Listopad 28, 200717 r Ty debilni rumy,ty me prave uplne sťaly a ta orechovica tam nakopla total. Sem si sel na bár pro pívo a Badys s Lukem hned zacali at si prej dam s nima apod,ze prej kdo nepije rum,neni sravnej svazak a zante ty kecy. Tak jsem si tu jedu svazackou davku dal a pak jsem odesel a najednou mi Pan Luke naserviroval hned dalsi a ze prej at snim jdu zase na bar. No a bylo zle. Pak Badys mi svinsky podstrcil ten orech,at mu to prej pohlidam,ze si ji rano vyzvedne a byl konec asi 15% tohoto textu se zakládá na pravdě A ja myslel ze RUM ma 40% ne ?? Hmmm.
Listopad 28, 200717 r Ty debilni rumy,ty me prave uplne sťaly a ta orechovica tam nakopla total. Sem si sel na bár pro pívo a Badys s Lukem hned zacali at si prej dam s nima apod,ze prej kdo nepije rum,neni sravnej svazak a zante ty kecy. Tak jsem si tu jedu svazackou davku dal a pak jsem odesel a najednou mi Pan Luke naserviroval hned dalsi a ze prej at snim jdu zase na bar. No a bylo zle. Pak Badys mi svinsky podstrcil ten orech,at mu to prej pohlidam,ze si ji rano vyzvedne a byl konec ja tam vůůůbec nebyl
Listopad 30, 200717 r Jinak kochták opět perlil... a jeho přínos v podobě světu motorů z roku 1985 ................ To ja sem lama ...mam jen od roku 2003 no tak za 15let na OC besidce jestli jeste naka bude ...
Únor 14, 200817 r vím, že je to už dost dlouho, ale mohl by mi někdo, např. Frank a ostatní poslat fota z besídky na webmaster@labut-pec.cz chci to pak dát na stránky OC, aby fota z besídek byla kompletní, díky
Únor 14, 200817 r Coz mi pripomina, ze uz sem zas rozchodil FTPko s fotkama. Je to pripojene na 100mbitu do internetu, bezi to na HP DL380 G4, 3GB RAM, 4x300GB 10k SCSI Jsou tak fotky z 2006 a 2007 Adresa ftp : hades.cns.eu Port : 21 Zabezpeceni : Auth TLS Username : skoda Password : octavia Upraveno Únor 14, 200817 r od MichalF
Únor 15, 200817 r to mi pripomina ze o vikednu rozlouskneme kdy bude dalsi besidka ) ale pocitejte se zacatkem dubna
Únor 15, 200817 r to mi pripomina ze o vikednu rozlouskneme kdy bude dalsi besidka ) ale pocitejte se zacatkem dubna tak jestli to bude zacatek dubna tak mam opet smolika
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.