Květen 29, 200817 r Zase kecáš. Jinak už mám autí, večer hodím foto. Tak nablejskany nebylo ani jako novy.
Květen 29, 200817 r co kecam ? a teraz to auto rychlo zamkni do garaze nech ti ho niekto netukne ! hodne stastnejch kilometru pane na novym aute-skoro novym .
Květen 29, 200817 r Kecáš s tou vizitkou řidiče . Normálně mám na křižovatkách strach že do mě někdo zase jebne.
Květen 29, 200817 r jak nove velebnosti ja byt tvou pani ani ti ho nepujcim preco mas na znacke M ked si skoro z olomoca ? inak to je sila tie vase znacky v tom sa ani čech nevyzna ? :
Květen 29, 200817 r a ostatni to M maji protoze te znaji ! to je prece jasny u nas je to asi takto TN- Toronto DT- Detroit MT- Montreal atd.
Květen 29, 200817 r v pomere 1:2 tak jak obyvatelov nas je 5 a vas 10 melonov to znamena ze tam mate raz tolko debilov
Květen 29, 200817 r Při hustotě obyvatelstva jsme na tom ale stejně . Jenže vy ty vaše k nám posíláte na práci a naše v Německu nechcou
Květen 29, 200817 r sikujte to vsetko do PRAHY v praze tam je blaze at si je prazaci uzijou !! a vlastne oni tam aj zasadaju a tusim sa volaju vlada a senat.
Květen 30, 200817 r Autor amigo, preco si nic neodfotil pri tej vymene hlavy? najazdis 200 tisic km na LPG a nehodis sem fotky ? kua, kazdeho by zaujimalo, ako to vyzera v motore po tolkych km a ty nic, vajčák lenivý....
Květen 30, 200817 r jak nove velebnosti ja byt tvou pani ani ti ho nepujcim preco mas na znacke M ked si skoro z olomoca ? inak to je sila tie vase znacky v tom sa ani čech nevyzna ? : no Morava to má asi tak T- ostravský kraj M- olomoucký kraj Z-zlínský kraj B-jihomoravský kraj ještě možná kouskem do moravy patří J-kraj Vysočina no a na mě už M jako Malta nezbylo tak mám E - pardubický kraj, ale vyjedu 200m na kopec a su v B-jihomoravským a asi 5 km na jinou stranu su v M-Montasově kraji , takže defacto spadám do území nikoho co se týká SK, tak tam má značku kdejaká dědina, kolikrát přemýšlím co je to za okres
Květen 30, 200817 r Autor Malticka, k vasim sluzbam : http://www.sazp.sk/slovak/periodika/sprava...Y/poznacky.html alebo http://www.highways.sk/abbreviations.html Upraveno Květen 30, 200817 r od colins
Květen 30, 200817 r díky tak to předčilo všechna moje očekávání .... sadol som si na rit ... ako hrachu
Květen 30, 200817 r teď se pokouším o rekordní nájezd na plnou nádrž, tak uvidíme zda pokořím svých 650km z loňského roku (poté co zavedli bodový systém ).
Květen 30, 200817 r no hlavně je to o odříkání ... nenechat se strhnout k nějakým divokým předjížděním, držet otáčky do 3000 ot/min, tzn. 90, max.100 km/h tacho, přeřazovat do těch 3000 ot./min no zkrátka hoooodně pohodová jízda. No chtěl bych dosáhnout 680km, tak uvidíme
Květen 30, 200817 r aku mas velku nadrz ?a aku to hodi pri 680 km vzdialenosti spotrebu ? nádrž mám 49l a natlačím tam 44l (ale neříkej to Karlovi ). Teď jsem byl tankovat a měl ju vycuclou do mrtě tak jsem tam dostal do cvrkání 44,64 l což by odpovídalo nějakým 6,5l/100km LPG (při tom vysněném dojezdu 680km) Upraveno Květen 30, 200817 r od Malta
Květen 30, 200817 r Autor mne sa raz, dva krat podarilo jazdit pod 8 litrov. ale boli to dlhe jazdy a horuce leto. ziadne ponahlanie. ziadne 1,5 km jazdy so studenym motorom pre rozky do samosky. ani neviem od koho som kupoval palivo, tusim Slovnaft.
Květen 30, 200817 r Maltičko, kdy jedeš na tu dovolenou? Asi pojedu taky do Bulharska. Jogurti z Chorvatska se úplně zbláznily. Zase vydali super zákaz, teď už tam nepojede vůbec nikdo. Takže řeším Itálii, Bulharsko nebo Španělsko. Upraveno Květen 30, 200817 r od montas
Květen 30, 200817 r nemam fotky lebo som vajcak lenivy mne je jedno jak to tam vypada hlavne ze to ide keby bola moznost to nafotit tak ver ze to urobim ale nebol som ani v dielni tak sa nedalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.