Červen 2, 200817 r nic si z toho nedělej, já měl taky půl nádrže beneli (pro jistotu, pač jsem nevěděl jak to tam bude) a cestou zpět jsem pak jel kousek Srbska a celé Maďarsko na benál a plyn jsem bral až v Blavě, jen aby jsem ho upotřebil, když už jsem ho nabral
Červen 2, 200817 r Autor pan farar, musim sa vyspovedat : aj ja som jazdil v HR na benzin, ale len kym som nasiel najblizsiu LPG pumpu.
Červen 2, 200817 r jj, já vím. Loni jsem natankoval plnou do Chorvatska, na benál ujel 300 km a pak to prostartovával snad až do vánoc
Červen 2, 200817 r mne sa stava ze ked minem plyn a pumpa nie je nadosah, tak to dam kusok na benzin a ked dotankujem plynu, potom nastartujem prepne sa to na plyn a hned to zdochne, je to normalne? na druhy krat uz to udrzi a slapeto v pohode
Červen 2, 200817 r Autor mne to robi tiez. pri odchode z pumpy vyzeram, ako skolak, ktoremu zdochne motor. ale ked si dam pozor a pristupim plyn, aby nepadli otacky na volnobeh, tak sa udrzi a neskape.
Červen 2, 200817 r ja som si aj myslel, ze to moze byt normalne, na podtlaku si musi zrejme najskor poriadne cucnut
Červen 2, 200817 r "3 dni k opusteniu posadky/rodiny sa udeluju userovi : Malta " a aj to u mojej drahej vybavis?
Červen 2, 200817 r Autor vybavim ! bohuzial by som musel za teba umyvat riady, vynasat smeti, chodit s montikom na pivo preberat BG dovolenku. a to sa mi nechce...
Červen 2, 200817 r na riady mame mycku, smeti je prkotina a Monty to tri dni bez piva a informaci o dovolenke vydrzi Monty, už začínám dávat a shánět dohromady papíry co jsem měl loni na dovolenou (mapu Primorska, Konzul.zastoupení po cestě, kurzy měn, trasu z Routu66 ....)
Červen 2, 200817 r Autor Maltik, hod mu sem ten tvoj odkaz na tu tvoju reportaz, co si pisal po minulorocnej navsteve BG. nech nestuduje beletriu...
Červen 2, 200817 r to už jsem mu posílal někdy v únoru přes SZ (dokonce i tu prezentaci v PowerPointu), když jsem ho lámal na BG poprvé a nezlomil ... Chorvati to teď udělali za mě , svým kladným přístupem k turistům Upraveno Červen 2, 200817 r od Malta
Červen 2, 200817 r to su veci uz teraz si lamat hlavu dovolenkou v juli sak ta bude boliet hlava vyser sa na to ono to nejak dopadne zober si koruny plnu nadrz plynu zena nech skontroluje ci su decka v aute a ide sa cim to viac chystas tym viac starosti sa ti vynara. ja som tam bol dva krat isiel som aj cez rumunsko aj cez srbsko vzdy to trvalo 21 hodin non stop bez prestavky a nebola ziadna priprava rano som natankoval zbalil plavky v robote nahlasil dva tyzdne frai a trada trada. montik klud do cervece mozno aj bulharsko zanikne ! okrem toho zakaz dovozu potravin do HR je asi uz zruseny od dnes.
Červen 2, 200817 r radši si ju lámat dovolenkou jak prácou chci jen Montymu pomoci, aby nebloudil, když už to tam má domluvené a aby neměl strach z té cesty
Červen 2, 200817 r to je jasny pane ja keby som siel znova tak idem cez rumunsko ta krajina je neskutocne zaujimava a krasna! ale monty ty chod radsej cez srbsko tam neni kde zabludit a pojdes aj cez belehrad . pozor na modro biele pezoty srb policie ktory meraju s pomocou meracou ktore drzia v ruke a stoja v protismere a nech sa paci 20euro mlady pan. neboj sa este ti dame vela rad na cestu ale dnes uz idem na ryby tak zdar majstri
Červen 2, 200817 r ... okrem toho zakaz dovozu potravin do HR je asi uz zruseny od dnes. bohužel není, teď o tom mluvili v TN na Nově. Chorvati (ministerstvo zemědělství a cest.ruchu) se nemohou domluvit. Takže je to na benevolenci celníků, takže když se špatně vyspí tak máš smolíka jinak co se týká cesty do BG, taky bych rád někdy přes Rumuny přes Transylvánii, to musí být krása ...
Červen 2, 200817 r Zdar prdi, vy jste toho zase nakecali . Já se cesty nebojím, jen doufám že máňa vydrží Asi to bude její poslední výlet, pak už ji budu šetřit.
Červen 2, 200817 r Myslím autí . Už to začíná být babička a tahat ji pořád po Evropě naloženou jak vozidlo TIR už mě nebaví.
Červen 2, 200817 r Myslím autí . Už to začíná být babička a tahat ji pořád po Evropě naloženou jak vozidlo TIR už mě nebaví. a kde všude babička byla a kolik má naběháno? Upraveno Červen 2, 200817 r od Malta
Červen 2, 200817 r Autor takze opravime historiu !! nespravne - Bozena Nemcova : Babicka spravne - Bozena Nemcova : ŠKODA FÁBIA COMBI 1,4 MPi Attractive - MR2002, LPG - ELPIGAZ lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.