Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

robko, nemali by sme ist na Emisnu kontrolu ?

http://www.seka.sk/sk/lehoty-ek

jasneeee, no vidis, ja uz to vybavujem, idem tam v piatok, dufam ze budem vsetko stihat

najskor LPG servis a potom emiska v pezinku :)

• Autor

v Pezinku robia servis na BRC ??????

:help:

v Pezinku robia servis na BRC ??????

:help:

nevím jak ty, ale já to chápu tak, že to Pezinku jede akorát na emise ;)

• Autor

sorry, som nejaky vygumovany a to ma este vecer caka svagor (s flaskou Metaxa) a LCD futbal...Menčestéééééér

kol120kol111

nevím jak ty, ale já to chápu tak, že to Pezinku jede akorát na emise ;)

jo presne tak :palec2:

sorry, som nejaky vygumovany a to ma este vecer caka svagor (s flaskou Metaxa) a LCD futbal...Menčestéééééér

kol120kol111

Jedině Čelsíííííííííííííí kol111:kol-112::kol-30: Mančístr jsou :kol-52::kol-52:
  • Autor

naozaj fandis Chelsea?

alebo ma len chces nasrdit, haaa ? lol

jj, fandím :p:p .

• Autor

hooop, ved nevedia ani jedenastky kopat..... :p

Nj, haluzáci zase měli štěstí. Tak příští rok :aggressive:

Nj, haluzáci zase měli štěstí. Tak příští rok :aggressive:

ach vy fotbalisti :)

pocujte chlapy, dnes sa mi vyhodil na budikoch servisny interval, neviete ako sa to da odkodovat alebo zrusit? kvoli takej blbosti sa mi nechce ist do servisu

• Autor

Vozidla s pevnými servisními intervaly QG0

Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko denního počítadla

ujeté vzdálenosti a držte je.

Zapněte zapalování, na displeji se zobrazí jeden ze servisních intervalů.

Nulovací tlačítko držte stisknuté 10 s, tím dojde k vynulování počítadla (na displeji se zobrazí „- - -“ a následně denní počítadlo kilometrů).

Pokud došlo k dosažení obou servisních intervalů (INSP a OIL) najednou, objeví se na displeji po vynulování údaje INSP a po uvolnění nulovacího tlačítka údaj OIL.

Opět stiskněte a podržte nulovací tlačítko na 10 s, tím dojde k vynulování i tohoto intervalu.

Vozidla s prodlouženými servisními intervaly QG1 a QG2

Pokud uděláte prodloužený interval tlačítkama dojde k nastavení pevného intervalu na 15000km a jeden rok.

Prodloužený interval se nuluje přes DIAGNOSTIKU!

Vozidla s pevnými servisními intervaly QG0

Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko denního počítadla

ujeté vzdálenosti a držte je.

Zapněte zapalování, na displeji se zobrazí jeden ze servisních intervalů.

Nulovací tlačítko držte stisknuté 10 s, tím dojde k vynulování počítadla (na displeji se zobrazí „- - -" a následně denní počítadlo kilometrů).

Pokud došlo k dosažení obou servisních intervalů (INSP a OIL) najednou, objeví se na displeji po vynulování údaje INSP a po uvolnění nulovacího tlačítka údaj OIL.

Opět stiskněte a podržte nulovací tlačítko na 10 s, tím dojde k vynulování i tohoto intervalu.

Vozidla s prodlouženými servisními intervaly QG1 a QG2

Pokud uděláte prodloužený interval tlačítkama dojde k nastavení pevného intervalu na 15000km a jeden rok.

Prodloužený interval se nuluje přes DIAGNOSTIKU!

dik,

to mam drzat tlacitko tlacidlo pred zapnutim klucika a drzat ho stale aj po zapnuti klucika a drzat 10s?

• Autor

clovece, take zlozite otazky m i rano nedavaj !!

vcera sme so svgrom vyzunkli sedmicku Metaxa a kedze sme pri prvom gole

revali, ako Turci, zena nam zakazala kricat a tak sme sa ponorili do seba a do M.

cez predlzenie som isiel do skrine a vytiahol svoje stare mencestraky a navleikol som si ich.

zena ma zbadala, myslela si, ze som opity a ocikany, alebo ogrcany, tak nas spucovala, ze svagor skoro utikol, hehehehe.

ale nastastie milionari v modrych dresoch netrafili branku a tak sme vyhrali......mecesteeeer......preco ma len tak strasne

boli hlava......aha, treba to tam chvilku podrzat, neviem ci 10 sekund (sekunda k sekunde, kunda ku kunde....hehehehe).

jaaaj....nemas aspirin ?

:kol-53:

Ty rudá lúzo, ty jsi musel včera vypadat. :p:p

• Autor

keby si vedel, ako som prosil pana Boha, aby ta nechutna Chelsea nedala gol...

isiel kopat Anelka, vravim si, bozinku, keby tak nedal, budem si umyvat zuby 3 x denne !

zhora sa ozvalo : nejako ta slabo pocujem syn moj !

tak som si zacal mrmlat, ked neda gol, budem sa modlit kazdy den.

zhora sa ozvalo: uz je to lepsie...

tak si hovorim, ked neda gol, kupim si 3,5 litrovy motor na benzin a LPG predam !!

zhora sa ozvalo : no to chcem vidiet !!

a bac ho !

Anelka netrafil branku.

P.S.: chlapi viete o nejakom 8 valcovom aute ??

Upraveno od colins

Kamárada tak teď jsi si naběhl. Jedna firma tady prodává Jeep Cheroke, je to 4 litr a je to překopané na LPG. Průměrná spotřeba 15 l na 100. :p:p:p

Kamárada tak teď jsi si naběhl. Jedna firma tady prodává Jeep Cheroke, je to 4 litr a je to překopané na LPG. Průměrná spotřeba 15 l na 100. :p:p:p

to myslis vazne? a aky je tam namontovany system?

to myslis vazne? a aky je tam namontovany system?
Tak to netuším, viděl jsem to stát před jednou firmou co montuje LPG do aut. Jinak na netu už jsem viděl i předělaného Hummera na LPG. ;) A loni na dovolené stál přede mnou na čerpačce borec s Toyotoua vzadu měl v konstrukci 3 bombi nad sebou :p
  • Autor

to boli "bomby" pre potapanie....... lol

to boli "bomby" pre potapanie....... lol
Nebyly. S borcem jsem se bavil a tuším že říkal že to má 3x 60litrů a že se vrací po 14 dnech od moře a poprvé tankuje. A to prý jel Itálii a skoro celé pobřeží Chorvatska a tankoval až na cestě zpátky :p:p .

A propó chlapci - kam vyrážíte na dovolenou? ;)

• Autor

dovolenka ?

ja idem na maltu (svagrovi omietat dom s maltou)

a Malta nejde na Maltu, ale do Bulgarie....

:)

Já ještě nevím jestli Chorvatsko nebo Itálii. Ještě uvidím. Nějak mi začínají chybět penízky. :feve:

Já ještě nevím jestli Chorvatsko nebo Itálii. Ještě uvidím. Nějak mi začínají chybět penízky. :feve:

šak jsi měnil éčka za třicet tyček né??

za to by jsi byl v BG grófem ;)

šak jsi měnil éčka za třicet tyček né??

za to by jsi byl v BG grófem ;)

Měnil jsem 1000 éček za 24500. :p Jinak za mladého jsem teď dal 20000 za výstroj a musím si nachystat 7000 na dvě soustředění a 30000 na turnaj do Kanady. A to určitě ještě není všechno :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.