Únor 6, 200817 r ve slovníku bylo např. Generalisimo nic proti takym vysokym funkciam ale nebude mu tam stacit prezidento?
Únor 6, 200817 r nic proti takym vysokym funkciam ale nebude mu tam stacit prezidento? nesmíte zapomenout jeho zásluhy ... vděčítemu mimo jiné i za tuto lampáreň, vyběhal toto minifórum u vyšších instancí
Únor 6, 200817 r nesmíte zapomenout jeho zásluhy ... vděčítemu mimo jiné i za tuto lampáreň, vyběhal toto minifórum u vyšších instancí to mu nikdy nezabudneme a nechame mu to vytesat do aj do kamena (nahrobneho) tu lezi eL Prezidento G......., otec a zakladatel sekcie LPG
Únor 6, 200817 r Autor nesmíte zapomenout jeho zásluhy ... vděčítemu mimo jiné i za tuto lampáreň, vyběhal toto minifórum u vyšších instancí aaale prd ! vymyslel ho wassermann. ten otehotnel s touto myslienkou. ja som sa uz len na vysokych miestach pekne poklonil, bil som celom o zem, natrel som si hlavu indulonou a strkal som sa do.....pardon, argumentoval som !! inak mam napad : LPG Len Pre Gigolov ! pre Malticku a Monťáska jak stvorene.....
Únor 6, 200817 r Autor to mu nikdy nezabudneme a nechame mu to vytesat do aj do kamena (nahrobneho)tu lezi eL Prezidento G......., otec a zakladatel sekcie LPG tankoval plyn, prdel plyn a jeho kara mala zrychlenie, ze zmizol v dialke ako smrad.....
Únor 6, 200817 r aaale prd !vymyslel ho wassermann. ten otehotnel s touto myslienkou. ja som sa uz len na vysokych miestach pekne poklonil, bil som celom o zem, natrel som si hlavu indulonou a strkal som sa do.....pardon, argumentoval som !! inak mam napad : LPG Len Pre Gigolov ! pre Malticku a Monťáska jak stvorene..... Podle tvého obrázku bych dal spíš Len Pre Gagarina :p
Únor 6, 200817 r Autor vy ste tu banda vesela...ocasnici ! tecu mi po licach slzy..... :D :D :D: Upraveno Únor 6, 200817 r od colins
Únor 6, 200817 r Autor nic nebude, jedeme dál :p :p "nic nebude" - to poznam z jedneho filmu a z nasej spalne.....
Únor 6, 200817 r "nic nebude" - to poznam z jedneho filmu a z nasej spalne..... a tu hlášku používáš ty nebo manžulka?
Únor 6, 200817 r ale dnes určitě jo, vždyť je středa . Leda, že by jak moje žena říká dnes ne , důchodci to dělají ve čtvrtek
Únor 6, 200817 r Autor a tu hlášku používáš ty nebo manžulka? mne sa chce stale, ale mlada zastava po 40-ke filozicky postoj k sexu. vraj ze : naco ????
Únor 6, 200817 r ale dnes určitě jo, vždyť je středa . Leda, že by jak moje žena říká dnes ne , důchodci to dělají ve čtvrtek to som o tych dochodcoch nevedel to tam maju v tych domovoch celkom rusno kazdy tyzden vo stvrtok
Únor 6, 200817 r Autor viete preco dochodcom v domovoch dochodcov rozdavaju viagru ? . . . . . . . . . . aby im nepadali teplaky...hehe
Únor 6, 200817 r viete preco dochodcom v domovoch dochodcov rozdavaju viagru ?. . . . . . . . . . aby im nepadali teplaky...hehe a ja som si myslel, ze im to davaju pred spanim aby sa im v noci neskotulali z postele
Únor 6, 200817 r a preco nie, to ta pocka nevím jak u vás, ale u nás každý rok odsouvají důchod o 1-2 roky. Mě je 33, takže buď umřu ve fabrice někde u pásu nebo to dotáhnu do maximálního luxusu -do invalidního důchodu :p :p
Únor 6, 200817 r Autor evidentně se na ten domov důchodců těší ja som zacal byt k detom dobry, ved kto mi potom bude v DD platit internetove pripojenie ?? budeme tu spominat, jak sme mali masiny na plyn a nie tie nove kvantove premiestnovace castic v caso-priestore....
Únor 6, 200817 r ja som zacal byt k detom dobry, ved kto mi potom bude v DD platit internetove pripojenie ??budeme tu spominat, jak sme mali masiny na plyn a nie tie nove kvantove premiestnovace castic v caso-priestore.... jen jestli už není pozdě :p :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.