Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nic si z toho nedělej, já měl taky půl nádrže beneli (pro jistotu, pač jsem nevěděl jak to tam bude) a cestou zpět jsem pak jel kousek Srbska a celé Maďarsko na benál a plyn jsem bral až v Blavě, jen aby jsem ho upotřebil, když už jsem ho nabral ;)

• Autor

pan farar, musim sa vyspovedat : aj ja som jazdil v HR na benzin, ale len kym som nasiel najblizsiu LPG pumpu.

A teď to zvás všech leze že. Benzíňáci jedni zasran..... :p:p Stejně vás mám rád. kol5kol5

ono je dobre obcas to trosku prehnat na benzin, nech sa motor nesusi len na plyn :)

jj, já vím. Loni jsem natankoval plnou do Chorvatska, na benál ujel 300 km a pak to prostartovával snad až do vánoc :p:p:p

mne sa stava ze ked minem plyn a pumpa nie je nadosah, tak to dam kusok na benzin a ked dotankujem plynu, potom nastartujem prepne sa to na plyn a hned to zdochne,

je to normalne? na druhy krat uz to udrzi a slapeto v pohode

• Autor

mne to robi tiez. pri odchode z pumpy vyzeram, ako skolak, ktoremu zdochne motor.

ale ked si dam pozor a pristupim plyn, aby nepadli otacky na volnobeh, tak sa udrzi a neskape.

:help:

ja som si aj myslel, ze to moze byt normalne, na podtlaku si musi zrejme najskor poriadne cucnut lol:prc:

"3 dni k opusteniu posadky/rodiny sa udeluju userovi : Malta -_- "

a aj to u mojej drahej vybavis? :help:;):p

• Autor

vybavim !

bohuzial by som musel za teba umyvat riady, vynasat smeti,

chodit s montikom na pivo preberat BG dovolenku.

a to sa mi nechce... :p

na riady mame mycku, smeti je prkotina a Monty to tri dni bez piva a informaci o dovolenke vydrzi ;)

Monty, už začínám dávat a shánět dohromady papíry co jsem měl loni na dovolenou (mapu Primorska, Konzul.zastoupení po cestě, kurzy měn, trasu z Routu66 ....)

• Autor

Maltik, hod mu sem ten tvoj odkaz na tu tvoju reportaz,

co si pisal po minulorocnej navsteve BG.

nech nestuduje beletriu... ;)

to už jsem mu posílal někdy v únoru přes SZ (dokonce i tu prezentaci v PowerPointu), když jsem ho lámal na BG poprvé ;) a nezlomil ... Chorvati to teď udělali za mě ;) , svým kladným přístupem k turistům kol5:p

Upraveno od Malta

to su veci uz teraz si lamat hlavu dovolenkou v juli sak ta bude boliet hlava :feve:

vyser sa na to ono to nejak dopadne zober si koruny plnu nadrz plynu zena nech skontroluje ci su decka v aute a ide sa :palec2:

cim to viac chystas tym viac starosti sa ti vynara. ja som tam bol dva krat isiel som aj cez rumunsko aj cez srbsko vzdy to trvalo 21 hodin non stop bez prestavky a nebola ziadna priprava rano som natankoval zbalil plavky v robote nahlasil dva tyzdne frai a trada trada.

montik klud do cervece mozno aj bulharsko zanikne ! :p okrem toho zakaz dovozu potravin do HR je asi uz zruseny od dnes.

radši si ju lámat dovolenkou jak prácou ;)

chci jen Montymu pomoci, aby nebloudil, když už to tam má domluvené a aby neměl strach z té cesty

to je jasny pane :palec2:

ja keby som siel znova tak idem cez rumunsko ta krajina je neskutocne zaujimava a krasna! :palec2:

ale monty ty chod radsej cez srbsko tam neni kde zabludit a pojdes aj cez belehrad . pozor na modro biele pezoty srb policie ktory meraju s pomocou meracou ktore drzia v ruke a stoja v protismere a nech sa paci 20euro mlady pan.

neboj sa este ti dame vela rad na cestu ale dnes uz idem na ryby tak zdar majstri

... okrem toho zakaz dovozu potravin do HR je asi uz zruseny od dnes.

bohužel není, teď o tom mluvili v TN na Nově. Chorvati (ministerstvo zemědělství a cest.ruchu) se nemohou domluvit. Takže je to na benevolenci celníků, takže když se špatně vyspí tak máš smolíka

jinak co se týká cesty do BG, taky bych rád někdy přes Rumuny přes Transylvánii, to musí být krása ...

Zdar prdi, vy jste toho zase nakecali :p:p:p . Já se cesty nebojím, jen doufám že máňa vydrží :palec2: Asi to bude její poslední výlet, pak už ji budu šetřit. kol5

• Autor

setrit ? preco, manzelka neznasa dlhe cestovanie ? :help:

Myslím autí :p:doh:doh . Už to začíná být babička a tahat ji pořád po Evropě naloženou jak vozidlo TIR už mě nebaví.

• Autor

ahaaa.... lol

Myslím autí :p:doh:doh . Už to začíná být babička a tahat ji pořád po Evropě naloženou jak vozidlo TIR už mě nebaví.

a kde všude babička byla a kolik má naběháno?

Upraveno od Malta

Byla už v SR,PL,HR,D,H,A a má naběháno 115 tkm. Ale nejhorší je věk-už skoro 6 :feve:

• Autor

takze opravime historiu !!

nespravne - Bozena Nemcova : Babicka

spravne - Bozena Nemcova : ŠKODA FÁBIA COMBI 1,4 MPi Attractive - MR2002, LPG - ELPIGAZ

lol lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.