Publikováno Listopad 25, 200717 r Jako již obvykle, opět velmi vydařená akce. Dík patří Vittovi za zorganizování a všem zúčastněným za dobrou zábavu. A jdeme na to: Vozový park účastníků-představovat (snad) není třeba
Listopad 25, 200717 r Také se připojuji s velkým děkuji pro organizatory akce a ucastniky besidky - bylo mocinky fajn
Listopad 25, 200717 r Shrnu to takto, byl jsem poprvé a 100% né naposledy, už se těšim na další, bylo to super
Listopad 25, 200717 r Autor Tak zdá se, že údržba serveru je hotová a zas nám to tu pošlape, tak pokračujem V průběhu večera se samozřejmě taky vydatně dlabalo:
Listopad 25, 200717 r Ano, i Spíďák nás několikrát poctil svou návštěvou... vyjadřuj se jasně, byl tam celkem 3x doufám, že má někdo fotku, jak si rval na hlavu ten rámeček kolem řadičky Upraveno Listopad 25, 200717 r od rolbar
Listopad 25, 200717 r Autor Proběhlo předání pohárů za "Hvězdy předešlých besídek" Tímto se omlouvám Garnymu-jeho korunovaci jsem nestihl zachytit
Listopad 25, 200717 r ...škoda, že jsem nebyl .... momentky zachycené statní linkou, tak kvalitu omluvte
Listopad 26, 200717 r Luk byl slušně sťatej... ono taky měl parťáka na kalbu jiné váhové kategorie!! jak to dopadlo s těma klíčema..??
Listopad 26, 200717 r Ano, i Spíďák nás několikrát poctil svou návštěvou... Dvakrát se se mnou zdravil ale myslím že si to stejně ani jednou nepamatuje!! :smich:
Listopad 26, 200717 r Luk byl teda pěkně sťatej, se divim, co se do takovýho těla vejde, ale opici měl příjemnou, tak bylo dobře Mě by spíš zajímalo, jak to dopadlo s Kochtem, jestli tam nespí dodnes
Listopad 26, 200717 r Luk byl teda pěkně sťatej, se divim, co se do takovýho těla vejde, ale opici měl příjemnou, tak bylo dobře Mě by spíš zajímalo, jak to dopadlo s Kochtem, jestli tam nespí dodnes Káťa psala že se probral v půl jedný a koukal že je tam sám... Já tam byl něco po poledni a ještě tam stálo jeho autí!
Listopad 26, 200717 r Luk byl slušně sťatej... ono taky měl parťáka na kalbu jiné váhové kategorie!! jak to dopadlo s těma klíčema..?? Čoveče našel je i bez cizí pomoci
Listopad 26, 200717 r I ja se pripojuju k dekovacimu vyboru a chvalim akci,ac sem prijel pozdeji,tak sem si to tam dobre uzil.. @KOKYN:Covece,Luke se z niceho nic objevil a vypadal,ze sel na jistotu..Prisel,sebral klice ze zidle a zase odesel..Fakt..To sem vejral.. He ,to je ptak,ten kochtak.. Si ho tam mohli nechat misto ty lavicky,co od jara nemaji.. jestli on tamnedelal naky prospesny prace za to.. :smich: Co Martas? Upraveno Listopad 26, 200717 r od Martyp
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.