Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

posledni stadium octy bylo uz gut, ale ty rozbroje ze zacatku to byla sranda :)

ale tak rozumi prichazi s vekem :D ode me to zni tak hezky :D :D

posledni stadium octy bylo uz gut, ale ty rozbroje ze zacatku to byla sranda :)

ale tak rozumi prichazi s vekem :D ode me to zni tak hezky :D :D

Jojo, obzvlast ty rozumi lol

Bylo videt, ze sem Speedyho hrozne buzeroval :);)

• Autor

Octávka je dobré vozítko ale to co jsem prostě od něj požadoval nezvládalo. Tak jsem pečlivě vybíral a teĎ už snad budu pořád jen šťastný řidič a ne každou sezónu řešit prasklé klouby, vykloktané silentbloky a kuláky a další starosti jako jsou praskle stahovacky, nedoborne servisy atd. :)

Jinak jsem byl vcelku spokojen

Octávka je dobré vozítko ale to co jsem prostě od něj požadoval nezvládalo. Tak jsem pečlivě vybíral a teĎ už snad budu pořád jen šťastný řidič a ne každou sezónu řešit prasklé klouby, vykloktané silentbloky a kuláky a další starosti jako jsou praskle stahovacky, nedoborne servisy atd. :)

Jinak jsem byl vcelku spokojen

no čoveče nevím, jestli nebudeš sklamán...

Audi je opravdu někde úplně jinde a o něčém jiném, ale právě ty podvozky...no nevím nevím, a u Audi si za to přitlačíš.

jezdim dlouhodobe za 18l na 100 dle PC takze jsem stale v norme ;) Ale zrout je to neskutecnej

Ano, chlape k tomuto som sa chcel dostať, tá spotreba! Tankovať by som to nechcel, ale viem čo to robí, mám na bláznenie tiež jedno staručké Audi 80 quattro... :prc: Nenahraditelný zážitok !

Tak daj pozor, má to "kapánek moc koní! "

Kamos presel z Octy na A4 2,5 TDi a ted ma A6, co ho stala renovace podvozku asi pri 150kkm snad radsi ani nebudu psat, pulka hodnoty myho auta

• Autor
Kamos presel z Octy na A4 2,5 TDi a ted ma A6, co ho stala renovace podvozku asi pri 150kkm snad radsi ani nebudu psat, pulka hodnoty myho auta

Podvozek je zatim vybornej a o auto bylo pravidelne servisovano. Takze pri rozumne a slusne jizde vydrzi hodne, a pri ostrejsi uz asi mene, ale zaklad je na to dobrej.

mno a S4 uz ma take par vylepseni, ktere vydrzi vice nez bezna serie.

No to je taky pravda :palec2:

Podvozek je zatim vybornej a o auto bylo pravidelne servisovano. Takze pri rozumne a slusne jizde vydrzi hodne, a pri ostrejsi uz asi mene, ale zaklad je na to dobrej.

Nevím jak u tebe doma, ale určitě to není Praha a její kostky a tramvajové přejezdy, tak že s tím podvozkem to nebude tak horké a vydrží déle ;)

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak dnes je auti na servisni prohlidce. Pro porovnani zde uvedu predbeznou cenu.

Prohlidka - 1500kc

Pylovej filtr - 1000kc

Palivovej - 2000kc (sem zvyklej na octavku a kadeta za 100kc takze tady skok docela je ale zase je to origo, fram nebo neco z kelly by bylo taky do 200 jenze kvuli servisce sem to hodil do audi.) :-)

Jinak sazba na hodku 600kc, auto umejou, vyluxujou.

Takze 5000,- predbezna cena.

Tak dnes je auti na servisni prohlidce. Pro porovnani zde uvedu predbeznou cenu.

Prohlidka - 1500kc

Pylovej filtr - 1000kc

Palivovej - 2000kc (sem zvyklej na octavku a kadeta za 100kc takze tady skok docela je ale zase je to origo, fram nebo neco z kelly by bylo taky do 200 jenze kvuli servisce sem to hodil do audi.) :-)

Jinak sazba na hodku 600kc, auto umejou, vyluxujou.

Takze 5000,- predbezna cena.

Ou :feve: Tak to je dost to bych se na servisku vysral ;)

Ou :feve: Tak to je dost to bych se na servisku vysral ;)

kdyz chces mit auto v zaruce tak se na to jak si vysrat nemuzes

kdyz chces mit auto v zaruce tak se na to jak si vysrat nemuzes

jasný, ale tohle už záruku snad nemá ne? r.v.99

no hezký auto, gratuluju.. je moc fajn, když si člověk splní svůj sen..

a ty začátky s Octou to bych Tě uškrtil... :wallbash: ke konci už si asi dostal rozum..

ps: kolik Tě stála recyklace zbytku tý umělý hmoty z Octavie? :smich:

• 2 týdny později...
  • Autor

zaruku uz to rozhodne nema :) preci jen po deseti letech :)))))

Kazdopadne zatim pokravuju v servisce kdybych treba nekdy prodaval tak ase serviskou ej to taky na jine urovni ze. A original dil je original, ten nicim nenahradis

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.