galaher Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Tak jsem strčil do navigace cd s novou mapou ""Teleatlas TravelPilot DX Czech Republic 2008"" sice jede a menu mám česky,ale nejde nastavit český hlas.V nastavení mám češtinu a více jazyku,ale česky to nekecá ani slovo.Ostatní řeči jedou normálně.(je zajímavé,že jak dám česky tak to mluví anglicky,ale angličtina v menu vůbec není... ) Před tím než jsem tam vložil nové cd to mluvilo česky a teď nic.Vložil jsem tedy staré cd do navigace,ale nic jse nezměnilo.PLS... kluci poraďte co stím.... .Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Pro ty který tady píšou o zlodějně - Já byl rád, že to sehnal a že to funguje a ušetřil jsem nesmyslnou cenu za original!!! Pro mě 450kč neni zas tak moc, abych se nad tim vůbec pozastavoval. Pro někoho je hodně i 50kč...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Tak jsem strčil do navigace cd s novou mapou ""Teleatlas TravelPilot DX Czech Republic 2008"" sice jede a menu mám česky,ale nejde nastavit český hlas.V nastavení mám češtinu a více jazyku,ale česky to nekecá ani slovo.Ostatní řeči jedou normálně.(je zajímavé,že jak dám česky tak to mluví anglicky,ale angličtina v menu vůbec není... ) Před tím než jsem tam vložil nové cd to mluvilo česky a teď nic.Vložil jsem tedy staré cd do navigace,ale nic jse nezměnilo.PLS... kluci poraďte co stím.... .Dík Pokud se dostaneš do PHA,rád pomohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Pro ty který tady píšou o zlodějně - Já byl rád, že to sehnal a že to funguje a ušetřil jsem nesmyslnou cenu za original!!! Pro mě 450kč neni zas tak moc, abych se nad tim vůbec pozastavoval. Pro někoho je hodně i 50kč...... Moje řeč.Pro někoho to je hodně,pro někoho málo.Záleží na tom,jak to kdo moc chce a jak to potřebuje.Myslím,že platit origo je nesmysl a že 150,- až 500,-,jak se dneska ceny CD pohybují,je docela slušná cena,když všechno chodí,jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 když už jsme u těch navigací a map.....mám v autě Blaupunkt Travelpilot E1, jsem s ní spokojený, ale mám mapy z r. 2004, tím pádem hodně zastaralé. Nemáte někdo přístup k tomuto http://www.blaupunkt.cz/navigace/Software-...-07-MRE-07.html Šest tisíc se mi za to dávat fakt nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 když už jsme u těch navigací a map.....mám v autě Blaupunkt Travelpilot E1, jsem s ní spokojený, ale mám mapy z r. 2004, tím pádem hodně zastaralé. Nemáte někdo přístup k tomuto http://www.blaupunkt.cz/navigace/Software-...-07-MRE-07.html Šest tisíc se mi za to dávat fakt nechce Já nemám,ale poptám se,kdyby byla,tak ti ji vemu a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Já nemám,ale poptám se,kdyby byla,tak ti ji vemu a dám vědět. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 (editace) Nemecko, Italii, Spanelsko,Portugalsko bych nasel ale toto nevim nevim.... ale taky se jeste podivam edit: tak jsem nasel a stahnul 2008 ale jen na DX na ten tvuj jen 2005.... edit2: nenasel jsem, jen pofiderni linky kde se musi platit Editováno: 1. Červen 2008, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yuroshik Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 chalani a je take cd aj so slovenskom, ak hej ako je podrobne? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 chalani a je take cd aj so slovenskom, ak hej ako je podrobne? dik Co vím já tak na DX navigaci snad Slovensko není vůbec.Teda aspoň mi ho nebyl nikdo schopný dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yuroshik Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Co vím já tak na DX navigaci snad Slovensko není vůbec.Teda aspoň mi ho nebyl nikdo schopný dodat tak to si ma moc nepotesil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brky3 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 tak tomu neverim urcite su .....len treba hladat !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Pokud vím,měla východní evropa včetně Slovenska vyjít loni,ale do dneška nic.Nebo mi to můj dodavatel zatajil,ale to si nemyslím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 proto jsem to psal.I já mluvil s týpkem co přímo dělá pro škodovku a zabývá se navigacema a přivydělává si kopirováním map a když jsem chtěl po něm Slovensko tak říkal že není.Nějak se na Slovensko pozapomělo pro dx navigace. Možná že až výjde nové cd tak už tam bude ale moc tomu nevěřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brky3 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 hmm no mne sa to nechce verit ...ked sa robia mapy na vsetko okolo a ze by slovensko nespravili ....no to je teda drzost :disgust: no ale moze byt no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brky3 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 noo teraz som to pozeral na nete na tomto linku http://www.ceda.cz/SK/index.php?option=com...#travelpilot_dx a zda sa ze sa vazne nerobi slovensko ...a myslim ze je to smutne robi sa len TravelPilot EX ale DX som vazne nenasiel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yuroshik Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 neviem ale mne sa zda za slovensko vysla na cd ako sucast vychodnej europy. ale na 100percent to neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 neviem ale mne sa zda za slovensko vysla na cd ako sucast vychodnej europy. ale na 100percent to neviem. Leda by to mohlo být takto,ale určitě to pak budou jen hlavní tahy.Podrobné to nebude což je škoda.Ale i na navigaci tomtom Slovensko nějak odrbali.Když jsem ho kupoval,tak mělo pokrytí je asi 19%.Pak jsem stáhnul asi po roce aktualizace a mělo 33%.Teď to možná zas bude o něco lepší,ale i tak to není bůhví co. S tou Dx navigací to je úplně zadrbané.Kdejaká balkánská země tam je a Slovensko na to kašlou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brky3 Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 ja to vidim presne tak ako to vravi VICK je tam kadejaka somarina ale slovensko tam nieje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
treatt Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Cau, prosim Vas, mam cerstvou Fabii, co ma vestavenou navigaci LOW...potrebuju sehnat CD s aktualnima mapama, klidne nejaky prispevek dam... Muzete mi nekdo pomoc please? Predem strasne moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brky3 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 a na internete si to nenasiel ...myslim tym torrent alebo tak..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Hosi, nemate prosim nekdo posledni verzi map do DX zapadni evropy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Hosi, nemate prosim nekdo posledni verzi map do DX zapadni evropy? Mám 2007/2008 napiš SZ nebo cinkni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sway Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Prosim vas na jaky cd a jakou rychlosti palite ty mapy me to nechce dx vzit. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Prosim vas na jaky cd a jakou rychlosti palite ty mapy me to nechce dx vzit. Dik Na značce CD nezáleží,akorád Sony jsou o kousek tlusčí a špatně lezou z navi ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.