Publikováno Listopad 11, 200717 r Ahoj, objevil se mi cca začátkem října tohoto roku v autě na displeji rádia divný obrazec- VIZ FOTO, tuším že je to způsobené že mi tam (někam k rádiu) zatěkla voda. Ale nejsem si jistý. Nemáte někdo podobný problém? Nevíte jak to pls vyřešit? Mám Octaviu II r.v. 2004 (garážovaná)
Listopad 12, 200717 r Ahoj,objevil se mi cca začátkem října tohoto roku v autě na displeji rádia divný obrazec- VIZ FOTO, tuším že je to způsobené že mi tam (někam k rádiu) zatěkla voda. Ale nejsem si jistý. Nemáte někdo podobný problém? Nevíte jak to pls vyřešit? Mám Octaviu II r.v. 2004 (garážovaná) no myslím že toto sa vyrieši iba novým rádiom, blbé je že už to nemáš v záruke.
Listopad 13, 200717 r To se nevyplatí ani opravovat. Ta cena opravy by byla větší než cena nového autoradia . Musíš koupit nové autoradio nebo navigaci.
Listopad 13, 200717 r tohle jsou podle mě vyteklý krystaly. tohle mi udělaly kdysi digitálky...něco ti do toho displeje hodně praštilo...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.