rolbař Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jinak kochták opět perlil... a jeho přínos v podobě světu motorů z roku 1985 ................ z roku 85 tam měl jen jedno číslo většina z roku 89, docela super počteníčko, já bych mu ten další pohárek dal zase Jaká byla cesta na Kolín? Já se od Vás odtrhnul směrem na Pce a pak to byl docla děs běs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 no tak jak tak čtu hustá akce teda bejt tam tak bych se musel hodně krotit a bejt tam s emnou vodnice tak kochta ta škeble bolí ještě dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!! No chyběl jsi Jiříku :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou Ale vypadal jsi,jak kdyz jdes dle GPS na jistotu.. Akorat ti to asi ukazovalo naky serpentyny... :smich: Jinak kochtakovy tiskoviny.. to je fakt..Jak je porad pretahoval od stolu ke stolu,pak do pokoje..No proste vsude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!! I kdyby jsi nemel treba predni okno? Tak na jare budes muset dohnat rumovej deficit za tuhle besidku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!! No chyběl jsi Jiříku :-( tak snad zas tak jsem nechybel...ale uz se stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 I kdyby jsi nemel treba predni okno? Tak na jare budes muset dohnat rumovej deficit za tuhle besidku.. snad i kdybych mel jet na kole tak dorazim... tak tahle beseda byla ve znameni rumu jo?? hmm a okurky taky byly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 I kdyby jsi nemel treba predni okno? Tak na jare budes muset dohnat rumovej deficit za tuhle besidku.. snad i kdybych mel jet na kole tak dorazim... tak tahle beseda byla ve znameni rumu jo?? hmm a okurky taky byly?? A kdybys na tom kole uz nemohl,tak Te vemem na spagat.. No rekl bych ze docela jo..Vsude samej rum a kola nebo kofola..Zahlidl sem par piv a flasu vina,ale to bylo fakt ojedinely.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou Ale vypadal jsi,jak kdyz jdes dle GPS na jistotu.. Akorat ti to asi ukazovalo naky serpentyny... Jinak kochtakovy tiskoviny.. to je fakt..Jak je porad pretahoval od stolu ke stolu,pak do pokoje..No proste vsude.. to asi zapusobil ten rum a ta vnadna divcica za barem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou Ale vypadal jsi,jak kdyz jdes dle GPS na jistotu.. Akorat ti to asi ukazovalo naky serpentyny... Jinak kochtakovy tiskoviny.. to je fakt..Jak je porad pretahoval od stolu ke stolu,pak do pokoje..No proste vsude.. to asi zapusobil ten rum a ta vnadna divcica za barem Tak to jsi to jeste ustal dobre..Pac to je smrtelna kombinace.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!! No chyběl jsi Jiříku :-( tak snad zas tak jsem nechybel...ale uz se stalo Tomášovi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jsem byl rád ,že ráno mi bylo docela fajn ... a trochu si užil ten pokoj .... Neužil sis náhodou ten pokoj už v sobotu odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!! No chyběl jsi Jiříku :-( a já ne jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jj me to taky mrzi ze jsem nebyl...jestli na jare bude tak jedu at se deje co se deje!! No chyběl jsi Jiříku :-( a já ne jo Ale to se vi,ze jo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 tak aspon někomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 tak aspon někomu Urco vsem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jo a ty klice si matne vzpominam ze sem zahlid uplne nahodou Ale vypadal jsi,jak kdyz jdes dle GPS na jistotu.. Akorat ti to asi ukazovalo naky serpentyny... Jinak kochtakovy tiskoviny.. to je fakt..Jak je porad pretahoval od stolu ke stolu,pak do pokoje..No proste vsude.. to asi zapusobil ten rum a ta vnadna divcica za barem Jo cerka majitele!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 a já ne jo To víš, že jo Honzíku. Ale víš jak to je - Bauí je stálice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Jinak kochták opět perlil... a jeho přínos v podobě světu motorů z roku 1985 ................ z roku 85 tam měl jen jedno číslo většina z roku 89, docela super počteníčko, já bych mu ten další pohárek dal zase Jaká byla cesta na Kolín? Já se od Vás odtrhnul směrem na Pce a pak to byl docla děs běs No cesta docela na draka... jel jsem do kolína tam nabral kámoše a jel směr boleslav... tak to cesta ještě horší... potom další srazík a šup do liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 No cesta docela na draka... jel jsem do kolína tam nabral kámoše a jel směr boleslav... tak to cesta ještě horší... potom další srazík a šup do liberce to jsi měl víkend docela nabitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 a já ne jo To víš, že jo Honzíku. Ale víš jak to je - Bauí je stálice tak doufejme ze je to na besidce prvni a posledni Ačko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 a já ne jo To víš, že jo Honzíku. Ale víš jak to je - Bauí je stálice tak doufejme ze je to na besidce prvni a posledni Ačko tajy doufám Jiříku příště to musíme napravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ty debilni rumy,ty me prave uplne sťaly a ta orechovica tam nakopla total. Sem si sel na bár pro pívo a Badys s Lukem hned zacali at si prej dam s nima apod,ze prej kdo nepije rum,neni sravnej svazak a zante ty kecy. Tak jsem si tu jedu svazackou davku dal a pak jsem odesel a najednou mi Pan Luke naserviroval hned dalsi a ze prej at snim jdu zase na bar. No a bylo zle. Pak Badys mi svinsky podstrcil ten orech,at mu to prej pohlidam,ze si ji rano vyzvedne a byl konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ty debilni rumy,ty me prave uplne sťaly a ta orechovica tam nakopla total. Sem si sel na bár pro pívo a Badys s Lukem hned zacali at si prej dam s nima apod,ze prej kdo nepije rum,neni sravnej svazak a zante ty kecy. Tak jsem si tu jedu svazackou davku dal a pak jsem odesel a najednou mi Pan Luke naserviroval hned dalsi a ze prej at snim jdu zase na bar. No a bylo zle. Pak Badys mi svinsky podstrcil ten orech,at mu to prej pohlidam,ze si ji rano vyzvedne a byl konec asi 15% tohoto textu se zakládá na pravdě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.