Publikováno Listopad 24, 200717 r Dnes mi řikal známej že od nového roku je prý min.doba leasingu + i doba odpisu auta 5.let jó? Je to pravda nebo zas něčí výmysl?
Listopad 26, 200717 r je to pravda, ale buď v klidu, leasingový společnosti už vymejšlej, jak to obejít. Pro řadu firem, jako jseš třeba ty, znamenají 3 roky hranici životnosti toho auta. Nikdo mě přece nebude nutit, abych držel auto 5 let. Samozřejmě, že se v tom budou velmi angažovat i lobisti výrobců a dovozců aut. Pro všechny by to v samým důsledku mohlo znamenat citelnej propad prodeje. Takže můj soukromej odhad je, že zákon sice vstoupí v platnost od 1.1.08, ale pak se v tichosti ještě do konce roku schválí jeho novelizace a pojede to v původních kolejích.
Listopad 26, 200717 r taky si myslim, protože podle mě je to blbost, ale ty hlavouni nahoře si zas myslí něco jinýho
Listopad 27, 200717 r Nebo jít do operativního, tam to zůstává na 3 letech. Ale myslím, že se prosadí to, co říká JirkaK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.