tomasmu Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Stretol sa už niekto z vás s tymto zvukom. Najviac ho počuť pri naštartovani studeneho motora. Pri zohriatom motore pocut je, ale nie az tak vyrazne, ked viete sa nanho sustredit pocujete ho. Najprv som si myslel ze to bude nejaka kladka, vacsinou pri inych autach bol problem tam. Tu som to spozoroval aj vdaka fonendoskopu, ze ten cvrlikavy zvuk ide niekde z palivovej listy ako je znazornene na obrazku. Ak pocujete taky chrapotavy pravidelny zvuk, ten neriesim, to je olejove cerpadlo, ktore bohuzial je take od vyroby a ma s tym zvukom asi vacsina problem. Ma niekto podobny problem a vedel by k tomu napisat viac este pred navstevou skodovky? Dakujem Prikladam link na video: https://youtu.be/lYbqxgFjbDs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilVal Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Neviem si prehrat to video ale ak sa jedna o pisklavý zvuk tak mám to isté S 3 combi 2018. Moj problém bol v remenici, ktorá pri nizkych teplotach krátko píska pri každom takte motora. Stači nastriekať priamo na remenicu špeciálny sprej na remenice a prestane to na chvíľu. o pár dní to piští znova. Nezaručená rada je potrieť remenicu mydlom. Inak asi výmena remenice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grey Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 (edited) Je to něco takového? Včera jsem na to přišel. Edited February 19, 2022 by grey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grey Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Zdravím. Neměl by někdo nějaký tip od čeho by mohl jít tenhle zvuk. Je v intervalu hodinových ručiček a vychází někde z poza, nebo z pod filtru pevných částic (tam je tedy nejlíp slyšet, ale je možný, že jde odjinud). Edit: občas se interval zvuku mění a chvílemi zmizí úplně. Díky za případnou odezvu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suri. Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 načo si prišiel? že to ide na tri valce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lokša10 Posted September 22 Share Posted September 22 (edited) V 27. 12. 2021 na 15:16, tomasmu napsal: Stretol sa už niekto z vás s tymto zvukom. Najviac ho počuť pri naštartovani studeneho motora. Pri zohriatom motore pocut je, ale nie az tak vyrazne, ked viete sa nanho sustredit pocujete ho. Najprv som si myslel ze to bude nejaka kladka, vacsinou pri inych autach bol problem tam. Tu som to spozoroval aj vdaka fonendoskopu, ze ten cvrlikavy zvuk ide niekde z palivovej listy ako je znazornene na obrazku. Ak pocujete taky chrapotavy pravidelny zvuk, ten neriesim, to je olejove cerpadlo, ktore bohuzial je take od vyroby a ma s tym zvukom asi vacsina problem. Ma niekto podobny problem a vedel by k tomu napisat viac este pred navstevou skodovky? Dakujem Prikladam link na video: https://youtu.be/lYbqxgFjbDs přišel jsi na příčinu ? Edited September 22 by Lokša10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasmu Posted September 27 Author Share Posted September 27 Nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raska Posted October 7 Share Posted October 7 Zdravím máte někdo zkušenost s tímto zvukem ? IMG_1916.mov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnMiT312 Posted October 7 Share Posted October 7 see Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raska Posted October 7 Share Posted October 7 Díky moc ale stejně, jsem nezjistil jestli se to někomu podařilo najít tu chybu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnMiT312 Posted October 8 Share Posted October 8 Je to uz napsane mnohokrat i v dalsich vlaknech: Dela to podtlakova vyveva ve vane motoru (soucast olejoveho cerpadla). A je to proste jeji 'typicky' zvukovy projev za studena. Pokud ji nekdo vymenil, po case se projev zase vratil. Takze moc neresit, jezdit. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts