Květen 24, 200817 r jiste naco si delat zbytecny starosti na to mame bohate pojistovny. jen at platej kurvy
Květen 26, 200817 r Autor robko: ked sme si minule porovnavali hlucnost vyfuckov, ten moj bol hlucnejsi. vcera mi to nedalo a vliezol som do montaznej jamy, prescanoval som potrubie aj tie hrnce. vsetko je O.K. ziadna netesnost, ale ten posledny hrniec je naozaj hlucnejsi. asi je v nom prehnita prepazka, alebo jedna z tych vrstiev obalu. lebo dost jazdim kratke trasy. na tom strednom je nadvihnuty pupak, ako ked hrdzavie karoseria. :-( ale diera tam este nie je. kua ryba ! toto som potreboval, terazky pre EK. skoda, ze som to nenafotil. uz si bol na tej emisnej ? ako si dopadol ?? Upraveno Květen 26, 200817 r od colins
Květen 27, 200817 r Autor chlapi mrknite sa na tieto cisla a posluchajte !!! kto by to chcel citat cele, tak je to tu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46344&st=0 Ale mám tu zopár čísel pre tých, ktorým sa tu prestalo páčiť po tom, ako sa zaviedli aké také pravidlá. Dobre si tie čísla pozrite: - počet registrovaných členov = 17556 - počet príspevkov = 623234 - počet adminov = 11 - počet moderátorov = 26 Čo som tým chcel povedať? Toto: Na jedného admina pripadá 1596 členov a 56657 príspevkov. Na jedného moderátora pripadá 23970 príspevkov a 675 členov. Úlohou admina a moderátora je, aby týchto "svojich" členov udržali na uzde v rámci veľmi tolerantných demokratických pravidiel, a aby kontrolovali "ich" príspevky. Uvedomte si, že toto nie je fórum majiteľov Bentley, ktorých by bolo dokopy možno 20 a kde pribúdajú 2 príspevky týždenne! Takže vážení - predtým, než začnete okolo seba kopať nohami a rozhadzovať rukami, ako vám tu všetci ubližujeme, sa nad týmto zamyslite. A ak vám to stále nedochádza, tak je to minimálne smutné. Už v prvotnopospolnej spoločnosti boli dané určité primitívne pravidlá spolužitia, buď ich pračlovek dodržoval a bol členom komunity, alebo pravidlá ignoroval a bol z komunity vylúčený. Doba pokročila a zmenila sa, no princípy zostávajú - buď pravidlá budeš dodržovať a budeš tu, alebo ich dodržovať nebudeš a môžeš sa presťahovať na fórum o štrikovaní. Bohužiaľ internet je veľmi anonymný a takisto, ako sa v reálnom živote najde dosť asociálov, nájde sa ich aj tu, s tým nič nenarobíme. Je myslím v záujme nás všetkých, aby tu bol poriadok... Ak nie, tak sa tu na to všetci admini a moderátori vykašlime a nechajme tomu voľný priebeh = potom uvidíte tú anarchiu a možno vtedy vám to v tej makovici zapne, o čo sme sa tu všetci snažili! Upraveno Květen 27, 200817 r od colins
Květen 27, 200817 r kto by to chcel citat cele, tak je to tu : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46344&st=0 ty kokos to je fakt huste tema, neznasam takych vymetencov (menovat radsej nebudem), ktori si myslia o sebe ze su nieco viac ako ostatni, jako si myslia, ze seru vonave pozlatene hovna ?! kuwa stve ma, ze cim dalej tak takych jedincov pribuda a nie len tu na fore, ale vsade okolo. vidia len samych seba a nikoho okolo....
Květen 27, 200817 r Autor fakt sílaale nebojte chalani zo SK, my vas mame radi my zase mame radi vas, chlapi CeskoMoravski ! muoj najoblubenejsi je montas !
Květen 27, 200817 r Ó děkuji pane. . Jinak jsi o řádek výš porušil pravidla fóra . Na předchozí info maltičky jsi měl odpovídat bez jeho citace. To jen tak mimo děk. Doufám že budu pořád tvůj nejoblíbenější.
Květen 27, 200817 r Autor Ó děkuji pane. . Jinak jsi o řádek výš porušil pravidla fóra . Na předchozí info maltičky jsi měl odpovídat bez jeho citace. To jen tak mimo děk. Doufám že budu pořád tvůj nejoblíbenější. nezabudaj, ze ja neporusujem pravidla ale testujem bdelost podriadenych ! hehehehehehehehe.......... ze lestic, ja skapem, vy opice mongolske...... Upraveno Květen 27, 200817 r od colins
Květen 27, 200817 r ked napisem : majte aj mna radi nikto sa neurazi ?? nech sa dari kamaradi ceskoslovensky
Květen 27, 200817 r nezabudaj, ze ja neporusujem pravidla ale testujem bdelost podriadenych ! hehehehehehehehe.......... ze lestic, ja skapem, vy opice mongolske...... Opici mongolskou máš v trenclích
Květen 27, 200817 r krasna farba . este zohnat koruny a ja si ju necham a zene dam tu moju vylietanu teraz skusim vtip pre policajtov a urcite aj pre lampasakov ze : Prijimaju noveho policajta. Nacelnik ho informuje: - Tak sme si vas preverili. Zajtra mozete nastupit. - Sefe, - hovori novacik - ja som vam nieco zatajil. Ja som vykastrovany... - To nevadi! Tak pridite zajtra o dvanastej. - Ale, sefe, ja som si myslel, ze tu sa robi od osmej... - To je pravda. - prisvedcil nacelnik - Ale doobeda si tu valame gule, takze co by ste tu robili...
Květen 28, 200817 r ty vasi tiez tusim nic poriadne nerobia len jebu nas poctivych soferov tesnenie vymenene fotky nie su ani stare tesnenie nemam ale hlavne ze to uz je ok. a majster navrhol ze ak chcem tak vymeni aj spojku lebo ze zacina klzat ani sa necudujem ja mat tolko kilometrov tak ani nezaberiem takze buduci tyzden zas cosi nove do zbierky.
Květen 28, 200817 r zasmejme sa bratia František našel práci v továrně na konzervovanou zeleninu, v Hamé Babice. Jednou takhle přijde domů a přizná se manželce, že má silné nutkání strčit penis do kráječky okurek. Manželka navrhuje, aby šel k psychiatrovi,ale František se chce se svým problémem vyrovnat sám. Za měsíc přijde František domů už v jedenáct a říká: "Pamatuješ si, co jsem ti říkal o kráječce okurek?" "Bože, Františku, snad jsi to neudělal?!" "Udělal" smutně přiznal František. "Ach Bože můj, co se stalo?" "No co by, vyrazili mne z práce" "Ale neeee, ublížila ti ta kráječka okurek?" "Kráječka okurek? Ta dostala taky padáka."
Květen 28, 200817 r Autor ty vasi tiez tusim nic poriadne nerobia len jebu nas poctivych soferov tesnenie vymenene fotky nie su ani stare tesnenie nemam ale hlavne ze to uz je ok. a majster navrhol ze ak chcem tak vymeni aj spojku lebo ze zacina klzat ani sa necudujem ja mat tolko kilometrov tak ani nezaberiem takze buduci tyzden zas cosi nove do zbierky. ja som ti hned hovoril, ze je v pérdeli tesnenie, nechcel si mi verit, lebo nebol olej v chladiacej vode. dal si aj hlavu zrovnat ? cena ?
Květen 29, 200817 r hlavu som nedaval zrovnat ale doporucil mi zohnat druhu lebo tato uz je podla jeho slov opukana ale este cosi vydrzi. a cena robota 1000 + olej a filter 500 no a este doporucil vymenit auto za novsie lebo uz ma toho plne zuby ale ze na tie kilometre by to nepovedal , vizitka dobreho sofera
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.