Přejít na obsah

superfatty

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 511
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

superfatty naposledy zvítězil 4. Srpen 2011

superfatty nejvíce like obsah!

7 Sledujících

O uživateli superfatty

  • Narozeniny 4.8.1977

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    474625904

Návštěvy profilu

8 062 zobrazení profilu

Oznámení superfatty

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. ahoj, nemá někdo? případně díky za kontakt na superfatty @ centrum . cz díky :)
  2. Ahoj,

    chtěl bych Tě poprosit o radu. Mám na svém autě LED pro denní svícení v reflektoru ( mám Bixenony ) a pořád to ukazuje chybu.

    Vím, že se to na foru probíralo ale dostal jsem na Tebe kontakt od kamaráda Cosbyho. Jsi mistrem v oboru a údajně jsi našel řešení na tento problém. Chtěl bych poradit nebo koupit žárovky, které by eliminovaly tuto chybu.

    Díky za odpověď

  3. když kola tak od MARKa :-)

  4. krev

    1. Fireman4

      Fireman4

      Ahoj,chtěl bych vyměnit žárovky v interieru za led (Superb 2005).Přední a zadní lampičky, světla ve dveřích zrcátkách, parkovačky a RZ. Prosím můžeš mi ubělat nějakou nabídkou. Už jsem od tebe bral na OI combi a byl jsem velice zpokojen tak se znovu obracím.Díky Fireman4

  5. je fakt že mít v autě spešl šroubky je vlastně kontraproduktivní neboť vleze-li mi do auta zloděj at to má uvnitř co nejsnažší.. a mít columbus v autě přidělaný jen rámečkem bez šroubů.. no napadlo tě, že by tě mohl pěkně klepnout při bouračce po hlavě.. nosit si ho pak denně domu, to je fakt děsná píč... :smich:předpokládám, že jezdíš s autem jednou týdně.. asi ideální je mít přes středový panel černý pásek z textilu, přičemž jde zloděj do rizika, že narazí po rozbití okna, zámku na obyčejné rádio a nebo Columbus, či Bolero.. mjo a ten černej kryt, co nabízí ten zoufalec, to bych se snad poblil, bejt zloděj a vidět to v autě
  6. Ahoj,chtěl bych vyměnit žárovky v interieru za led (OII comb.2007).Přední a zadní lampičku,kufr,světla ve dveřích a v zrcátkách. Možná i výměnu předního osvětlení za superbáckou. můžeš mi v tom pomoct nějakou nabídkou:). díky robca

  7. já mám tchýni dobrou, když mě nas.... tak jí řikám dobrý den maminko.. a ona ví.... zkoušela mít nějaký řeči ale nesmíte se dát a pokud má vztah vydržet, musí partnerka stát za Váma a ne za maminkou..
  8. pochbuju že bude mít VINko auto, z kterého je..
  9. to je rozumne slovo, nabidnout odkaz na mapy zdarma a ne tady prodavat neco, co ukradnu na internetu.. jinak vsem ostatnim jdou vsmahle mapy do Nexusu a mne ne.. mam stare mapy Alp, Nemecka ale nove mapy 2009/2010 mi tam proste nejdou.. tak asi pujde do popelnice, kram jeden.
  10. co to bylo za hajzla? mlha pěkný ale štípalo to do vočí.. jsem rád, že jsem mohl pokecat s lidma, co jsem dlouho neviděl..
  11. a to si kvuli svišťovi nevezmeš pokoj, kde bude určitě teplo? nerozumim.. volné budou určitě..
  12. sorry za OT ale: měl jsem v merku Bolero z SII do svojí OII12/04, bohužel když jsem tu četl všechno co je zřejmě třeba tak sem to radši odpískal. jsem z toho jelen.
  13. tak tady jsou fotky... žádná trága ale je to tam.. souměrně na obou dveřích.. ještě musím podotknout, že jsme zadní dveře vůbec neotvírali, bo jsme byli do ledna dva a proto to asi neni tak hrozné..
  14. přesně tak chlapi, to nebude jen lakování ale i gumičky... :-p jo jo mrknu se, díky za tip. Škodovka by si měla šáhnout do kapsy a svolat OII na dílenskou akci nebo jak tomu říkaj a udělat to všem..
×
×
  • Vytvořit nový...