Listopad 13, 200717 r posledni stadium octy bylo uz gut, ale ty rozbroje ze zacatku to byla sranda ale tak rozumi prichazi s vekem ode me to zni tak hezky :D
Listopad 14, 200717 r posledni stadium octy bylo uz gut, ale ty rozbroje ze zacatku to byla sranda ale tak rozumi prichazi s vekem ode me to zni tak hezky :D Jojo, obzvlast ty rozumi Bylo videt, ze sem Speedyho hrozne buzeroval
Listopad 14, 200717 r Autor Octávka je dobré vozítko ale to co jsem prostě od něj požadoval nezvládalo. Tak jsem pečlivě vybíral a teĎ už snad budu pořád jen šťastný řidič a ne každou sezónu řešit prasklé klouby, vykloktané silentbloky a kuláky a další starosti jako jsou praskle stahovacky, nedoborne servisy atd. Jinak jsem byl vcelku spokojen
Listopad 14, 200717 r Octávka je dobré vozítko ale to co jsem prostě od něj požadoval nezvládalo. Tak jsem pečlivě vybíral a teĎ už snad budu pořád jen šťastný řidič a ne každou sezónu řešit prasklé klouby, vykloktané silentbloky a kuláky a další starosti jako jsou praskle stahovacky, nedoborne servisy atd. Jinak jsem byl vcelku spokojen no čoveče nevím, jestli nebudeš sklamán... Audi je opravdu někde úplně jinde a o něčém jiném, ale právě ty podvozky...no nevím nevím, a u Audi si za to přitlačíš.
Listopad 14, 200717 r jezdim dlouhodobe za 18l na 100 dle PC takze jsem stale v norme Ale zrout je to neskutecnej Ano, chlape k tomuto som sa chcel dostať, tá spotreba! Tankovať by som to nechcel, ale viem čo to robí, mám na bláznenie tiež jedno staručké Audi 80 quattro... Nenahraditelný zážitok ! Tak daj pozor, má to "kapánek moc koní! "
Listopad 14, 200717 r Kamos presel z Octy na A4 2,5 TDi a ted ma A6, co ho stala renovace podvozku asi pri 150kkm snad radsi ani nebudu psat, pulka hodnoty myho auta
Listopad 15, 200717 r Autor Kamos presel z Octy na A4 2,5 TDi a ted ma A6, co ho stala renovace podvozku asi pri 150kkm snad radsi ani nebudu psat, pulka hodnoty myho auta Podvozek je zatim vybornej a o auto bylo pravidelne servisovano. Takze pri rozumne a slusne jizde vydrzi hodne, a pri ostrejsi uz asi mene, ale zaklad je na to dobrej. mno a S4 uz ma take par vylepseni, ktere vydrzi vice nez bezna serie.
Listopad 15, 200717 r mno a S4 uz ma take par vylepseni, ktere vydrzi vice nez bezna serie. No to je taky pravda
Listopad 16, 200717 r Kamos presel z Octy na A4 2,5 TDi a ted ma A6, co ho stala renovace podvozku asi pri 150kkm snad radsi ani nebudu psat, pulka hodnoty myho auta Podvozek je zatim vybornej a o auto bylo pravidelne servisovano. Takze pri rozumne a slusne jizde vydrzi hodne, a pri ostrejsi uz asi mene, ale zaklad je na to dobrej. mno a S4 uz ma take par vylepseni, ktere vydrzi vice nez bezna serie. Nevím jak u tebe doma, ale určitě to není Praha a její kostky a tramvajové přejezdy, tak že s tím podvozkem to nebude tak horké a vydrží déle
Prosinec 17, 200717 r Autor Tak dnes je auti na servisni prohlidce. Pro porovnani zde uvedu predbeznou cenu. Prohlidka - 1500kc Pylovej filtr - 1000kc Palivovej - 2000kc (sem zvyklej na octavku a kadeta za 100kc takze tady skok docela je ale zase je to origo, fram nebo neco z kelly by bylo taky do 200 jenze kvuli servisce sem to hodil do audi.) :-) Jinak sazba na hodku 600kc, auto umejou, vyluxujou. Takze 5000,- predbezna cena.
Prosinec 17, 200717 r Tak dnes je auti na servisni prohlidce. Pro porovnani zde uvedu predbeznou cenu.Prohlidka - 1500kc Pylovej filtr - 1000kc Palivovej - 2000kc (sem zvyklej na octavku a kadeta za 100kc takze tady skok docela je ale zase je to origo, fram nebo neco z kelly by bylo taky do 200 jenze kvuli servisce sem to hodil do audi.) :-) Jinak sazba na hodku 600kc, auto umejou, vyluxujou. Takze 5000,- predbezna cena. Ou Tak to je dost to bych se na servisku vysral
Prosinec 20, 200717 r Ou Tak to je dost to bych se na servisku vysral kdyz chces mit auto v zaruce tak se na to jak si vysrat nemuzes
Prosinec 20, 200717 r kdyz chces mit auto v zaruce tak se na to jak si vysrat nemuzes jasný, ale tohle už záruku snad nemá ne? r.v.99
Prosinec 23, 200717 r no hezký auto, gratuluju.. je moc fajn, když si člověk splní svůj sen.. a ty začátky s Octou to bych Tě uškrtil... ke konci už si asi dostal rozum.. ps: kolik Tě stála recyklace zbytku tý umělý hmoty z Octavie?
Leden 3, 200817 r Autor zaruku uz to rozhodne nema preci jen po deseti letech )))) Kazdopadne zatim pokravuju v servisce kdybych treba nekdy prodaval tak ase serviskou ej to taky na jine urovni ze. A original dil je original, ten nicim nenahradis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.