karlos3 Vloženo 24. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2007 Dnes mi řikal známej že od nového roku je prý min.doba leasingu + i doba odpisu auta 5.let jó? Je to pravda nebo zas něčí výmysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2007 je to pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 je to pravda, ale buď v klidu, leasingový společnosti už vymejšlej, jak to obejít. Pro řadu firem, jako jseš třeba ty, znamenají 3 roky hranici životnosti toho auta. Nikdo mě přece nebude nutit, abych držel auto 5 let. Samozřejmě, že se v tom budou velmi angažovat i lobisti výrobců a dovozců aut. Pro všechny by to v samým důsledku mohlo znamenat citelnej propad prodeje. Takže můj soukromej odhad je, že zákon sice vstoupí v platnost od 1.1.08, ale pak se v tichosti ještě do konce roku schválí jeho novelizace a pojede to v původních kolejích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 taky si myslim, protože podle mě je to blbost, ale ty hlavouni nahoře si zas myslí něco jinýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Nebo jít do operativního, tam to zůstává na 3 letech. Ale myslím, že se prosadí to, co říká JirkaK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.