1vo5 Vloženo 11. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2007 Ahoj, objevil se mi cca začátkem října tohoto roku v autě na displeji rádia divný obrazec- VIZ FOTO, tuším že je to způsobené že mi tam (někam k rádiu) zatěkla voda. Ale nejsem si jistý. Nemáte někdo podobný problém? Nevíte jak to pls vyřešit? Mám Octaviu II r.v. 2004 (garážovaná) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 12. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2007 Ahoj,objevil se mi cca začátkem října tohoto roku v autě na displeji rádia divný obrazec- VIZ FOTO, tuším že je to způsobené že mi tam (někam k rádiu) zatěkla voda. Ale nejsem si jistý. Nemáte někdo podobný problém? Nevíte jak to pls vyřešit? Mám Octaviu II r.v. 2004 (garážovaná) no myslím že toto sa vyrieši iba novým rádiom, blbé je že už to nemáš v záruke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 To se nevyplatí ani opravovat. Ta cena opravy by byla větší než cena nového autoradia . Musíš koupit nové autoradio nebo navigaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 tohle jsou podle mě vyteklý krystaly. tohle mi udělaly kdysi digitálky...něco ti do toho displeje hodně praštilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 to je čínsky a znamená to : KUP SI NOVÝ RÁDIO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Ale houby,to si Stream nechal udělat kérku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vo5 Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 :-D tak snad uz se to nerozsiri :-) zatim se to da prezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.