MichalF Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ty debilni rumy,ty me prave uplne sťaly a ta orechovica tam nakopla total. Sem si sel na bár pro pívo a Badys s Lukem hned zacali at si prej dam s nima apod,ze prej kdo nepije rum,neni sravnej svazak a zante ty kecy. Tak jsem si tu jedu svazackou davku dal a pak jsem odesel a najednou mi Pan Luke naserviroval hned dalsi a ze prej at snim jdu zase na bar. No a bylo zle. Pak Badys mi svinsky podstrcil ten orech,at mu to prej pohlidam,ze si ji rano vyzvedne a byl konec asi 15% tohoto textu se zakládá na pravdě A ja myslel ze RUM ma 40% ne ?? Hmmm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ty debilni rumy,ty me prave uplne sťaly a ta orechovica tam nakopla total. Sem si sel na bár pro pívo a Badys s Lukem hned zacali at si prej dam s nima apod,ze prej kdo nepije rum,neni sravnej svazak a zante ty kecy. Tak jsem si tu jedu svazackou davku dal a pak jsem odesel a najednou mi Pan Luke naserviroval hned dalsi a ze prej at snim jdu zase na bar. No a bylo zle. Pak Badys mi svinsky podstrcil ten orech,at mu to prej pohlidam,ze si ji rano vyzvedne a byl konec ja tam vůůůbec nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Jinak kochták opět perlil... a jeho přínos v podobě světu motorů z roku 1985 ................ To ja sem lama ...mam jen od roku 2003 no tak za 15let na OC besidce jestli jeste naka bude ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 chlapy nemate nekdo nejakou vetsi sadu fotek i z vecera?chybi nam to na strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 vím, že je to už dost dlouho, ale mohl by mi někdo, např. Frank a ostatní poslat fota z besídky na webmaster@labut-pec.cz chci to pak dát na stránky OC, aby fota z besídek byla kompletní, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 (editace) Coz mi pripomina, ze uz sem zas rozchodil FTPko s fotkama. Je to pripojene na 100mbitu do internetu, bezi to na HP DL380 G4, 3GB RAM, 4x300GB 10k SCSI Jsou tak fotky z 2006 a 2007 Adresa ftp : hades.cns.eu Port : 21 Zabezpeceni : Auth TLS Username : skoda Password : octavia Editováno: 14. Únor 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 to mi pripomina ze o vikednu rozlouskneme kdy bude dalsi besidka ) ale pocitejte se zacatkem dubna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 to mi pripomina ze o vikednu rozlouskneme kdy bude dalsi besidka ) ale pocitejte se zacatkem dubna tak jestli to bude zacatek dubna tak mam opet smolika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 jezis jakto, kdy muzes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.