Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jinak kochták opět perlil... a jeho přínos v podobě světu motorů z roku 1985 :p ................ :palec2:

z roku 85 tam měl jen jedno číslo :) většina z roku 89, docela super počteníčko, já bych mu ten další pohárek dal zase :palec2:

Jaká byla cesta na Kolín? Já se od Vás odtrhnul směrem na Pce a pak to byl docla děs běs

no tak jak tak čtu hustá akce ;) teda bejt tam tak bych se musel hodně krotit a bejt tam s emnou vodnice tak kochta ta škeble bolí ještě dnes ;)

jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!!

jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!!

No chyběl jsi Jiříku :-(

jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou :p

Ale vypadal jsi,jak kdyz jdes dle GPS na jistotu.. :D Akorat ti to asi ukazovalo naky serpentyny... :smich: :smich:

Jinak kochtakovy tiskoviny.. :palec2: to je fakt..Jak je porad pretahoval od stolu ke stolu,pak do pokoje..No proste vsude.. :D

I kdyby jsi nemel treba predni okno? :D

Tak na jare budes muset dohnat rumovej deficit za tuhle besidku.. ;)

tak snad zas tak jsem nechybel...ale uz se stalo :feve:

snad i kdybych mel jet na kole tak dorazim...

tak tahle beseda byla ve znameni rumu jo?? hmm a okurky taky byly??

snad i kdybych mel jet na kole tak dorazim...

tak tahle beseda byla ve znameni rumu jo?? hmm a okurky taky byly??

A kdybys na tom kole uz nemohl,tak Te vemem na spagat.. :scooter::D

No rekl bych ze docela jo..Vsude samej rum a kola nebo kofola..Zahlidl sem par piv a flasu vina,ale to bylo fakt ojedinely.. ;)

Ale vypadal jsi,jak kdyz jdes dle GPS na jistotu.. :D Akorat ti to asi ukazovalo naky serpentyny... :smich::smich:

Jinak kochtakovy tiskoviny.. :palec2: to je fakt..Jak je porad pretahoval od stolu ke stolu,pak do pokoje..No proste vsude.. :D

kol11 to asi zapusobil ten rum a ta vnadna divcica za barem lol

Ale vypadal jsi,jak kdyz jdes dle GPS na jistotu.. :D Akorat ti to asi ukazovalo naky serpentyny... :smich::smich:

Tak to jsi to jeste ustal dobre..Pac to je smrtelna kombinace.. :smich: :smich:

tak snad zas tak jsem nechybel...ale uz se stalo :feve:

Tomášovi jo ;)

• Autor
Jsem byl rád ,že ráno mi bylo docela fajn ... a trochu si užil ten pokoj ....

Neužil sis náhodou ten pokoj už v sobotu odpoledne :prc:lol

a já ne jo :feve::aggressive:

Ale to se vi,ze jo!!! ;)

tak aspon někomu ;)

tak aspon někomu ;)

Urco vsem! :palec2:

Jo cerka majitele!!!

To víš, že jo Honzíku. Ale víš jak to je - Bauí je stálice ;)

Jinak kochták opět perlil... a jeho přínos v podobě světu motorů z roku 1985 :p ................ :palec2:

z roku 85 tam měl jen jedno číslo :) většina z roku 89, docela super počteníčko, já bych mu ten další pohárek dal zase :palec2:

Jaká byla cesta na Kolín? Já se od Vás odtrhnul směrem na Pce a pak to byl docla děs běs

No cesta docela na draka... jel jsem do kolína tam nabral kámoše a jel směr boleslav... tak to cesta ještě horší... potom další srazík a šup do liberce :)

No cesta docela na draka... jel jsem do kolína tam nabral kámoše a jel směr boleslav... tak to cesta ještě horší... potom další srazík a šup do liberce :)

to jsi měl víkend docela nabitej :palec2:

tak doufejme ze je to na besidce prvni a posledni Ačko ;)

tak doufejme ze je to na besidce prvni a posledni Ačko ;)

tajy doufám Jiříku příště to musíme napravit

Ty debilni rumy,ty me prave uplne sťaly a ta orechovica tam nakopla total. Sem si sel na bár pro pívo a Badys s Lukem hned zacali at si prej dam s nima apod,ze prej kdo nepije rum,neni sravnej svazak a zante ty kecy. Tak jsem si tu jedu svazackou davku dal a pak jsem odesel a najednou mi Pan Luke naserviroval hned dalsi a ze prej at snim jdu zase na bar. No a bylo zle. Pak Badys mi svinsky podstrcil ten orech,at mu to prej pohlidam,ze si ji rano vyzvedne a byl konec lol

Ty debilni rumy,ty me prave uplne sťaly a ta orechovica tam nakopla total. Sem si sel na bár pro pívo a Badys s Lukem hned zacali at si prej dam s nima apod,ze prej kdo nepije rum,neni sravnej svazak a zante ty kecy. Tak jsem si tu jedu svazackou davku dal a pak jsem odesel a najednou mi Pan Luke naserviroval hned dalsi a ze prej at snim jdu zase na bar. No a bylo zle. Pak Badys mi svinsky podstrcil ten orech,at mu to prej pohlidam,ze si ji rano vyzvedne a byl konec lol

asi 15% tohoto textu se zakládá na pravdě lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.