Přejít na obsah

bonusy v povinnem ruceni

pavel3.0.9

Doporučené příspěvky

Ahoj.Mel bych takovou stupidni otazku.Mel jsem auto pojisteny u kooperativy od roku 1996 az do 3.9.2007,kdy sem auto prodal,dal sem vedet pojistovne,ta mi vratila penize,ale do ted sem nedostal zadny potvrzeni o bezskodnym prubehu pojisteni.(nemel sem celou tu dobu zadnou pojistnou udalost).Ted potrebuju pojistit jiny auto.Potreboval bych vedet kolik teda mam vlastne bonusu mprotoze sem se doet ze to ty pojistovny pocitaj nak divne.Chci to dat k Triglav pojistovne.Nevite jestli si to zjistej sami?Muzete mi nekdo poradit?DEKUJU MOC ZA INFO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj.Mel bych takovou stupidni otazku.Mel jsem auto pojisteny u kooperativy od roku 1996 az do 3.9.2007,kdy sem auto prodal,dal sem vedet pojistovne,ta mi vratila penize,ale do ted sem nedostal zadny potvrzeni o bezskodnym prubehu pojisteni.(nemel sem celou tu dobu zadnou pojistnou udalost).Ted potrebuju pojistit jiny auto.Potreboval bych vedet kolik teda mam vlastne bonusu mprotoze sem se doet ze to ty pojistovny pocitaj nak divne.Chci to dat k Triglav pojistovne.Nevite jestli si to zjistej sami?Muzete mi nekdo poradit?DEKUJU MOC ZA INFO

Prej se počítají bonusy až od roku 2000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...