Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Jj, všechno v ní hrká a rachotí. Navíc mě začalo zlobit rádio(symphony). jak se nahřeje( a že s epěkně hřeje) tak se mu nechce přehrávat CD a píše nějakej error nebo co :p:p Asi půjde po žních k turkovi a pořídím si nějaký s tím blůjtůj ;)

k turkovi neeeeee

to ji radsi posli do prahy ;) do bijaku

kolko ze ma ked je to babicka, ved vsetko podotahuj a nebude hrkat :p:p:p

Byla už v SR,PL,HR,D,H,A a má naběháno 115 tkm. Ale nejhorší je věk-už skoro 6 :feve:

tak jedině snad ten věk ... ale zase jí máš z půlky omlazenou (tvé poslední kosmetické úpravy, páté dveře, bok ....) a kilometry?

Já jí mám 3 a čtvrt roku a mám naběháno víc, tak jaká babička .... žena v nejlepších letech :)

jinak ta moje nebyla tolik na západě (D), ale jinak má v podstatě co tvoje SK,PL,A,Slo,HR,H,a navíc SRb,BG,Tur ;)

Jj, všechno v ní hrká a rachotí. Navíc mě začalo zlobit rádio(symphony). jak se nahřeje( a že s epěkně hřeje) tak se mu nechce přehrávat CD a píše nějakej error nebo co :p:p Asi půjde po žních k turkovi a pořídím si nějaký s tím blůjtůj ;)

rádio mě taky zlobí, ale mám no name Medion. Přestává mi chodit displej, taky občas přestane přehrávat cd s mp3 ale má 3 roky a za ty prachy ... holt půjde za chvíli do kytek ;)

... ale dnes uz idem na ryby tak zdar majstri

tak co braly?

je to mozne utorok rano a vas je tu jak v indii bohov to nikto nic nerobi, to takto budujete ten kapitalizmus ?

rmalta ryby brali nadherne to ti bola romantika.

monty ze babicka -to je holka v nejlepsich letech akurat zajetej motor teprve ted ti ukaze co je v ni a co dovede

a radio ja mam nejake sony ale na kazety a pocuval som to cestou do bulharska naposledy a cestou spet uz toho mali vsetci plne zuby a kazety hammela a olympicu isli za jazdy von oknom a odvtedy pocuvam len radio a vobec netuzim mat cd.

uzivajte si priatelia krasny den :palec2:

rádio mě taky zlobí, ale mám no name Medion. Přestává mi chodit displej, taky občas přestane přehrávat cd s mp3 ale má 3 roky a za ty prachy ... holt půjde za chvíli do kytek ;)

malta, ty mas neoriginalne radio? nerobilo ti to oneskorene reakcie po vypnuti kluciku? take ako, rozsvietenie vnutorneho osvetlenia alebo signal zapnutych svetiel az po par sekundach?

Upraveno od robko

• Autor

Pokud jste nekdy potrebovali najit neco na foru a slovo melo jen 3 pismena tak jste narazili na omezeni fora (z bezpecnostnich duvodu)

proto jsem ted dodelal a spustil vyhledavani pro cely web skodahome.cz pres vyhledavac google.

takze pokud neco nebudete moct najit, vyzkousejte Hledej :: SkodaHome.cz na adrese

http://hledej.skodahome.cz

-------------

ALEBO :

Pokud chcete vyhledavat na konkretni webu, tak staci do googlu zadat

hledany vyraz site:konkretniweb.cz

V tomto pripade napr.

EGR site:forum.skodahome.cz

nee, nic takového co píšeš. Jen co si vzpomínám, když jsem je chtěl zapojit tak, aby mi hrálo i po vytažení klíčku ze zapalování, tak mi přestal jít safe system na centrálu, takže jsem to normálka zapojil, tak jak by to mělo být, napájení rádia na spínané napětí a paměť na stálé.

mne to po vytiahnuti kluciku prestane hrat, cize je to na spinacku, ale BSG mala urcite omeskanie, pokial by ste sa stym stretli tak to vyriesi jedna dioda :)

colins:

na emiske som bol a vsetko v poriadku, stalo ma to 480,-

bol som v pezinku, inak nerobia ziadne problemy a siel som tam bez objednania, za 30 min som odchadzal :palec2:

tusim aj mna to caka do konca juna ta emiska no co asi pojdem ked treba

jj, treba, keby som nemusel nejdem tam ale aspom to mam skontrolovane, na svoj vek mala dobre hodnoty :palec2:

hovoris o aute alebo o priatelke :p

jo mně taky přestane hrát po vytažení klíčku, tak by to mělo být :palec2:

• Autor
colins:

na emiske som bol a vsetko v poriadku, stalo ma to 480,-

bol som v pezinku, inak nerobia ziadne problemy a siel som tam bez objednania, za 30 min som odchadzal :palec2:

na webe som cital, ze tam kontroluju aj chyby v pameti zavad.

robili to aj tebe ?

hod mi do SZ/PM nejake detaily....please

hovoris o aute alebo o priatelke :p

o aute lol

priatelku este nemusim davat kontrolovat, tu si este skontrolujem sam :prc::p

tak co chalani zo Slovenska, už máte laciný plyn?

este nie, ale od 1.7.2008 by to mohlo byt :)

colins:

mas to tam

malta:

aj ja som najskor myslel ze od juna, dufam ze to nebudu teraz posuvat kazdy mesiac lol

Zdar chlapci, jak se máte. Tak jste mě ukecali, ještě není babička, ale nejmladší už taky není :p:p

pokial nema sedive kable tak nie je babicka lol

Jen sem tam chloupek jako já :p:p

Upraveno od montas

• Autor

chlapi, ked uz mate na babickach tolko najazdene, v akom stave mate vyfuk ?

mne ten posledny hrniec nejako zacal hlboko hucat. dieru nema, ked zapcham ruru rukou, tak to nefuci.

ale huci to. kua kua.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.