KOKYN Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ty ve no jo,von fakt nekeca. Tak ja o tom vubec nevim,ze jsem s tebou mluvil Kohtíku ty se budeš asi se Spiďákem rvát o pohár za tuhle besídku :smich: Já bych ho dal obou, Kochtovi za jednosměrný dveře a Spidimu za nejkratší účast na samotné akci v restauraci No bude to pro ně ostrý boj o prvenství!!! Mě fakt dostal Spíďák s tím jak mě podával večer ruku jako že jsem zrovna přijel a já se s ním přitom zdravil už odpoledne!! :smich: Ale on mezi tím tři hodiny ,,telefonoval" jak on sám říkal!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ty ve no jo,von fakt nekeca. Tak ja o tom vubec nevim,ze jsem s tebou mluvil Kohtíku ty se budeš asi se Spiďákem rvát o pohár za tuhle besídku :smich: Já bych ho dal obou, Kochtovi za jednosměrný dveře a Spidimu za nejkratší účast na samotné akci v restauraci No bude to pro ně ostrý boj o prvenství!!! Mě fakt dostal Spíďák s tím jak mě podával večer ruku jako že jsem zrovna přijel a já se s ním přitom zdravil už odpoledne!! :smich: Ale on mezi tím tři hodiny ,,telefonoval" jak on sám říkal!!! :smich: Jj to je fakt..To si pamatuju.. Mu rikam..Si telefonoval a u toho se Ti polozila hlava na polstar,co?A Spidak: No,trochu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ty ve no jo,von fakt nekeca. Tak ja o tom vubec nevim,ze jsem s tebou mluvil ty jsi to zas celé pokochtal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ty ve no jo,von fakt nekeca. Tak ja o tom vubec nevim,ze jsem s tebou mluvil ty jsi to zas celé pokochtal :D :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ty ve no jo,von fakt nekeca. Tak ja o tom vubec nevim,ze jsem s tebou mluvil ty jsi to zas celé pokochtal :D :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 JAK MUZETE TAKHLE CHLASTAT ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 JAK MUZETE TAKHLE CHLASTAT ??? Si nám tam chyběl bylo by nás aspoň víc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 JAK MUZETE TAKHLE CHLASTAT ??? Si nám tam chyběl bylo by nás aspoň víc!!! Jo a bylo to taky z zalu,ze si tam nebyl a baui taky ne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JIRBE Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 No jo bylo to dobre. Tak zase na jare No a kocht ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jednou rum+kofola "LIMITED EDITION by Jeneburg" jeste MAGI !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 JAK MUZETE TAKHLE CHLASTAT ??? Si nám tam chyběl bylo by nás aspoň víc!!! Jo a bylo to taky z zalu,ze si tam nebyl a baui taky ne.. Baui taky nebyl ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Baui taky nebyl ??? Ee, chyběli jste tam oba :-(. Doufám, že příště dorazíte oba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 mno.... co bych k tomu vsemu rek .......asi tri pismena..... RUM bylo to opravdu vydarene, dekuji vsem za vybornou akci jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 mno.... co bych k tomu vsemu rek .......asi tri pismena..... RUM bylo to opravdu vydarene, dekuji vsem za vybornou akci jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou ááááá boreček žije lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 mno.... co bych k tomu vsemu rek .......asi tri pismena..... RUM bylo to opravdu vydarene, dekuji vsem za vybornou akci jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou co žaludek, už si zvyknul na tuhou stravu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 dřív jsme si myslel, že největší chlastmajstr je Spidi, ale luke mě vyvedl z omylu a tudíž ten titul patří jemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 mno.... co bych k tomu vsemu rek .......asi tri pismena..... RUM bylo to opravdu vydarene, dekuji vsem za vybornou akci jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou ááááá boreček žije zijeeee ale ze to byla poradna davka rumu ani nevim jak dlouho sme u toho baru stali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 mno.... co bych k tomu vsemu rek .......asi tri pismena..... RUM bylo to opravdu vydarene, dekuji vsem za vybornou akci jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou ááááá boreček žije zijeeee ale ze to byla poradna davka rumu ani nevim jak dlouho sme u toho baru stali na čas jsem to nepřeváděl, lehce jsem se orosil, když se dojížděl druhý litr božkova :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 mno.... co bych k tomu vsemu rek .......asi tri pismena..... RUM bylo to opravdu vydarene, dekuji vsem za vybornou akci jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou ááááá boreček žije zijeeee ale ze to byla poradna davka rumu ani nevim jak dlouho sme u toho baru stali na čas jsem to nepřeváděl, lehce jsem se orosil, když se dojížděl druhý litr božkova cooooze oni padly obe flasky? nojeje to si dam zas na chvili od rumu pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jj, pánové padal do Vás ten rum hezky. Už aby bylo další akcička. Doufám, že zas nebudu nachcípanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tak koukám, že jsem o nic nepřišel. Zase jen ten chlast - čím dál tím více stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tak koukám, že jsem o nic nepřišel. Zase jen ten chlast - čím dál tím více stejné aby si to neviděl tak moc černě, já byl snad jedinej zcela střízlivej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Tak koukám, že jsem o nic nepřišel. Zase jen ten chlast - čím dál tím více stejné Pavlíku klid. Zdaleka to není jen o chlastu, hlavně pokec, některý lidi vidíme 2x za rok atd. A že k tomu nejsme na Mattonce? Se pak z toho dělá sranda jak někteří dopadli, ostudu nikdo nedělal tak co? Nikdo nejsme svatej, ani ty ne tak nesuď. Nikdo tě jet nenutí tak není nutný komentovat když nevíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 zdarec .. jo jo opět vyvedená akcička... rumová aféra u baru byla super... ... luke.. byl pěkně K.0. si ještě pamatuji... Jsem byl rád ,že ráno mi bylo docela fajn ... a trochu si užil ten pokoj .... Jediné co bylo o dost horší byla kuchyn... výmněna kuchaře byla docela znát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jinak kochták opět perlil... a jeho přínos v podobě světu motorů z roku 1985 ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.