Červen 2, 200817 r Jj, všechno v ní hrká a rachotí. Navíc mě začalo zlobit rádio(symphony). jak se nahřeje( a že s epěkně hřeje) tak se mu nechce přehrávat CD a píše nějakej error nebo co Asi půjde po žních k turkovi a pořídím si nějaký s tím blůjtůj
Červen 3, 200817 r k turkovi neeeeee to ji radsi posli do prahy do bijaku kolko ze ma ked je to babicka, ved vsetko podotahuj a nebude hrkat
Červen 3, 200817 r Byla už v SR,PL,HR,D,H,A a má naběháno 115 tkm. Ale nejhorší je věk-už skoro 6 tak jedině snad ten věk ... ale zase jí máš z půlky omlazenou (tvé poslední kosmetické úpravy, páté dveře, bok ....) a kilometry? Já jí mám 3 a čtvrt roku a mám naběháno víc, tak jaká babička .... žena v nejlepších letech jinak ta moje nebyla tolik na západě (D), ale jinak má v podstatě co tvoje SK,PL,A,Slo,HR,H,a navíc SRb,BG,Tur
Červen 3, 200817 r Jj, všechno v ní hrká a rachotí. Navíc mě začalo zlobit rádio(symphony). jak se nahřeje( a že s epěkně hřeje) tak se mu nechce přehrávat CD a píše nějakej error nebo co Asi půjde po žních k turkovi a pořídím si nějaký s tím blůjtůj rádio mě taky zlobí, ale mám no name Medion. Přestává mi chodit displej, taky občas přestane přehrávat cd s mp3 ale má 3 roky a za ty prachy ... holt půjde za chvíli do kytek
Červen 3, 200817 r je to mozne utorok rano a vas je tu jak v indii bohov to nikto nic nerobi, to takto budujete ten kapitalizmus ? rmalta ryby brali nadherne to ti bola romantika. monty ze babicka -to je holka v nejlepsich letech akurat zajetej motor teprve ted ti ukaze co je v ni a co dovede a radio ja mam nejake sony ale na kazety a pocuval som to cestou do bulharska naposledy a cestou spet uz toho mali vsetci plne zuby a kazety hammela a olympicu isli za jazdy von oknom a odvtedy pocuvam len radio a vobec netuzim mat cd. uzivajte si priatelia krasny den
Červen 3, 200817 r rádio mě taky zlobí, ale mám no name Medion. Přestává mi chodit displej, taky občas přestane přehrávat cd s mp3 ale má 3 roky a za ty prachy ... holt půjde za chvíli do kytek malta, ty mas neoriginalne radio? nerobilo ti to oneskorene reakcie po vypnuti kluciku? take ako, rozsvietenie vnutorneho osvetlenia alebo signal zapnutych svetiel az po par sekundach? Upraveno Červen 3, 200817 r od robko
Červen 3, 200817 r Autor Pokud jste nekdy potrebovali najit neco na foru a slovo melo jen 3 pismena tak jste narazili na omezeni fora (z bezpecnostnich duvodu) proto jsem ted dodelal a spustil vyhledavani pro cely web skodahome.cz pres vyhledavac google. takze pokud neco nebudete moct najit, vyzkousejte Hledej :: SkodaHome.cz na adrese http://hledej.skodahome.cz ------------- ALEBO : Pokud chcete vyhledavat na konkretni webu, tak staci do googlu zadat hledany vyraz site:konkretniweb.cz V tomto pripade napr. EGR site:forum.skodahome.cz
Červen 3, 200817 r nee, nic takového co píšeš. Jen co si vzpomínám, když jsem je chtěl zapojit tak, aby mi hrálo i po vytažení klíčku ze zapalování, tak mi přestal jít safe system na centrálu, takže jsem to normálka zapojil, tak jak by to mělo být, napájení rádia na spínané napětí a paměť na stálé.
Červen 3, 200817 r mne to po vytiahnuti kluciku prestane hrat, cize je to na spinacku, ale BSG mala urcite omeskanie, pokial by ste sa stym stretli tak to vyriesi jedna dioda
Červen 3, 200817 r colins: na emiske som bol a vsetko v poriadku, stalo ma to 480,- bol som v pezinku, inak nerobia ziadne problemy a siel som tam bez objednania, za 30 min som odchadzal
Červen 3, 200817 r jj, treba, keby som nemusel nejdem tam ale aspom to mam skontrolovane, na svoj vek mala dobre hodnoty
Červen 3, 200817 r Autor colins:na emiske som bol a vsetko v poriadku, stalo ma to 480,- bol som v pezinku, inak nerobia ziadne problemy a siel som tam bez objednania, za 30 min som odchadzal na webe som cital, ze tam kontroluju aj chyby v pameti zavad. robili to aj tebe ? hod mi do SZ/PM nejake detaily....please
Červen 3, 200817 r hovoris o aute alebo o priatelke o aute priatelku este nemusim davat kontrolovat, tu si este skontrolujem sam
Červen 3, 200817 r tak co chalani zo Slovenska, už máte laciný plyn? este nie, ale od 1.7.2008 by to mohlo byt
Červen 3, 200817 r colins: mas to tam malta: aj ja som najskor myslel ze od juna, dufam ze to nebudu teraz posuvat kazdy mesiac
Červen 3, 200817 r Zdar chlapci, jak se máte. Tak jste mě ukecali, ještě není babička, ale nejmladší už taky není
Červen 3, 200817 r Autor chlapi, ked uz mate na babickach tolko najazdene, v akom stave mate vyfuk ? mne ten posledny hrniec nejako zacal hlboko hucat. dieru nema, ked zapcham ruru rukou, tak to nefuci. ale huci to. kua kua.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.