Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak nevím Monty, jestli jsi četl svůj soukr mail (byl jsi v kopii) ale termín máš potvrzen (Petkovovi vás budou čekat), jen jsem jim ještě psal abych se ujistil o ceně pro vás ;)
Jj, děkuji ti dobrá vílo :p:p:p , ještě od tebe musím načerpat spoustu informací ;);)
tak ja sa pridam a popri robkovy blahoprajem aj montasovy k uspesne vybavenej dovolenke u petkovych.

to je vec mat kamaratov :palec2:

JJ, malta je zlatíčko kol5kol5kol5kol5kol5
Jj, děkuji ti dobrá vílo :p:p:p , ještě od tebe musím načerpat spoustu informací ;);)

jasně Monty, vše co budu vědět ti zodpovím, nebo můžeš zvážit tu 60km "dalekou" ;) cestu k nám do Jevka a můžem to probrat osobně :)

dakujem chlopci :)

vidim, ze uz sa vybavuju dovoleky, ja budem zas sedet doma a makat :kuk:

inak, neflakal som sa, bol som na vylete v tatrach, potom som bol na angline a nakonec som obkladal brachovi kupelku

taky kludny tyzden ;):p

neviem ci ste sa uz stretli s touto znackou ale mal som stastie na ulovok lol

post-11096-1212326686_thumb.jpg

Upraveno od robko

Robko neříkej že budeš sedět doma, musíš vyrazit do světa. :p:palec2:

Maltičko, asi se u tebe zastavím a načerpám informace :palec2::palec2:

není problém, sepiš si co tě bude zajímat, ať se na něco nezapomene a domluvíme termín :palec2:

Už teď s emi ježí vlasy na hlavě z té cesty. Za kolik jsi to udělal? :help:

Už teď s emi ježí vlasy na hlavě z té cesty. Za kolik jsi to udělal? :help:

neboj, chápu tě, taky jsem z toho měl loni strach, přecï jenom jsem měl zkušenosti jenom s Chorvou, ale můžu tě uklidnit, že ikdyž tam jsem jel 23h i s 2h spánkem, tak jsem byl v pohodě. Nazpět jsem to jel 21h i s 2h stáním na BG-SRB hranicích a 2h spánkem v Maďarsku a celou trasu zpět jsem jel sám !!

I tak je to palba. Řídit 21 hodin, to je mazec. A to jsi jel pomalu, nebo jsi to hnal ( 140 ) :help:

I tak je to palba. Řídit 21 hodin, to je mazec. A to jsi jel pomalu, nebo jsi to hnal ( 140 ) :help:

asi 120-130 po dálnici. Víš co, hodně jsem si nahnal zpět že jsme jeli po dálnici z Plovdivu na Sofii, což jsme cestou do BG bohužel minuli (nechali se zmást směrem na Burgas) a jeli severní cestou přes hory

hele a nechceš z toho doufám vycouvat, nerad bych si dělal u domácích z huby prdel

Monty tak máš to na mailu černé na bílém - 40 Éček na den, tedy stejně jako já ;):palec2:

tak néééé že z toho vycouveš, to by jsi mě na .... fuck

Upraveno od Malta

Neboj, jen mě děsí ta cesta. Jak je to s LPG? ;)

Jinak jsi zlatíčko kol5 že jsi mi to tak pěkně domluvil. :palec2:

Neboj, jen mě děsí ta cesta. Jak je to s LPG? ;)

Jinak jsi zlatíčko kol5 že jsi mi to tak pěkně domluvil. :palec2:

LPG cestou no problem. Srbsko všude a jestli myslíš že u nás je čerpaček dost, tak jsi ještě nebyl v BG, tam jsou na každém rohu. Jak u malých pump, tak i velkých společností :palec2:

A systém stejný nebo něco jiného?A co Maďaři?

A systém stejný nebo něco jiného?A co Maďaři?

naprosto, není třeba žádná redukce jak u germánců :p . A maďaři? Tam jsem nebral, mají draho a navíc není problém je přejet bez tankování, myslím že vzdálenost Blava -Subotica (Srbsko) 410 km zvládneš bez tankování ne?

Tak to nevím, nacpu tam jen 34,5 litru což mi na dálnici stačí tak na 380 km. Ale co už, pojedu 30 km na benál :p:p

Tak to nevím, nacpu tam jen 34,5 litru což mi na dálnici stačí tak na 380 km. Ale co už, pojedu 30 km na benál :p:p

no ono po maďarské dálnici se jezdí předpisově, tak pojedeš s lehčí nohou a pak pojedeš na benál minimum nebo vůbec

• Autor

monty za tie nemravne myslienky o jazdeni na benal by si si zasluzil !!

robko ?

lol

ano prosim? :)

co by si rad?

• Autor

co by som rad ?

montacika pokefovat za nemravne myslienky o jazdeni na benzin....

Upraveno od colins

ja som nad tym len pokrutil hlavou, ved vieme aky je a menit sa ho neoplati, pokial to pise v lamparni tak moze ;)

inak u nasich juznych susedov by som aj ja siel asi na benzin, bez tankovania :)

Coli, ty mě nemáš vůbec rád. To že pojedu na benzín je jn poslední varianta cestování a jen v případě že nebude zbytí. :p:p:p:p:p

• Autor

keby som ta nemal rad, tak si ta nebudem vsimat, nie ? :wub:

Coli, ty mě nemáš vůbec rád. To že pojedu na benzín je jn poslední varianta cestování a jen v případě že nebude zbytí. :p:p:p:p:p

to vies, on si musi rypnut ;)lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.