Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jogurti z Chorvatska se úplně zbláznily.

montik, co to znamena ? vies to blizsie popisat ?

Od 1.6.2008 nesmíš dovážet do Chorvatska žádné masné ani mléčné výrobky. Nesmíš mít dokonce jídlo ani na cestu. Ať jdou do prdele fuckfuck . Tak teď tam už úplně zdechnou hlady fuck

Maltičko, kdy jedeš na tu dovolenou? Asi pojedu taky do Bulharska. Jogurti z Chorvatska se úplně zbláznily. :p Zase vydali super zákaz, teď už tam nepojede vůbec nikdo. Takže řeším Itálii, Bulharsko nebo Španělsko.

jojo jsou to ko..ti, zapoměli že je ten cestovní ruch slušně živí a tím neustálým házením klacků pod nohy jim tam bude hodně lidí jezdit fuck . Začali slavným formulářem a teď od neděle tomu dali korunu s těma masnými a mléčnými výrobky ... :aggressive::doh

do BG vyrážíme 19.července ráno. Teď už vím že BG je správná volba, páč bereme s sebou dceru od švagrové, takže do HR bychom museli mít nesmyslný formulář a pak nevím co bychom tam vařili, protože abychom tam chodili na jídlo tak bych tam nechal ranec peněz. Za týden se stravou v HR bych v BG se stravovávním vydržel 3 týdny :palec2: a nemění na tom nic že je to o nějaký ten km dál.

Našel jsem celkem dobré ubytování v Primorsku na 10 dní za 12600,- ale asi to nemá kuchyň, což je celkem blbé :help:

• Autor

co za formular v HR?

tento rok tam nejdeme, tak mi to nejako unika... :help:

Našel jsem celkem dobré ubytování v Primorsku na 10 dní za 12600,- ale asi to nemá kuchyň, což je celkem blbé :help:

do BG se taky nejezdí vařit, takže kuchyň nepotřebuješ. Na jídlo se tam chodí. Jediné co jsme měli, tak konvicu, abychom si udělali kafe. Jinak pečivo (sladké, slané) každé ráno čerstvé přímo pod apartmánem, na oběd jsme si vždy zašli (loni nás nestál žádný oběd více jak 250 Kč pro 4 dospělé) a pak odpoledne nebo večer zase pizzu, kebap atp. Prostě pro babu ideální dovolená, když se nemusí starat o žvanec ;)

jinak cena je dobrá

Upraveno od Malta

co za formular v HR?

tento rok tam nejdeme, tak mi to nejako unika... :help:

no tebe se to zatím netýká Colins, ale kdy by si měl vnoučata a chtěl je vzít sebou, tak bez spec.formuláře vyplněný rodiči a notářsky ověřenými podpisy by jsi se mohl na HR hranicích otočit na podpatku a valit domů ;)

Upraveno od Malta

a co tak dovolenka bez zien a deciek. ? aspon tyzden v tieni u vody cez den sa zadrbavat vecer nahodit udice na sumca popritom grilovat a popijat pivko a spinavy ako prasa si lahnut v maskacoch pri ohen !! :palec2: to je romantika :palec2:

o tom nepochybuji, ale dokud děcka neodrostou, tak si můžu o tom nechat jenom zdát ;)

jasně že znám ;) , však to je Penzion Petkov :p , kam jedeme viz. http://www.zpetkov.com/?action=pansion
Zkusíš mi to domluvit v termínu 6.7.-15.7. ( 10 nocí) nějakou slevičku? :help: Byli by to 2 dospělí + 2 děti(13 a 6. let) kol5kol5kol5kol5kol5kol5kol5

Upraveno od montas

zavečer jim písnu, jestli mají volno a pokusím se ;), hodím tě do kopie a uvidíme

ještě dotaz, toho 6.7. v neděli je příjezd do BG (vyjíždět budeš tedy v sobotu)?

Jsi moje zlatíčko. Ano, vyjíždět budu v sobotu 5.7. a příjezd v neděli 6.7. Pokud by to šlo tak na 10 nocí, což by měl být odjezd 16.7. Pokud to vyjde tak se určo vyrovnáme kol5

Jinak dopoledne jsem montil kouřové boční blinkry a je to :palec2: . Co jsem měl ale za humus za zástěrkama, hlavně u spolujezdce(písek, vody atd.) a samozřejmě krásně rozjetá rez. fuck Nechápu ty idioty ze škodovky, že to nedokážou nějak uzavřít. :feve:

• Autor
do BG vyrážíme 19.července ráno.

ked budes tankovat v Blave, ozvi sa, dame si SK & CZ mini zraz !

:palec2:

ahojte chlapci, dlho som sa neukazal, bol som mimo,

ale precital som si co ste pisali, teda nic sa nezmenilo, az na montasa, co sa mi zda ze sa aj polepsil :)

ozaj, dik colin za spravu ;) tak bacha na varovania :p:p:p

Tak si to nech taky zbořit ať si polepšíš :p:p:p . Kde jsi se flákal? :help:

• Autor

privitajte medzi nami noveho moderatora !

v preklade - teraz mame bič na montasa uz dvaja !!!

lol lol lol lol

post-27-1212312567_thumb.jpg

Co furt pičujet.... Vždyť já jsem hodnej a dokonce upozorňuju jiné na chyby(že prezidente :p:p:p:p ). A navíc-stejně vám to nepomůže :p:p:p:p:p

Jinak blahopřeji Robkovi a doufám že mu to nestoupne do hlavy :palec2:

tak nevím Monty, jestli jsi četl svůj soukr mail (byl jsi v kopii) ale termín máš potvrzen (Petkovovi vás budou čekat), jen jsem jim ještě psal abych se ujistil o ceně pro vás ;)

tak ja sa pridam a popri robkovy blahoprajem aj montasovy k uspesne vybavenej dovolenke u petkovych.

to je vec mat kamaratov :palec2:

ahojte chlapci, dlho som sa neukazal, bol som mimo,

ale precital som si co ste pisali, teda nic sa nezmenilo, az na montasa, co sa mi zda ze sa aj polepsil :)

ozaj, dik colin za spravu ;) tak bacha na varovania :p:p:p

taky se přidám k zástupu gratulantů a hodně úspěchů v zodpovědné funkci :)

teraz jeden na zasmatie :palec2:

Chlapik pride domov, po tom ako nakupil kondomy s prichutou. Vravi zene:

- "Budeme testovat chute! Ja si nasadim, ty budes ochutnavat a potom povies, ze co to je."

Zhasne svetlo. Zenska:

- "Niva!"

Chlapik:

- "Vydrz! Este nemam nasadene…" :p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.