pavel3.0.9 Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 Ahoj.Mel bych takovou stupidni otazku.Mel jsem auto pojisteny u kooperativy od roku 1996 az do 3.9.2007,kdy sem auto prodal,dal sem vedet pojistovne,ta mi vratila penize,ale do ted sem nedostal zadny potvrzeni o bezskodnym prubehu pojisteni.(nemel sem celou tu dobu zadnou pojistnou udalost).Ted potrebuju pojistit jiny auto.Potreboval bych vedet kolik teda mam vlastne bonusu mprotoze sem se doet ze to ty pojistovny pocitaj nak divne.Chci to dat k Triglav pojistovne.Nevite jestli si to zjistej sami?Muzete mi nekdo poradit?DEKUJU MOC ZA INFO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 jsou to kokoti, musíš si písemně požádat o potvrzení bezškodního průběhu. Ale snad teď nějak už to brzo padne a pojišťovny si to budou mezi sebou sdílet automaticky. Ale od kdy to takhle funguje nebo bude fungovat nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2007 přesně tak , zajdi tam a požádej o papír bezškodného průběhu pojistky, pak se vydáš na ten triglav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 23. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2007 Ahoj.Mel bych takovou stupidni otazku.Mel jsem auto pojisteny u kooperativy od roku 1996 az do 3.9.2007,kdy sem auto prodal,dal sem vedet pojistovne,ta mi vratila penize,ale do ted sem nedostal zadny potvrzeni o bezskodnym prubehu pojisteni.(nemel sem celou tu dobu zadnou pojistnou udalost).Ted potrebuju pojistit jiny auto.Potreboval bych vedet kolik teda mam vlastne bonusu mprotoze sem se doet ze to ty pojistovny pocitaj nak divne.Chci to dat k Triglav pojistovne.Nevite jestli si to zjistej sami?Muzete mi nekdo poradit?DEKUJU MOC ZA INFO Prej se počítají bonusy až od roku 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel3.0.9 Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Jo uz to mam vyrizeny.diky pocita se to od roku 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pacey Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Ja kdyz o to zadal asi pred pul rokem tak sem cekal 3 tydny nez mi to poslali domu... Ale zase me prekvapilo ze mi prevedli i bonusy z motorky kdy sem mel bezeskodni prubeh... Bylo to u CPP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.