej nechce sponzorovat zadarmo ja jednoho nasel, ale dve auti, teda vlastne 3 platit nebude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 a nebo pujdeme na pizu jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ty si moje kocicka tak uz zavri ocicka, ats e ti krasne sny zdaji a slavici at ti zazpivaji. Krasnou pisen z meho srdce at se ti zda treba jenom o me tohle me ted prislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 fuj na činu už me nikdo nedastane Cina je dobra ne? nebo tam je hnus....... Mi mame dobrou ale aby jste to pochopili... Kamos nas pozval na fakt luxusni cinu... ale bylo to bystro a ja a nat jsme se male poblinkali jak nam potom bylo spatne tak to v nas evokuje tydle vzpominky ale mi mame fakt dobrou... teda me chutna... ale mame tady i dobry cukrarny... treba v pasazi v patre a auta rovnou na namesti u kasny... to to byl takovej kekelnej hnus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Klidne u lidla... je na proti shelce nebo teda u shelky? neni to jedno??? no a Tatku a mamku vyzvedne Laky cestou... No a cislo na Tatku ma Jen Laky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 jsem pro pizzu - naty super napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naty Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no a nebo enzo tam bisme také mohli jit katko to je dosco teka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 Ty si moje kocicka tak uz zavri ocicka, ats e ti krasne sny zdaji a slavici at ti zazpivaji. Krasnou pisen z meho srdce at se ti zda treba jenom o me tohle me ted prislo Od koho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cácorka Vloženo 8. Červen 2006 Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 no tak laky at pak da vedet, bo ja trefim na melnik a pak jedine chudolazy, zelizy a medonosy - vic tam teho neznam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 8. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2006 fuj na činu už me nikdo nedastane Cina je dobra ne? nebo tam je hnus....... Mi mame dobrou ale aby jste to pochopili... Kamos nas pozval na fakt luxusni cinu... ale bylo to bystro a ja a nat jsme se male poblinkali jak nam potom bylo spatne tak to v nas evokuje tydle vzpominky ale mi mame fakt dobrou... teda me chutna... ale mame tady i dobry cukrarny... treba v pasazi v patre a auta rovnou na namesti u kasny... to to byl takovej kekelnej hnus? hnus nejvetsi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.