Květen 21, 200817 r robko, nemali by sme ist na Emisnu kontrolu ?http://www.seka.sk/sk/lehoty-ek jasneeee, no vidis, ja uz to vybavujem, idem tam v piatok, dufam ze budem vsetko stihat najskor LPG servis a potom emiska v pezinku
Květen 21, 200817 r v Pezinku robia servis na BRC ?????? nevím jak ty, ale já to chápu tak, že to Pezinku jede akorát na emise
Květen 21, 200817 r Autor sorry, som nejaky vygumovany a to ma este vecer caka svagor (s flaskou Metaxa) a LCD futbal...Menčestéééééér
Květen 21, 200817 r nevím jak ty, ale já to chápu tak, že to Pezinku jede akorát na emise jo presne tak
Květen 21, 200817 r sorry, som nejaky vygumovany a to ma este vecer caka svagor (s flaskou Metaxa) a LCD futbal...Menčestéééééér Jedině Čelsíííííííííííííí Mančístr jsou
Květen 22, 200817 r Nj, haluzáci zase měli štěstí. Tak příští rok ach vy fotbalisti pocujte chlapy, dnes sa mi vyhodil na budikoch servisny interval, neviete ako sa to da odkodovat alebo zrusit? kvoli takej blbosti sa mi nechce ist do servisu
Květen 22, 200817 r Autor Vozidla s pevnými servisními intervaly QG0 Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko denního počítadla ujeté vzdálenosti a držte je. Zapněte zapalování, na displeji se zobrazí jeden ze servisních intervalů. Nulovací tlačítko držte stisknuté 10 s, tím dojde k vynulování počítadla (na displeji se zobrazí „- - -“ a následně denní počítadlo kilometrů). Pokud došlo k dosažení obou servisních intervalů (INSP a OIL) najednou, objeví se na displeji po vynulování údaje INSP a po uvolnění nulovacího tlačítka údaj OIL. Opět stiskněte a podržte nulovací tlačítko na 10 s, tím dojde k vynulování i tohoto intervalu. Vozidla s prodlouženými servisními intervaly QG1 a QG2 Pokud uděláte prodloužený interval tlačítkama dojde k nastavení pevného intervalu na 15000km a jeden rok. Prodloužený interval se nuluje přes DIAGNOSTIKU!
Květen 22, 200817 r Vozidla s pevnými servisními intervaly QG0Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko denního počítadla ujeté vzdálenosti a držte je. Zapněte zapalování, na displeji se zobrazí jeden ze servisních intervalů. Nulovací tlačítko držte stisknuté 10 s, tím dojde k vynulování počítadla (na displeji se zobrazí „- - -" a následně denní počítadlo kilometrů). Pokud došlo k dosažení obou servisních intervalů (INSP a OIL) najednou, objeví se na displeji po vynulování údaje INSP a po uvolnění nulovacího tlačítka údaj OIL. Opět stiskněte a podržte nulovací tlačítko na 10 s, tím dojde k vynulování i tohoto intervalu. Vozidla s prodlouženými servisními intervaly QG1 a QG2 Pokud uděláte prodloužený interval tlačítkama dojde k nastavení pevného intervalu na 15000km a jeden rok. Prodloužený interval se nuluje přes DIAGNOSTIKU! dik, to mam drzat tlacitko tlacidlo pred zapnutim klucika a drzat ho stale aj po zapnuti klucika a drzat 10s?
Květen 22, 200817 r Autor clovece, take zlozite otazky m i rano nedavaj !! vcera sme so svgrom vyzunkli sedmicku Metaxa a kedze sme pri prvom gole revali, ako Turci, zena nam zakazala kricat a tak sme sa ponorili do seba a do M. cez predlzenie som isiel do skrine a vytiahol svoje stare mencestraky a navleikol som si ich. zena ma zbadala, myslela si, ze som opity a ocikany, alebo ogrcany, tak nas spucovala, ze svagor skoro utikol, hehehehe. ale nastastie milionari v modrych dresoch netrafili branku a tak sme vyhrali......mecesteeeer......preco ma len tak strasne boli hlava......aha, treba to tam chvilku podrzat, neviem ci 10 sekund (sekunda k sekunde, kunda ku kunde....hehehehe). jaaaj....nemas aspirin ?
Květen 22, 200817 r Autor keby si vedel, ako som prosil pana Boha, aby ta nechutna Chelsea nedala gol... isiel kopat Anelka, vravim si, bozinku, keby tak nedal, budem si umyvat zuby 3 x denne ! zhora sa ozvalo : nejako ta slabo pocujem syn moj ! tak som si zacal mrmlat, ked neda gol, budem sa modlit kazdy den. zhora sa ozvalo: uz je to lepsie... tak si hovorim, ked neda gol, kupim si 3,5 litrovy motor na benzin a LPG predam !! zhora sa ozvalo : no to chcem vidiet !! a bac ho ! Anelka netrafil branku. P.S.: chlapi viete o nejakom 8 valcovom aute ?? Upraveno Květen 22, 200817 r od colins
Květen 22, 200817 r Kamárada tak teď jsi si naběhl. Jedna firma tady prodává Jeep Cheroke, je to 4 litr a je to překopané na LPG. Průměrná spotřeba 15 l na 100.
Květen 22, 200817 r Kamárada tak teď jsi si naběhl. Jedna firma tady prodává Jeep Cheroke, je to 4 litr a je to překopané na LPG. Průměrná spotřeba 15 l na 100. to myslis vazne? a aky je tam namontovany system?
Květen 22, 200817 r to myslis vazne? a aky je tam namontovany system?Tak to netuším, viděl jsem to stát před jednou firmou co montuje LPG do aut. Jinak na netu už jsem viděl i předělaného Hummera na LPG. A loni na dovolené stál přede mnou na čerpačce borec s Toyotoua vzadu měl v konstrukci 3 bombi nad sebou
Květen 22, 200817 r to boli "bomby" pre potapanie....... Nebyly. S borcem jsem se bavil a tuším že říkal že to má 3x 60litrů a že se vrací po 14 dnech od moře a poprvé tankuje. A to prý jel Itálii a skoro celé pobřeží Chorvatska a tankoval až na cestě zpátky .A propó chlapci - kam vyrážíte na dovolenou?
Květen 22, 200817 r Autor dovolenka ? ja idem na maltu (svagrovi omietat dom s maltou) a Malta nejde na Maltu, ale do Bulgarie....
Květen 22, 200817 r Já ještě nevím jestli Chorvatsko nebo Itálii. Ještě uvidím. Nějak mi začínají chybět penízky.
Květen 22, 200817 r Já ještě nevím jestli Chorvatsko nebo Itálii. Ještě uvidím. Nějak mi začínají chybět penízky. šak jsi měnil éčka za třicet tyček né?? za to by jsi byl v BG grófem
Květen 22, 200817 r šak jsi měnil éčka za třicet tyček né??za to by jsi byl v BG grófem Měnil jsem 1000 éček za 24500. Jinak za mladého jsem teď dal 20000 za výstroj a musím si nachystat 7000 na dvě soustředění a 30000 na turnaj do Kanady. A to určitě ještě není všechno
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.