Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hele jestli tě to uklidní, tak umím vyjet nádrž i na 380km, spotřeba 9,15l/100km ;)
Tak to jsi můj člověk :p:p:p:p:p:p:p:p
Tak to jsi můj člověk :p:p:p:p:p:p:p:p

jojo to byl adrenalin na dálnici a pak myšky po Praze ;)

taky už jsem ten carbon oloupal a mám jí černou :palec2:. Jinak jsem teď malinko upravoval plechy a posouval ještě dopředu, takže zadní tunelový držák nápojů, je plně funkční. Už jsem si na ni tak zvykl, že když sednu do Feldy, furt mi tam něco chybí ;)

Upraveno od Malta

• Autor
eL Prezidento mi doufám odpustí můj prohřešek, že jsem pak v zájmu vědy jel asi 17 km na benzín k další LPG čerpačce, ale věda si holt žádá oběti ;)

17 km ? jedine keby si viezol damu k porodu.

nebudes ty dvojity agent ?

pisem si k tvojmu menu jedno velke bezvyznamne minus.

lol

pocuj colins, nebudes ty ten agent provokater? lol

a ako tie el. okna? este si to doma nenadhodil? viez sam ze to je super vec :)

• Autor
pocuj colins, nebudes ty ten agent provokater? lol

a ako tie el. okna? este si to doma nenadhodil? viez sam ze to je super vec :)

jedny okna mal cosby, kus po 1500. komplet. ale uz nema. kua ryba.

ja nie som AP, sice obcas podyebavam, ale nie preto, ze si davam rano pol tabletky viagry. heheheee

keby ich mal za 1500 slovenskych tak nevaham, ale po prepocte je to dost, ono sa to navysi

co riesite, tento tyzden na Nove povedali, ako silno posilovala slovenska koruna ;)

to posilovala, keby to bolo voci euru alebo dolaru tak to beriem, ale voci ceskej korune to tak zavratne nebolo :)

a tusim vsetci na dovolenke !

tak nacnem temu aj ked sme v lamparni - vcera som dolieval do serva olej a rozdiel je jasne citit a tiez som menil spinac brzdovych svetiel ani neviem ako dlho som jazdil bez brzdoveho osvetlenia ale ked som to zistil tak taky opatrny na ceste nebol asi nikto som si pomahal ked bolo treba zadnymi hmlovkami.

ale servis oboch veci je uplna hracka pre takeho kutila ako som ja :palec2::p

Aký rozdiel si pocítil po doliatí oleja do serva? Na jednej Fabii sa mi zdá že nejako je servo hlučné, ale účinok serva je OK.

hlucnost som nepocitoval lebo mam furt zapnute radio ale hlavne lahkost tocenia volantom a prestal robit odpor volant pri brzdeni a prudkom toceni. ak mas 20min cas pozri pod bateriou kolko mas oleja na vrchnaku je mierka . ja som dolial a zatial super. ono ked to zhorsuje postupne to netitis tak ako ked to zrazu opravis. doporucujem skontrolovat. :palec2:

Akurát včera som pozeral, je tam dosť. Koniec tej mierky čo je na vrchnáku je od oleja. Ale na mojej krátkej Fabii je servo hlučnejšie ako na kombíku. Asi je tam iný typ. Dík za odpoveď.

hlucnost som nepocitoval lebo mam furt zapnute radio ale hlavne lahkost tocenia volantom a prestal robit odpor volant pri brzdeni a prudkom toceni. ak mas 20min cas pozri pod bateriou kolko mas oleja na vrchnaku je mierka . ja som dolial a zatial super. ono ked to zhorsuje postupne to netitis tak ako ked to zrazu opravis. doporucujem skontrolovat. :palec2:

jojo, prsne toto tema som vcera cital a prislo mi to ako dobry napad, doliat tam olej, len sa mi nechce vyberat baterka :) jsem lenivej

to radsej zhodim koleso a podbeh, da sa to pozriet aj odtial? myslim ze tu nadobku mam hned za naraznikom, teda ak je to ono

musim najskor zistit aku farbu ma ten olej? a az potom ho dolievat alebo je to jedno, myslim ze su tri farby zlta, zelena a cervena. a kde si zohnal ten olej?

Tak baterka se mi taky zvedat nechce :feve::feve: . Ale sundávat kolo a podběh, tak to bych se teda vysra..... :p:p

Baterku musíš vybrať, inak sa k tomu nedostaneš. Bohužial. Ale nie je to také hrozné. Polhodka a nemáš čo robiť. Keď dáš dole nárazník a podbeh, servo síce uvidíš, ale uzáver neodšrobuješ.

Měřil jsi to na obou fábkách nebo na té starší? ;)

Baterku musíš vybrať, inak sa k tomu nedostaneš. Bohužial. Ale nie je to také hrozné. Polhodka a nemáš čo robiť. Keď dáš dole nárazník a podbeh, servo síce uvidíš, ale uzáver neodšrobuješ.

dobry postreh, dik :palec2: kua, ale cela flaska sa mi nechce kupovat, ked mozno pouzijem 2 dc :kuk:

Tak mi zbytek pošli a já ho pak pošlu dál Maltičce :p:p:p

Tak mi zbytek pošli a já ho pak pošlu dál Maltičce :p:p:p

keby to bolo tak jednoduche tak v pohodicke :)

ale posta je draha zalezitost :prc:

Tak mi to dovez, alespoň vyzkoušíš zlepšení po dolití :p:p:p:p

• Autor

clovek tu chvilu nie je a uz sa tu skladaju na kupu flasky ! :D

Nemáš se furt někde flákat, bůhví co jsi celý víkend dělal :prc::prc::prc::prc::p:p:p:p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.