karlos3 Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nevíte někdo jestli lze někde z netu stáhnout navi.softík TomTom do PDA ? Dnes jsem vyměnil mé staré PDA za nové(Fujitsu siemens) a chtěl bych zkusit do toho dát TomToma,slyšim od kolegů na navi.v PDA jen chválů,tak bych ho chtěl zkusit a slyšel jsem že to jde stáhnout,ale nemám s tim zkušenosti kde hledat,tak chci poprosit o radu od někoho kdo už s tim má zkušenost. Mám zatim v autě Nexuse (kvůli pravidel.cestám do zahraničí),ale popravdě už to tolik zas nepotřebuji a po novém roce se chystám vyměnit své auto za nové a kdyby byl ten TomTom v PDA dobrej tak bych se příště do nového auta na origo.navi vykašlal. Nebo jestli je lepší něco jiného než TomTom tak poradte,fakt s těmito softy nemám zkušenost,jen že ten TomTom je tak nejznámější. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Nevíte někdo jestli lze někde z netu stáhnout navi.softík TomTom do PDA ?Dnes jsem vyměnil mé staré PDA za nové(Fujitsu siemens) a chtěl bych zkusit do toho dát TomToma,slyšim od kolegů na navi.v PDA jen chválů,tak bych ho chtěl zkusit a slyšel jsem že to jde stáhnout,ale nemám s tim zkušenosti kde hledat,tak chci poprosit o radu od někoho kdo už s tim má zkušenost. Mám zatim v autě Nexuse (kvůli pravidel.cestám do zahraničí),ale popravdě už to tolik zas nepotřebuji a po novém roce se chystám vyměnit své auto za nové a kdyby byl ten TomTom v PDA dobrej tak bych se příště do nového auta na origo.navi vykašlal. Nebo jestli je lepší něco jiného než TomTom tak poradte,fakt s těmito softy nemám zkušenost,jen že ten TomTom je tak nejznámější. Předem díky. Ahoj, urcite je software Tomtom jeden z nejlepsich. Tu aplikaci Ti muzu poskytnout vcetne nejnovejsich map (cele Evropy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 (editace) předpokládám, že máš jen tu do PDA viď? Editováno: 7. Prosinec 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 předpokládám, že máš jen tu do PDA viď? Chces rozchodit interni GPS prijimac na svoji Nokii N95, vid? Jo, uz jsem cetl ze to jde s jednou verzi Tomtomu. Urcite by se dala sehnat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) To Karlos: Tady to mas...ale jeste za chvili neco doplnim. Chce si s tim trochu vyhrat, kdyz s necim budes chtit poradit tak napis. HOTOVO Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 (editace) Chces rozchodit interni GPS prijimac na svoji Nokii N95, vid? Jo, uz jsem cetl ze to jde s jednou verzi Tomtomu. Urcite by se dala sehnat! Jsem se na to koukal a s N95 by mel pracovat TOMTOM 6.03, zatim jsem ho nikde nenasel... Editováno: 8. Prosinec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 kdepak, v autě mam GO720, do toho bych potřeboval aktuální mapy. N95ka je taková nouzovka, kdybych se ztratil v lese, do toho TT nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.