Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

remen ?

nestihacka...chlapec maturuje...skoro som napisal masturbuje...aaaaa.....help

to mas blbe ze zrovna maturuje inak by som ho asi obcas kontroloval ze ci sa uci a nemasturbuje :)

ale drzim palce nech to dobre dopadne,

a ak chce ist na vysoku tak mu odkazujem ze cela maturita je lahsia ako jedna skuska na vysokej, nech sa drzi :palec2:

• Autor

na co hasicak ?? :help:

bude si to hasit do BG ???

Upraveno od colins

• Autor

neumreli sme, ale dnes je STREDA, hasicak kupit treba !!! :prc:

ahaaaa :doh nikdo se neunavuje na fóru a šetří síly na :prc:

Ještě je čááááááááááááás :p na hasičák .

jasně, já jen aby jsi na něj nezapomněl ;) . Nikdo ho teda u mě nekontroloval, ale ...

jinak, nééé že bych vás chtěl nas..t :p , ale už mám na nádrž najeto 708km a ještě pořád jedu na LPG kol11

Upraveno od Malta

ty sa mas, ja som rad ked spravim 430 na nadrz, nacpem tam tak 36l plynu

ty mas nadrz este aj na zadnom sedadle? :)

ty sa mas, ja som rad ked spravim 430 na nadrz, nacpem tam tak 36l plynu

ty mas nadrz este aj na zadnom sedadle? :)

36l nacpu do manželčiné Feldy a udělám 460km ;)

apropo, už jsem tu dlouho neviděl Wassermanna, nevíte o něm někdo něco, snad se mu něco nestalo :help:

budem musiet aj ja asi odlahcit nohu na plyne, ale aj tak sa mi zda ze mi tam nieco este prekaza aby som sa dostal na optimalnu spotrebu

Wassermann uz tu veru davno nebol, posli mu spravu, mozno ked mu pride mail tak sa ozve ze co je snim, alebo si uziva niekde na dovolenke :prc:

co jsem se díval na profil, byl tu naposledy 26.5., jinak takové ty srandovní maily jak posílám, tak posílám i jemu

• Autor
apropo, už jsem tu dlouho neviděl Wassermanna, nevíte o něm někdo něco, snad se mu něco nestalo :help:

vraj sa prestahoval, lebo mu vyschol rybnik..... lol

včera jsem se musel večer naštvat, přijedu domů otevřu vrata garáže a dívám se na auto, zas mám prasklé sklo na levé mlhovce fuck . Už jsem je před rokem měnil obě dvě, obě jsem preventivně přelepil fólií a stejně :aggressive:

a to praska same od seba? neodfrkol ti tam nejaky kamen?

už aj přemýšlím, zda by z těch záslepek nešla vyrobit nějaká mřížka na ochranu

• Autor

ach, jedny mlhovice mam na polici, nejako som stratil chut ich tam namontovat.... :feve:

no já je koupil cestou do prace na jednom vrakale a za good cenu 300,-/kus, ale obávám se že už mít nebudou, nehledě, že nemám chuť to furt dokola kupovat, když to tak málo vydrží

ach, jedny mlhovice mam na polici, nejako som stratil chut ich tam namontovat.... :feve:

a el. stahovacky sa ti niekde nevalaju doma? :):prc:

viem ze loketka je dobra vec, ale stahovacky by sa mi viac pacili, aj by som ich asi viac vyuzil

mne piskaju uz aj tieto rucne, ale potreboval by som to kupit za dobru cenu, mozno niekde na vrakovisku, nevies kolko by to mohlo stat na vrakaci?

alebo keby mal niekto rozbitu fabiu a nevedel ze co s nou, hned by som mu ju rozobral :):prc:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.