Přejít na obsah

Odchod z octa.clubu => nákup nového vozítka

SpeedyTuning

Doporučené příspěvky

Octávka je dobré vozítko ale to co jsem prostě od něj požadoval nezvládalo. Tak jsem pečlivě vybíral a teĎ už snad budu pořád jen šťastný řidič a ne každou sezónu řešit prasklé klouby, vykloktané silentbloky a kuláky a další starosti jako jsou praskle stahovacky, nedoborne servisy atd. :)

Jinak jsem byl vcelku spokojen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Octávka je dobré vozítko ale to co jsem prostě od něj požadoval nezvládalo. Tak jsem pečlivě vybíral a teĎ už snad budu pořád jen šťastný řidič a ne každou sezónu řešit prasklé klouby, vykloktané silentbloky a kuláky a další starosti jako jsou praskle stahovacky, nedoborne servisy atd. :)

Jinak jsem byl vcelku spokojen

no čoveče nevím, jestli nebudeš sklamán...

Audi je opravdu někde úplně jinde a o něčém jiném, ale právě ty podvozky...no nevím nevím, a u Audi si za to přitlačíš.

Odkaz ke komentáři

jezdim dlouhodobe za 18l na 100 dle PC takze jsem stale v norme ;) Ale zrout je to neskutecnej

Ano, chlape k tomuto som sa chcel dostať, tá spotreba! Tankovať by som to nechcel, ale viem čo to robí, mám na bláznenie tiež jedno staručké Audi 80 quattro... :prc: Nenahraditelný zážitok !

Tak daj pozor, má to "kapánek moc koní! "

Odkaz ke komentáři

Kamos presel z Octy na A4 2,5 TDi a ted ma A6, co ho stala renovace podvozku asi pri 150kkm snad radsi ani nebudu psat, pulka hodnoty myho auta

Podvozek je zatim vybornej a o auto bylo pravidelne servisovano. Takze pri rozumne a slusne jizde vydrzi hodne, a pri ostrejsi uz asi mene, ale zaklad je na to dobrej.

mno a S4 uz ma take par vylepseni, ktere vydrzi vice nez bezna serie.

Odkaz ke komentáři

Kamos presel z Octy na A4 2,5 TDi a ted ma A6, co ho stala renovace podvozku asi pri 150kkm snad radsi ani nebudu psat, pulka hodnoty myho auta

Podvozek je zatim vybornej a o auto bylo pravidelne servisovano. Takze pri rozumne a slusne jizde vydrzi hodne, a pri ostrejsi uz asi mene, ale zaklad je na to dobrej.

mno a S4 uz ma take par vylepseni, ktere vydrzi vice nez bezna serie.

Nevím jak u tebe doma, ale určitě to není Praha a její kostky a tramvajové přejezdy, tak že s tím podvozkem to nebude tak horké a vydrží déle ;)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Tak dnes je auti na servisni prohlidce. Pro porovnani zde uvedu predbeznou cenu.

Prohlidka - 1500kc

Pylovej filtr - 1000kc

Palivovej - 2000kc (sem zvyklej na octavku a kadeta za 100kc takze tady skok docela je ale zase je to origo, fram nebo neco z kelly by bylo taky do 200 jenze kvuli servisce sem to hodil do audi.) :-)

Jinak sazba na hodku 600kc, auto umejou, vyluxujou.

Takze 5000,- predbezna cena.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes je auti na servisni prohlidce. Pro porovnani zde uvedu predbeznou cenu.

Prohlidka - 1500kc

Pylovej filtr - 1000kc

Palivovej - 2000kc (sem zvyklej na octavku a kadeta za 100kc takze tady skok docela je ale zase je to origo, fram nebo neco z kelly by bylo taky do 200 jenze kvuli servisce sem to hodil do audi.) :-)

Jinak sazba na hodku 600kc, auto umejou, vyluxujou.

Takze 5000,- predbezna cena.

Ou :feve: Tak to je dost to bych se na servisku vysral ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...